Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

powiem tak na dzien dzisiejszy xbąk na smietnik, nintendo dla kilku gierek, p4 dla bloodborne i tyle. Kto twierdzi inaczej ten stulejara gejmingu. Figlarzo idz moze na ppe nadasz sie z takimi newsami

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W ogóle to próba dyskredytacji X360 w kontekście ex'ów poprzez przywoływanie 4 części Girsów, to jest niezła desperacja - bezkonkurencyjna seria gier akcji, która dostarczała tony gry na wszystkich frontach (singiel, co-op, multi, dodatkowe tryby).

Ale wiadomo, dla Frigaro Yakuza, która wychodziła co roku i n'ta część Talesów to już luzik :P

Od Yakuzy proszę się od(pipi)ić bo jedna Yakuza oferuje więcej mięska niż wszystkie części tej twojej bez konkurencyjnej gry akcji razem wziętych :angry:

Opublikowano

To prawda ze niektore chaptery Duck Hunt 1886 to tylko cutscenki XDDD?

jeden z chapterów trwa pięć minut i to tylo cutscenka, po czym wchodzi kolejny i trwa 6 minut i też jest cutscenką, serio.

jednak dla równowagi są czasep chaptery po 40 minut gdzie o dziwo sam strzelasz.

Opublikowano

powiem tak na dzien dzisiejszy xbąk na smietnik, nintendo dla kilku gierek, p4 dla bloodborne i tyle. Kto twierdzi inaczej ten stulejara gejmingu. Figlarzo idz moze na ppe nadasz sie z takimi newsami

TY CHYBA ZAPOMNIAŁEŚ O ORDERKU, CO??

Opublikowano

@Mazzeo

Czyzby trzeba bylo naladowac pada ?  :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pierwsze Gearsy w co-opie na najwyższym poziomie, jakie to (pipi) było dobre :banderas:

Gears of War 1 ....zawsze szanowałem :banderas:

Opublikowano

Pierwsze Gearsy w coopie i Horda w drugiej czesci :obama:

A na PS3 nawet nie bylo headsetu, nawet nie bylo cross chatu, nawet nie bylo dobrej uslugi sieciowej wiec ja sie pytam, czy wy macie wstyd i godnosc czlowieka w ogole wspominac tamte czasy?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Juz nie wspomne o najbardziej zyebanym padzie w historii gdzie bylo trzeba strzelac spustami, najbardziej zyebanym dashem w historii gdzie nawet dzisiaj trzeba PRZEINSTALOWAC sklep bo sie sypie :obama: Naprawde mozecie sie tasowac nad tym wybrykiem natury konsolowej tylko gdzies w piwnicy albo u Mendrka w czolgu.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W ogóle to próba dyskredytacji X360 w kontekście ex'ów poprzez przywoływanie 4 części Girsów, to jest niezła desperacja - bezkonkurencyjna seria gier akcji, która dostarczała tony gry na wszystkich frontach (singiel, co-op, multi, dodatkowe tryby).

Ale wiadomo, dla Frigaro Yakuza, która wychodziła co roku i n'ta część Talesów to już luzik :P

Od Yakuzy proszę się od(pipi)ić bo jedna Yakuza oferuje więcej mięska niż wszystkie części tej twojej bez konkurencyjnej gry akcji razem wziętych :angry:

A Ty czytać potrafisz czy nie za bardzo?

Odnosiłem się tylko do liczby części na tej samej konsoli.

Opublikowano

TY CHYBA ZAPOMNIAŁEŚ O ORDERKU, CO??

w to graja stulejarze

Opublikowano

Najlepiej oceniany ex na X360 - girski. Na PS3 trzy exy oceniane lepiej od girsków. Multi TLoU wciąga dupą całą bibliotekę na X360. Bociarnia wierzy, że miała lepsze exy :banderas: Co wy ćpacie?

Opublikowano

Multi TLoU wciąga dupą całą bibliotekę na X360.

jak wciąga to czemu klapy w to nie grają poza YETIM i czezkym jak akurat odpali sprzęt przypadkiem? reszta fifa albo bf

jak grałem na ps3 na premierze to też tylko z jaczesem i boroboro grałem.

