Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I tak nie zagrasz, i tak nie zagra nikt na tym forum oprócz Pinga bo on sie jarał basebalem

Pudło. Jestem wielkim fanem baseballu, a gra jest na mojej liście must-have :dance2:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podobna Ordera można przejść w 3h, oczywiście smerfy mogą przejść grę w 7h na hardzie i przy lizaniu ścian :reggie: Gra działa w 29 FPS a twórcy tego paszteta obiecywali 30 fps xDd Następna rzecz ten szrot (ps4) jest slaby w pizdu żeby osiagnac 1080p to dali pasy.

'Nie wykorzystalismy calej mocy konsoli' Nigga Please :obama: Pewnie Order 2 by dzialal w 240p i 15 FPS jak zboki w 3DS XD

Ludzie prosze was to jest CW a wy placzecie jak (pipi)..

Znowu minusy ? Za prawdę ? Smerfy maja wyprane mozgownice, ja IDE grac w prawdziwego next gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

Opublikowano

prawdziwego next gena(XONE) 

dobrze, że napisałeś, bo bym się nie domyślił :obama: 

Opublikowano

W pi... Dałem mu plusa niechcący :shout:

Opublikowano

I tak nie zagrasz, i tak nie zagra nikt na tym forum oprócz Pinga bo on sie jarał basebalem

Pudło. Jestem wielkim fanem baseballu, a gra jest na mojej liście must-have :dance2:

Ale to nie wychodzi na Vite. 

Opublikowano

Ło, o akcji z wiedźminem nie słyszałem. Co się stało?

Chyba chodzi o to ze na konferencji MS kiedy pierwszy raz pokazali Wieska na XO niektorzy detektywi doszukali sie takiego znaku:ezUpE5w.png

I niemalze obsrali sie ze smiechu mowiac ze to z PS4 gameplay jest bo przeciez trojkat taknie? Oczywiscie nie wiedzieli ze to znak Aaard z Wiedzminskiego lore :reggie:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A ma to split screena? Bys sobie z kidnappa pogral na kanapie w przerwach na pisanie bajek xD

Opublikowano

Ło, o akcji z wiedźminem nie słyszałem. Co się stało?

Chyba chodzi o to ze na konferencji MS kiedy pierwszy raz pokazali Wieska na XO niektorzy detektywi doszukali sie takiego znaku:ezUpE5w.png

I niemalze obsrali sie ze smiechu mowiac ze to z PS4 gameplay jest bo przeciez trojkat taknie? Oczywiscie nie wiedzieli ze to znak Aaard z Wiedzminskiego lore :reggie:

Dokładnie tak bylo, z tym ze daleko do obsrania mi było :kaz:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Uogolnilem cala sytuacje z tym obsraniem sie, pamietam jak na n4g byl to news dnia i wszyscy fapowali w komentarzach zeby potem sie mocno zdziwic :yao:

No ale wtope to zaliczyles wtedy konkretna :reggie:

Opublikowano

Wiem, dostałem nauczkę i wiem ze nie bede wiecej mówił o grze o której nie mam pojęcia(nigdy nie grałem w wiedźmina) :frog:

Opublikowano

Kurcze szkoda ze stiga w avatarze juz nie masz :frog:

Taki fajny gif by byl:

y4qkJW.gif

Opublikowano

Ciągle nie mogę pojąć, że nie ogarniacie funkcji ignora :reggie:

Będąc szerym to tylko cioty używają ignora.

Moge użyć ignora na Mroku ale czy to rozwiąże mój problem? Nie

Wole go rozdeptać argumentacja, ośmieszyć podczas pi.erdolenia bzdur, i zgnoić gdy nie okazuje szacunku.

Tak, tak robi mocny samiec, a nie gąbka palcem robiona.

:ohboy:

Opublikowano

Podobna Ordera można przejść w 3h, oczywiście smerfy mogą przejść grę w 7h na hardzie i przy lizaniu ścian :reggie: Gra działa w 29 FPS a twórcy tego paszteta obiecywali 30 fps xDd Następna rzecz ten szrot (ps4) jest slaby w pizdu żeby osiagnac 1080p to dali pasy.

'Nie wykorzystalismy calej mocy konsoli' Nigga Please :obama: Pewnie Order 2 by dzialal w 240p i 15 FPS jak zboki w 3DS XD

Ludzie prosze was to jest CW a wy placzecie jak (pipi)..

Znowu minusy ? Za prawdę ? Smerfy maja wyprane mozgownice, ja IDE grac w prawdziwego next gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

Powiedział xbot i poszedł grać w multiplatformy, które lepiej wyglądają na ps4. Ale prawilne nawrzucanie na Ordera jest no i pozostało wyczekiwać exów na xboxa, które gdzieś tam kiedyś będą xD

Opublikowano

odnośnie Ordera, ze streama:

• Fanek: this is beginning?
  • Hardt186: No. I play it maybe 3 hours
  • Fanek: did you get any trophy ?
  • Hardt186: Not yet

:kaz:

Opublikowano

Ale wiesz, że trophy nie dostaje się tylko za samo ukończenie jakiegoś rozdziału gry nie? :oh_you:

Opublikowano

Cóż za angielszczyzna :obama:

Opublikowano

wiem, ktoś przeszedł gre i mu nie wpadło, a innemu wpadło

Opublikowano

Fanek kur.va co chwile sie wszystkich pytasz gdzie mozna dostac najtaniej ordera w dniu premiery albo gdzie zlozyc preorder, ale (pipi)a kazdy trailer czy stream na twichu z fulla lykasz jak dziwka sperme - nie glupio ci ze juz pewnie polowe gry widziales?

Opublikowano

Ficek spokojnie to tylko Fanek xD

Opublikowano

ale co cie to obchodzi

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ja IDE grac w prawdziwego cross gena(XONE) wiec bye :reggie :reggie:

@fixed

Opublikowano

ale co cie to obchodzi

o to, że się jarasz gównem wmawiając sobie, że to dobre gry. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.