Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sorry, PRESS X. :dynia:

Opublikowano

3rgXBtUreJQ1wNJ7ck.gif

Wszyscy wiemy że boty lubią Januszowe produkcję, wyglądają więc tak.

10426187_10200167330702890_2770421428649

Opublikowano

Sorry, PRESS X. :dynia:

Mozna powiedziec ze koles zostal calkowicie rozbrojony :reggie:

Opublikowano

Ok, chyba lykne ordera w premiere a nie uzywke tak jak planowalem.

W skali od 1 do Jerome, jak bardzo mna gardzicie?

Opublikowano

no ale żeby tak bezwstydnie brać gierki za ponad 220-250 zeta, bez poznania ogółu opinii innych jeleni szczęśliwców???  :[

Opublikowano

2 Jeromy

Opublikowano

2 Jeromy

:whyyy: :whyyy: :whyyy:

no ale żeby tak bezwstydnie brać gierki za ponad 220-250 zeta, bez poznania ogółu opinii innych jeleni szczęśliwców???  :[

No zeby dac 230-250zl za 12 godzin to trzeba byc faktycznie jeleniem szczesliwcem :dog:

Lykne na spole z kumplem za posrednictwem US PSN wiec wyjdzie jakas stowka :cebula:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
Ale kuhwa, panowie (i ci od nintendo) uwielbiam Monster Huntera. Od ostatnich łowów minęło już ponad 5 lat i chęć polowania jest u mnie więcej niż wielka. Pytam się czemu do chuya wafla srapcom robi tą serię na to góvno rozmazane? Prawie się ugiąłem, mówię Karol, będzie dobrze, tak zachwalają tego 3DSa, tyle epickich hitów, nowa ulepszona wersja, MonHun4U, będzie pięknie, wywalisz ponad 200funtów ale aale. Ale nie, no (pipi)a nie mogę, nie kupie tego pegasusa na baterie nawet dla tak zayebistej ale przecież ciągle odosobnionej w swojej zayebistości grze. Zgłębiłem wczoraj bardzo konkretnie temat, myślę może znajdę coś prócz MH, przecież ten cały hype, te orgazmy, nie, tylko przeżywałem coraz większy szok sprawdzając jak wyglądają i na czym polegają największe hity od których nintendowcy srają po nogach. Okazało się, że ta cała zremasterowywana notorycznie biblioteka trzyma poziom niedorozwoju konsoli czyli jakieś dwa metry pod ziemią, gdzie szambo i ameby. Jaki obraz użytkownika ukazał mi się po tym jak zagłębiłem się w świat małego eN, jak i po obserwowanej tej całej szajbie z wymienianiem starego modelu na nowego mesjasza gejmingu, ajatollaha rokenrola, to mi mowę odjęło. W szczegóły wchodził nie będę bo nie w tym rzecz żeby kogoś obrażać ale JA PJERDOLĘ no gejoza.

Odkopałem wczoraj z odmentów szafy PSPka. Na memorce MH Portable 2G. Robię nową postać, zdejmuję kominiarę i niech się nintedno yebie (bo nie mnie)

Opublikowano

Exy Sony zawsze 250 stoja? Jak dla mnie to juz przesada, psychologiczna bariera to dwie stowki, w ekstremalnych sytuacjach 220. W przypadku bb jeszcze mozna by uzasadnic cene dlugoscia gry (+ pewnie pare przejsc), no ale w przypadku Ordera to juz bardzo ciezkie zadadnie.

Opublikowano

w pierwszych latach ps2 i 3 ceny pierwszych hitów były podobnie wysokie. boję się że teraz coś im od(pipi)ie i będzie to stała, premierowa cena, ze względu na większą popularność. 

Opublikowano

No wlasnie tu juz poltora roku mija i zero zmian, ja na 360 exy bralem w dniu premiery po 170, to byla uczciwa cena. Na xone wiekszosc za 200 da sie kupic. Jak dla mnie to spora roznica.

Opublikowano
Odkopałem wczoraj z odmentów szafy PSPka. Na memorce MH Portable 2G. Robię nową postać, zdejmuję kominiarę i niech się nintedno yebie (bo nie mnie)

Wii U + Monster Hunter Tri Ultimate + Pro Controller = :fsg:

Setki godzin gry kolego, setki.

Opublikowano

ale dalej to nintendo, a jak wiadomo trzeba uwazac na sprzety tej firmy zeby nie zarazic sie gejoza 

Opublikowano

no juz w koncu zdjeli mi szlaban na internet i konsole, dobrze ze nie na trzezwo bo bym nie zdzierzyl

co Fanek na easy, jakie easy gra juz na mnie czeka od czwartku, w piatek wolny dzien w pracy, niech dzwonia, ciagna na zakupy gdzie co jak chca, nie nie ma

cisniemy najladniejszy tytul na PS4 :)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DOBRZE FANEK WCZORAJ BYLY WALENTYNKI WIEC NIE MOZNA BYC NA EASY BADZ STANOWCZY YEBAC SYSTEM ZADNE SZARE TWARZE W KINIE TYLKO GRY VIDEO NA KONSOLI SONY!!!!111oneone

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Opublikowano

no juz w koncu zdjeli mi szlaban na internet i konsole, dobrze ze nie na trzezwo bo bym nie zdzierzyl

co Fanek na easy, jakie easy gra juz na mnie czeka od czwartku, w piatek wolny dzien w pracy, niech dzwonia, ciagna na zakupy gdzie co jak chca, nie nie ma

cisniemy najladniejszy tytul na PS4 :)

Fanek ale tu na prawde nikt nie uwierzy, ze masz wiecej niz 13 lat takze moglbys sobie darowac te bardzo dyskretnie wplatane co jakis czas aluzje, ze niby jestes dorosla  pracujaca osoba ;//

Zeby nie bylo ot: xbox ch,uj

Opublikowano

Ja mu wierze.

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co, pewnie boli dupeczka że nie możesz zasmakować next genów ? i pewnie grasz tak jak Mendrek w gry z plusa na tym guwnie rozmazanym jakim jest PS3 i w międzyczasie pogrywasz w 240p :obama: :obama:

Opublikowano

O. Bomba prawdy od Mroka. 

Opublikowano

Proponuję by zamiast pisać że jakaś multiplatforma to dropująca kupa rozmazana na xbąku, zacząć pisać która nie jest. Ot, przyjąć że standardem na xbąku jest kupa.
Opublikowano

Moze ktos zbanowac Mroka plox?

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.