Opublikowano

Ciekawe czy w 2016 roku bedzie w TLOU grac 700 tysiecy osob w ciagu doby :lapka:

Opublikowano

20joej5.jpg

#innaPoraDnia

#InnyKrawiec

#InneUlozeniePlanet

#NieSaMokrzy

miał być true next gen a mamy tutaj ps3 z gameplayem z psp, no cóż kolejna wtopa po drive crapie i killzone :)

Opublikowano

tak czytam post Ficusia z wczoraj, cytat z gafa

Graphics:
Technical marvel. True next-gen experience, on all fronts.
No loading times, super silky smooth frame rate (you all be surprised how smooth it is), no graphic glitches, amazing and consistent art all around.

yjjyzt.gif

Ciekawe czy dostaniemy w tej generacji więcej tytułów z taką oprawą, Uncharted był celowany w coś podobnego, ale ciekawe jak wyjdzie

to już ociera sie o fotorealizm, dodatkowo sceny na dachu, gdy wszystkie elementy pelerny i stroju poruszają sie na lekkim wietrze, tak samo czupryna

i masa innych małych szczegółów, pomijam tu kwestie gameplayu, ale takiej oprawy oczekiwaliśmy od początku tej generacji - next gen

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

guwno na temat the order 1886 wypływa. Ludzie piszą że przeszli grę 4-5 godzin z cutscenkami. I niektóre chaptery to w całości cutscenki bez gameplayu.

:ohboy:

Gra ma 24 rozdziały i wiadomo, że pierwszy trwa około godziny. Przejście na najwyższym poziomie jakiemuś gościowi z reddita zajęło 18 godzin. Jego opinia to głównie zachwyty nad oprawą, settingiem, ścieżką dźwiękową i - niespodzianka - gameplayem. Trailery podobno nie pokazywały wiele.

jak tam lemoniada? :newell:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

"I niektóre chaptery to w całości cutscenki bez gameplayu."  zgadza sie, ale nie 4-5h z cutscenkami

Opublikowano

lem to kolejny po kidnappie, mendrku i figaro który gra na YT ? sonybociarnia, rak branży. 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

PS4 kupione i co teraz, jaki prestiż, prawo i ugody w tym temacie się dostaje 

#team-klapeczki

Opublikowano

Fanek ci zylka peknie jak bedziesz kazdy ich post traktowac serio, wszyscy jednym chorem gadaja ze to najladniejsza gra ever, starcza na wiecej niz 5h (zlosliwi gadaja ze wiecej niz 5h jest samych cutscenek), fabula fajna, samo strzelanie tez jest swietne, najwiekszy zarzut to fakt, ze tych rozdzialow gdzie jest serio duzo gameplayu jest stosunkowo malo, pierwsze godziny tej gry to ponoc heavy rain praktycznie :D

Opublikowano

guwno na temat the order 1886 wypływa. Ludzie piszą że przeszli grę 4-5 godzin z cutscenkami. I niektóre chaptery to w całości cutscenki bez gameplayu.

:ohboy:

Gra ma 24 rozdziały i wiadomo, że pierwszy trwa około godziny. Przejście na najwyższym poziomie jakiemuś gościowi z reddita zajęło 18 godzin. Jego opinia to głównie zachwyty nad oprawą, settingiem, ścieżką dźwiękową i - niespodzianka - gameplayem. Trailery podobno nie pokazywały wiele.

jak tam lemoniada? :newell:

Kurcze, jak niektore chapki to same scenki to faktycznie troche film :obama:

Opublikowano

Fanek ci zylka peknie jak bedziesz kazdy ich post traktowac serio, wszyscy jednym chorem gadaja ze to najladniejsza gra ever, starcza na wiecej niz 5h (zlosliwi gadaja ze wiecej niz 5h jest samych cutscenek), fabula fajna, samo strzelanie tez jest swietne, najwiekszy zarzut to fakt, ze tych rozdzialow gdzie jest serio duzo gameplayu jest stosunkowo malo, pierwsze godziny tej gry to ponoc heavy rain praktycznie :D

czytałem też, że broni używa sie tylko w 2-3 miejscach w grze, ale w to akurat nie chce mi sie wierzyć :D

Opublikowano

specyficznego typu broni, a nie ze strzela sie tylk w 2-3 momentach - inglisz is chard

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.