Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Rozumiem że nie czytałeś całego testu skoro nie wspomniałeś o ułomnym AF na PS4 i kilku innych rzeczach.

N6fo22.jpg

jn9YwN.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z tym anizo to sporo gier na ps4 na to cierpi, ciekawe 

Opublikowano

X360 miał lepsze ex'y od ps3. Żeby twierdzić inaczej, to trzeba być ignorantem jak Figaro.

funny-dog-pictures-not-sure-if-trolling-

Exów na ps3 jest więcej, są lepiej ocenione i bardziej różnorodne niż na x360, trzeba być zaślepionym fanboyem żeby twierdzić inaczej.

Opublikowano

Lel faktycznie ten CAŁY walkthrough TO1886 co dawał Mazzeo wynosi 5h z cutscenkami. LULZ

Exów na ps3 jest więcej, są lepiej ocenione i bardziej różnorodne niż na x360, trzeba być zaślepionym fanboyem żeby twierdzić inaczej.

To nie znaczy, że są lepsze. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale wy wycie ze w tym walkthrough brakuje chyba 1 czy 2 rozdzialow, a pare jest niekompletnych? zreszta jak na hard ktos konczy w 13h to logiczne ze na normal/easy i bez lizania scian spokojnie bedzie sie ta gre konczyc w 7-8h

Opublikowano

Ficuś, a powiedz mi jaki jest sens wstawiać niepełny "let's play" z finałową "walką" i ostatnią cutscenką?

Zresztą, nawet sam typ napisał, że pierwsze przejście mu zajęło 5h. Dlaczego miałby kłamać?

Opublikowano

Dlaczego miałby kłamać?

Zeby boty w CW mialy amunicje, tak to widze.

Opublikowano

:kaz:

Jakiś klapek pisał, że pierwszy Chapter to godzina rozgrywki, a typ skończył go w 12 minut.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie zdarzyl wgrac jeszcze wszystkiego na youtube pewnie, albo cos wrzucilo sie niekompletne - zobacz ze nie ma np w ogole chaptera nr5

Opublikowano

zdarzyl

wat?

Anyway, typek sam w komentarzach napisal ile mu zeszlo, czyli nikt tu nie sciemnia:

HfMmJYT.png

Opublikowano

ja i tak gram od razu na hard, tylko lewa reka, z jednym okiem zamknietym, stojac na rekach wiec bedzie spokojnie +15h

Opublikowano

Moim zdaniem 5h to jak na standardy filmowe to i tak bardzo dobry wynik 

Opublikowano

Ja zaraz załączam ten film i pewnie wieczorem napiszę recenzję. :kaz:

Dam 7.99 i YETI pójdzie z torbami.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lepiej mięsiste i konkretne 5 godzin niż nudne, rozwleczone, chamsko przedłużone 15 godzin jak ten obs.rany ex na Xboxa. Nie wiem jeszcze jaki, ale jakiś na pewno bym znalazł. Xbawx rak branży.

Opublikowano

15-20zł(bo tyle max straci się na odsprzedaży) za intensywne 5godzin rozgrywki topowej jakości to dużo? przypominam, że w kinie płacicie 20zł za 2h filmu, beka z was. boty mad und jelly

Opublikowano

Ja zaraz załączam ten film i pewnie wieczorem napiszę recenzję. :kaz:

Dam 7.99 i YETI pójdzie z torbami.

Tez mnie troche kusi :cool::lapka:

Opublikowano

Lepiej mięsiste i konkretne 5 godzin niż nudne, rozwleczone, chamsko przedłużone 15 godzin jak ten obs.rany ex na Xboxa. Nie wiem jeszcze jaki, ale jakiś na pewno bym znalazł. Xbawx rak branży.

nieśmieszny damage control. przestan tu pisać.

Opublikowano

ja widzialem 3 pierwsze chaptery i wiem ze na pewno biore na premiere jak gdzies znajde za te 200zl, skoncze i odsprzedam, bez spiny, replayality zerowe, gra na 8-10h na spokojnie na hard, muza,grafa,fabula - kazdy chwali, a i jak juz trafi sie raz na ruski rok moment gdzie sie strzela to tez podobno zle nie ma - wiecej po tym tytule sie nie spodziewalem i na pewno sie nie zawiode

Opublikowano

Racja, jeżeli nie ma się żadnych oczekiwań to nie ma szans się zawieźć. Radzę wam klapki mieć takie nastawienie do wszystkich waszych exów :kaz:

Opublikowano

15-20zł(bo tyle max straci się na odsprzedaży) za intensywne 5godzin rozgrywki topowej jakości to dużo? przypominam, że w kinie płacicie 20zł za 2h filmu, beka z was. boty mad und jelly

Rozgrywki? Chyba filmu.

No to policzmy, w kinie płacę 20zł za 2h filmu, za 250zł mam 5h w TO1886 albo 25h filmów w kinie. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

żeby Baronom nie było za łatwo (a przyznajmy, jest za łatwo), podam trochę amunicji biednym botom:

15485977828_c7210f2842_o.gif

PS4 SŁABSZE OD PS3 Z POWODU BRAKU CELLA?

Opublikowano

ale krotszy ryse to juz byla spoko gierka jaka warta bylo obadac dla grafiki gdzie procz tego mamy 3 ciosy przez cala gre, ktore wykonujemy na klonach, a xbox nie domaga i serwuje 900p, niestabilny framerate i cutsceny prerenderowane, dat logic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.