Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ale krotszy ryse to juz byla spoko gierka jaka warta bylo obadac dla grafiki gdzie procz tego mamy 3 ciosy przez cala gre, ktore wykonujemy na klonach, a xbox nie domaga i serwuje 900p, niestabilny framerate i cutsceny prerenderowane, dat logic

http://youtu.be/PcS7mTjovVM?t=10s

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale krotszy ryse to juz byla spoko gierka jaka warta bylo obadac dla grafiki gdzie procz tego mamy 3 ciosy przez cala gre, ktore wykonujemy na klonach, a xbox nie domaga i serwuje 900p, niestabilny framerate i cutsceny prerenderowane, dat logic

Ale Ryse mial spoko multiplayer ktory byl 15 razy ciekawszy od singla :reggie:

Nie mowie ze to jakas genialna gra, ale gdyby w tej grze nie bylo co-op areny to podtarlbym sobie ta plyta dupe i spuscil wode, a tak, przyjemnie spedzilem z multikiem sporo godzin. Gdyby w TO byl jakis tryb hordy chociaz gdzie w 2-4 sie odpiera lykany i inne cudadztwa to byloby na pewno lepiej c'nie?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

horda tak ale juz klasyczne multi wg mnie - nie lubie tych trybow wciskanych na sile jak w tomb raiderze, far cry, ryse czy innych gdzie odpala sie je tylko dla calaka

Opublikowano

no wiem ze mialo, o tym pisze z Bansai przeciez i zaluje ze nie ma tego order

jakie wy boty jestescie nieogary w wiekszosci :/

Opublikowano

A przyszlo wam do glowy zeby w ogole nie kupic Ordera i w taki sposob pokazac Sony ze nie chcecie takich wydmuszek? A moze po prostu wam to lata czy gra starczy na 5h, czy ma coopa albo multi i jestescie juz tak ladnie wytrenowani ze polecicie po wszystko co ma Sony na pudelku, a na forumku krecicie troche nosem zeby nie wyjsc na totalnych Januszy i Sonyslave?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To teraz każda gra musi mieć multi?

Opublikowano

Ja juz dawno mowilem, multi mogło nie być ale coopa to mogli dac

Opublikowano

Tomb Raider ma multi pvp, Ryse ma horde, wiec nie rozumiem czemu umieszczasz te giereki w tym samym zdaniu, jakby mialy cos wspolnego. Chyba, ze sam sobie przeczysz, "Horda juz tak, ale w Ryse wg mnie, nie'.

Jakie wy klapy macie macie problemy z pisaniem ze zrozumieniem.

Opublikowano

Jak klapy wylapaly tylko jedno slowo XDDDD

Multi akurat mi nie pasuje do Ordera ale coop czy jakaj horda gdzie by sie strzelalo we 4 do hord wilkolakow z steampankowych pukawer brzmi zachecajaco taknie?

Do tego wiecej gameplayu zamiast cutscenek, brak pasow, wieksza swoboda nawet kosztem gorszej grafiki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A przyszlo wam do glowy zeby w ogole nie kupic Ordera i w taki sposob pokazac Sony ze nie chcecie takich wydmuszek? A moze po prostu wam to lata czy gra starczy na 5h, czy ma coopa albo multi i jestescie juz tak ladnie wytrenowani ze polecicie po wszystko co ma Sony na pudelku, a na forumku krecicie troche nosem zeby nie wyjsc na totalnych Januszy i Sonyslave?

Szkoda, że w podobny sposób nie myślałeś, gdy kupowałeś Ryse.

I weź mi nie pisz, że Ryse miał chociaż coopa, no bo kur.wa, waliło crapem na kilometr.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Żeby tam wcisnąć co-opa, musieliby przeprojektować całą grę. Widział ktoś skrypty, qte i cinematic experience na dwóch graczy? lol

W tym momencie zastanawiam się co jest gorsze - wciskany na siłę multiplayer w grach czy xboty hipokryci, którzy teraz ujadają na The Order, a w przyszłym roku z portfelem w zębach pobiegną po Quantum Break.

Opublikowano

Ludwes co do coopa to sie spytaj Bansai czy byl krapowaty czy nie, to on tam przesiadzial kilkadziesiat godzin.

Wstrzymam sie z dalszymi wypowiedziami o The Order. Po robocie obejrze sobie gre na YT i wtedy napisze swoja recenzje xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Żeby tam wcisnąć co-opa, musieliby przeprojektować całą grę. Widział ktoś skrypty, qte i cinematic experience na dwóch graczy? lol

W tym momencie zastanawiam się co jest gorsze - wciskany na siłę multiplayer w grach czy xboty hipokryci, którzy teraz ujadają na The Order, a w przyszłym roku z portfelem w zębach pobiegną po Quantum Break.

ale czemu porownujesz the qte 1886 do Quantum fucking amazing Break ?

@Ludwes w Ryse przynajmniej sie gralo, a nie ze niektore chaptery to cutscneka xD

Opublikowano

Zrobiłem minutę przerwy od oglądania filmu 1886, jak wróciłem do kompa to z przyzwyczejnia szukałem playera na pasku zadań. :dynia:

Opublikowano

ale czemu porownujesz the qte 1886 do Quantum fucking amazing Break ?

A czemu Ty oceniasz dwie gry, które jeszcze nie wyszły? ;p

Opublikowano

Ale przecież on film ogląda.

Opublikowano

Arena to idealny dodatek do takiej gry jak Ryse, nie jest to multi w ktorym ktos moze przesiedziec miesiace czy lata, masterowac to czy tamto, ale jest to multi ktore zapewni Ci dodatkowa rozrywke przez jakies 20-40 godzin z druga osoba (lub nawet wiecej jesli lubisz takie klimaty) przez co czujesz ze nie wyjebales kabony w bloto za 5h singla.

Na YT jak to ogladalem wygladalo w chuy nudno, ale jak sam zaczalem miotac barbarzyncow z kumplem na kolce, spychac ich tarcza do rowow, pulapek, ognia czy robic im podwojne egzekucje no to jest fajnie, czegos takiego wlasnie bedzie mi brakowac w Orderze, nie co-opa, nie multi, ale wlasniej takiej hordy, rozwalki ktora pozwoli Ci wyciagnac dodatkowe godziny na koszeniu wrogow ze znajomymi, czerpac fun z samego gameplayu, bez story etc.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Skrypty + mosty > skrypty + korytarze. Dlaczego? Bo tak :oh_you:

Opublikowano

Gra>film Limonko.

Opublikowano

Chapters 6, 7, 10, 12, 13 & 14 are all ~5 minute cutscenes.

Ale ten Order się epicko zapowiada :banderas:

Trochę mi żal nintendowców co teraz ogrywają Majorę w 240p. Nie boli was ręka od tej ciągłej kontroli nad postacią? :kaz:

Opublikowano

Chapters 6, 7, 10, 12, 13 & 14 are all ~5 minute cutscenes.

Ale ten Order się epicko zapowiada :banderas:

Trochę mi żal nintendowców co teraz ogrywają Majorę w 240p. Nie boli was ręka od tej ciągłej kontroli nad postacią? :kaz:

To drugie zdanie nawet nawet :kaz:

Ale wciaz uwazam ze:

1R5FwPs.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

:obama:

Bansai, czy będzie dzisiaj jakiś steam z noszenia drabin?

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.