Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak ta cala reszta to byly najlepsze singlowe gry poprzedniej generacji.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

co XONE ma lepsze:

- gry ekskluzywne

- usługę sieciową

- community

- pad

- interfejs

co PS4 ma lepsze:

- multiplatformy

ergo wybór nadal jest oczywisty

O ile z 360tka moglbym sie w 3/4 punktow zgodzic, to argumenty stojace za Onem to niezly headshot w kolano. Usluga sieciowa nie jest w ogoile lepsza, bo gramy na tych samych serwerach we wszytsko - ba ostatnie miesiace to o wiele czestrz problemy z grupami i grami na Live niz na Ps4. Interfejs i Comunity bylo tutaj poruszane tyle razy, ze nawet nie chce mi sie pisac. Super comunity, gdzie 3/4 pojedynkow rozgrywasz z lagujacymi hamburgerami, bo w kraju prawie nikt nie ma tej konsoli, Interfejs zas to jedna z wiekszych porazek MS - nawet jak sie juz czlowiek przyzwyczai, to wszytsko dziala 10 razy wolniej niz na PS4. Chce podejrzec trofea w grze to czekam i czekam, az mi sie menu aplikacji wlaczy, a pozniej snap, a pozniej kolejne ladowanie (o ile jeszcze konsola nie zlapala freeza w miedzy czasie), po czym chce sieknac zdjecie z gry, ale zapominam, ze nie ma takiego przycisku na Onie - wszytsko dziala 2 razy wolniej, a juz o samym oprogramowaniu konsoli, instalacjach z dupy i aktualizacjach podczas ktorych nie mozna grac w dana gre nawet nie chce mi sie pisac. 

I na koniec PAD, ktory nie stanowi zadnych roznic w ergonomii i korzystaniu, ba - ten od Ona przez te swoje strzelajace mikrostyki i gowniane bumpery stawiam mimo wszytsko za 3 godzinnym DS4 ze scierajacymi sie galkami, ktore takze przez to ze sa wieksze dla mnie wygodniejsze. 

Najlepsze exclusivy PS4 dopiero przed nami i pod koniec roku nawet to juz przestanie byc jakimkolwiek argumentem.

tymczasem pojawił się cały The order 1886 na youtube. 14 Chapterów jakiś gościu przeszedł w niecałe 4 godziny, na dodatek niektóre z tych chapterów to tylko i wyłącznie cutscenka :yao:

https://www.youtube.com/user/playmethrough/videos

Opublikowano

No ale Girsy i to 4 czesci to tez zacny most i korytarz w jednyn. Nie przeszkodzilo to w niczym, zeby miec fun z "korytarz, miejscowka, rozpierducha pokoju i lecimy tak w kolko".

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

"Bo Gearsy mialy super gameplay !"

"A The Order na pewno nie ma - to widac po YT... xD"

Opublikowano

Co miało PS3 lepsze ? TLoU na koniec generacji ? No chyba nie chodzi o cała reszte zyebanych exów dla inwalidów ...

TLoU...nie wiem dlaczego ta gra jest wyonoszona na wyżyny i wyznawana jak nie wiadomo co,ale nie, nie chodzi mi o TLoU.

Demon's Souls pierwszy lepszy przykład.

Opublikowano

Nie od dziś wiadomo ze One to praktycznie PS3, tyle ze bez gier:

Interfejs:tak samo wolny na PS3 i XOne

Grafika:guwno rozmazane tu i tu, obie były tymi gorszymi podczas swojej generacji.

Czas instalacji:tak samo długi na PS3 i XOne

Ilośc patchy i ich wielkość:tak samo na XOne i PS3

Ilośc gier w pierwszych latach zycia konsoli: ta sama

widząc jak boty szanujo XOne czuje sie szczesliwy z tego jakim szacunkiem traktuja PS3, a to co wtedy mówili to tylko kłamstewka.

Opublikowano

tymczasem pojawił się cały The order 1886 na youtube. 14 Chapterów jakiś gościu przeszedł w niecałe 4 godziny, na dodatek niektóre z tych chapterów to tylko i wyłącznie cutscenka :yao:

Jaki cały?

Opublikowano

X360 miał lepsze ex'y od ps3. Żeby twierdzić inaczej, to trzeba być ignorantem jak Figaro.

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co Cię interesuje gra, w która i tak nie zagrasz?

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Co Cię interesuje gra, w która i tak nie zagrasz?

Nie interesuje mnie gra, tylko brakujące 180p w wersji na Xbonka.

Co do exów, wolę Yakuzę, Valkirie Chronicles, Demons Souls od 4 części Girsów.

Opublikowano

A nie to spoko, zawsze myślałem, że bitwa o piksele to domena Master Rasy i Januszy od PS4. Teraz już wiem, że to konik klapów i nintendozboczków.

Opublikowano

A nie to spoko, zawsze myślałem, że bitwa o piksele to domena Master Rasy i Januszy od PS4. Teraz już wiem, że to konik klapów i nintendozboczków.

Pamiętam niedawne czasy, gdy to był ulubiony temat botów przy premierze RDR czy każdego CoDa. Jak się te czasy zmieniły.

Opublikowano

Figaro fajnal desperacja, porownuje japonskie gierki do pif pafow, a na 360ce byly takie pyszne kaski jak Lost Odyssey, Blue Dragon i najlepszy ang Tales.

No ale co sie dziwic, jak Figaro nawet nie slyszal pewnie o tych gierkach.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No super gierki z pierwszego czy drugiego roku 360tki. A co było po 2008 roku? :reggie: I ile jest Talesów na PS3? Weź, synku.

Opublikowano

Tak Figaro, bo na X360 tylko Girsy były. Czemu tego nie zostawiłeś Np. z Lost Odyssey, Wiedźminem i VP.

Opublikowano

Jaka patologia i desperacja klapkow hahah porównują Gears of War do The Order xD

Co to plejstejszon robi z ludźmi to ja nawet nie :facepalmz:

Opublikowano

Czemu tego nie zostawiłeś Np. z Lost Odyssey, Wiedźminem i VP.

... Bo postawiłoby to Xboxa w lepszym świetle?

Opublikowano

Widze zakrzywiania rzeczywostosci ciag dalszy - 360 nie ma gier bo klapy zaczynaja liczyc poprzednia generacje dopiero od 2008r ale juz obecna licza od samego poczatku bo gry na Ps4 chodza w 180p wiecej :dynia:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W ogóle to próba dyskredytacji X360 w kontekście ex'ów poprzez przywoływanie 4 części Girsów, to jest niezła desperacja - bezkonkurencyjna seria gier akcji, która dostarczała tony gry na wszystkich frontach (singiel, co-op, multi, dodatkowe tryby).

Ale wiadomo, dla Frigaro Yakuza, która wychodziła co roku i n'ta część Talesów to już luzik :P

Opublikowano

gry na Ps4 chodza w 180p wiecej :dynia:

Pozniej nie bedzie lepiej

:frog:

Opublikowano

@Mazzeo

To prawda ze niektore chaptery Duck Hunt 1886 to tylko cutscenki XDDD?

No i wiadomo, pierwszy pucharek wpada po 4h to i pewnie od 14 chaptera dopiero gra sie rozkreca i dostarcza jakies 10h fabuly wiec o dlugosc rozgrywki nie ma co sie martwic :dynia:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.