Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zostaje tylko zapytac jak sie gralo w kupe rozmazana na ps3?

PS. Moze ktos zbanowac Mroka plox?

Pewnie tak jak na XO się gra, bo jakby tak spojrzeć dokładniej, to PS3 to taki Xbox One, tylko bez cross game voice chata i snapa. Chociaż, wait. Ps3 ma darmowy online i lepszą usługę abonamentową od XO. PS3>XO :Coolface:
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek, idź grać w tego Rogue Legacy. Ciebie też widzę coś tam boli, że nie stać na konsolę jak Figaro. #niedlapsakielbasa

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Chuyowo

To ty posty piszesz.

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co, pewnie boli dupeczka że nie możesz zasmakować next genów ? i pewnie grasz tak jak Mendrek w gry z plusa na tym guwnie rozmazanym jakim jest PS3 i w międzyczasie pogrywasz w 240p :obama: :obama:

Pudło za pudłem. Plusa nigdy nie miałem, a next geny często smakuję. Na standach :reggie:

Opublikowano

damage control po poście Mroka, jak to jest sięgnąć dna Figaro? :kaz:

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co, pewnie boli dupeczka że nie możesz zasmakować next genów ? i pewnie grasz tak jak Mendrek w gry z plusa na tym guwnie rozmazanym jakim jest PS3 i w międzyczasie pogrywasz w 240p :obama: :obama:
Teraz juz jestem pewny ze to alter, szkoda tylko ze moderacja skupia sie na sprawdzaniu ile wazy gif a nie porównaniu ip paru osób.
Opublikowano

damage control po poście Mroka, jak to jest sięgnąć dna Figaro? :kaz:

Zaskakująco cicho i przytulnie :(

Opublikowano

Co za urojenia.. :pawel:  Widze ze zniszczylem wiekszosc smerfow. :daddy:

Opublikowano

Ale demege contrel

Opublikowano

Za zbanowanie tego irytującego bezbeka jestem nawet skłonny zasponsorować Mendrkowi jakaś gierkę za 19,99 z plejsejszon stora

Opublikowano

"Panie, toż to 900p TYLKO TYSIONC OSIEMDZIESIONT!"

~ powiedział klapek grając na 32 calach z 4 metrów

jak grałem w Evolve to nawet nie zdawałem sobie sprawy że to może nie mieć 1080p. Z większością multiplatform tak będzie. Dla mnie jest to akceptowalne bo to tylko jeden czynnik przy kupnie konsoli. Dla mnie w poprzedniej generacji wyglądało to tak

Co X360 ma lepsze:

- multiplatformy

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

Co PS3 ma lepsze:

-... nic?

w tej generacji natomiast

co XONE ma lepsze:

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

co PS4 ma lepsze:

- multiplatformy

ergo wybór nadal jest oczywisty

Opublikowano

Interfejs :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

ale mazzeo sto razy pisal ze go japonia nie obchodzi i gra tylko w strzelanki wiec imo z jego punktu widzenia to wcale nie trolling ze exy na 360 bylo dla niego lepsze - wszak seria halo i gyrosy

smutny i spaczony gust ma ten jeden z bardziej zjadliwych botkow :( :(

Opublikowano

exy lepsze na x360 <tadyniaconagórze)

Oj tam exy z XO też są lepsze :pinch:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

ale mazzeo sto razy pisal ze go japonia nie obchodzi i gra tylko w strzelanki wiec imo z jego punktu widzenia to wcale nie trolling ze exy na 360 bylo dla niego lepsze - wszak seria halo i gyrosy

smutny i spaczony gust ma ten jeden z bardziej zjadliwych botkow :( :(

zróbmy zrzutkę na Gacka z Metroidem. Musimy go zmienić, krok po kroczku.

Opublikowano

To akurat prawda. Jedno multi z gearsów zjadało dupom połowę biblioteki sony.

Opublikowano

przecież nawet w nie nie grałeś więc o czym znów pierdolisz stulejarzu gamingu?

Grałem i skończyłem najlepszego exa na Xboxa 360. A Ty?

Mowa o Super Meat Boy, oczywiście.

Opublikowano

co XONE ma lepsze:

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

co PS4 ma lepsze:

- multiplatformy

ergo wybór nadal jest oczywisty

O ile z 360tka moglbym sie w 3/4 punktow zgodzic, to argumenty stojace za Onem to niezly headshot w kolano. Usluga sieciowa nie jest w ogoile lepsza, bo gramy na tych samych serwerach we wszytsko - ba ostatnie miesiace to o wiele czestrz problemy z grupami i grami na Live niz na Ps4. Interfejs i Comunity bylo tutaj poruszane tyle razy, ze nawet nie chce mi sie pisac. Super comunity, gdzie 3/4 pojedynkow rozgrywasz z lagujacymi hamburgerami, bo w kraju prawie nikt nie ma tej konsoli, Interfejs zas to jedna z wiekszych porazek MS - nawet jak sie juz czlowiek przyzwyczai, to wszytsko dziala 10 razy wolniej niz na PS4. Chce podejrzec trofea w grze to czekam i czekam, az mi sie menu aplikacji wlaczy, a pozniej snap, a pozniej kolejne ladowanie (o ile jeszcze konsola nie zlapala freeza w miedzy czasie), po czym chce sieknac zdjecie z gry, ale zapominam, ze nie ma takiego przycisku na Onie - wszytsko dziala 2 razy wolniej, a juz o samym oprogramowaniu konsoli, instalacjach z dupy i aktualizacjach podczas ktorych nie mozna grac w dana gre nawet nie chce mi sie pisac. 

I na koniec PAD, ktory nie stanowi zadnych roznic w ergonomii i korzystaniu, ba - ten od Ona przez te swoje strzelajace mikrostyki i gowniane bumpery stawiam mimo wszytsko za 3 godzinnym DS4 ze scierajacymi sie galkami, ktore takze przez to ze sa wieksze dla mnie wygodniejsze. 

Najlepsze exclusivy PS4 dopiero przed nami i pod koniec roku nawet to juz przestanie byc jakimkolwiek argumentem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

- multiplatformy

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

Co PS3 ma lepsze:

-... nic?

Mega suchar. Albo trolling który sięga już dna.

Opublikowano

Co miało PS3 lepsze ? TLoU na koniec generacji ? No chyba nie chodzi o cała reszte zyebanych exów dla inwalidów ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.