Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

Bansai, czy będzie dzisiaj jakiś steam z noszenia drabin?

Wczoraj skonczylem wiec watpie, pewnie sobie w GTA V pogram albo MGSa ale nie wiem czy bede streamowal bo radex gwalciciel stalkuje moje streamy ;)

Za to na pewno na jednym posiedzeniu przestreamuje od poczatku do konca DE ORDER! Nawet mikrofon wlacze xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Żal mi Was, że musicie oglądać gry na YT.

Żal mi Ciebie,że musisz oglądać to samo, tylko,że na płycie bd za 200zl.
Opublikowano

Boty dalej nie ogarniają jak działa PSNProfiles :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

To ty nie ogarniasz ze poki co większość exow na ps4 to zwykle go,wno xd

Opublikowano

jakiś gościu splatynował the order w 11 godzin xD

http://psnprofiles.com/ReNeGaDe124

nieprawda.

to musi być niezły ból

jak patrzę na trofiki to pewno pierwszy dostał max w ciągu 1 lub drugiej godziny gry, więc parenaście godzin na przejście gry 3 razy i jest już platynka. Tak czy inaczej - nie ma jeszcze końca weekendu a już pojawiają się platynki, więc w poniedziałek kopia ląduje na allegro.

edit: pierwszy trofik wpadł u niego w 3 godzinie gry. Nie ma końca tej beki xDDDD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ból musi mieć ktoś, kto specjalnie zagina lekko prawdę (jak Ty w poprzednim poście), tylko żeby choć trochę go uśmierzyć. Smutne. Tak samo jak kierowanie się długością robienia platyny jako miernikiem jakości gry.

SMUTNE, POWIADAM, SMUTNE.

Opublikowano

To ty nie ogarniasz ze poki co większość exow na ps4 to zwykle go,wno xd

killzone i second son zjadliwe

resogun genialne

driveclub po patchach genialne

konsolowe exy psn typu transistor, oddworld - tez mega

zaraz dojdzie najpiekniejsza wydmuszka ever i kandydat do gry roku - nie ma tragedii

Opublikowano

Ilość chapterów i ich rozkład to też mało istotne jest. Mogliby zrobić 60 chapterów po 10 minut, albo 6 chapterów co godzinę. Wynik jest ten sam.

I w ogóle kierowanie się długością gry jest bardzo z lat 90tych.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

halo4 mozna w 2h, gears of war w 1:30h, ryse 2:30h

beka z exow od microsoftu

Opublikowano

Meanwhile, on neogaf:

hTcGUc3.png

Jak ja gardze ta strona, nie dosc ze wspieraja klamliwa sarkeesian to jeszcze takie rodzyny sie tam czyta :/

Opublikowano

Meanwhile, on neogaf:

hTcGUc3.png

Jak ja gardze ta strona, nie dosc ze wspieraja klamliwa sarkeesian to jeszcze takie rodzyny sie tam czyta :/

nie wiedziałem, że neogaf jest jedną osoba.

forumkiem też gardzisz z powodu brata Mroczka?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dopiero co wszedlem do tematu i juz takie 2 rodzyny przeczytalem, boje sie czytac dalej, a w temacie o sarkeesian banuja ludzi ktorzy pisza ze to manipulantka, takze ten, gardze w chuy bo tam pelno takich debili siedzi.

Chyba tylko polygonem gardze bardziej ze stron poswieconych stricte naszemu hobby.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Proponuję żeby wyznaczyć forumowicza (może być Bansai, bo już streamował), który pod okiem komisji CW przejdzie całą grę na normalu od początku do końca na streamie i wtedy ocenimy długość gry. Trzeba będzie tylko dopilnować żeby grający nie stał w miejscu albo zbyt długo podziwiał widoczki żeby sztuczne zawyżać czas przejścia.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Neogaf to największe forum growe. Jasne że będzie sporo debili.

Ale Order jest tam hejtowany od E3. I to sowicie.

Opublikowano

Proponuję że wyznaczyć forumowicza (może być Bansai, bo już streamował), który pod okiem komisji CW przejdzie całą grę na normalu od początku do końca na streamie i wtedy ocenimy długość gry. Trzeba będzie tylko dopilnować żeby grający nie stał w miejscu albo zbyt długo podziwiał widoczki żeby sztuczne zawyżać czas przejścia.

Spoko, moge nawet stoper na komorce odpalic :yao:

Opublikowano

No dobrze, ale te 5h nie wygląda na speedrun.

Opublikowano

Ciekawe czy można skippować cutscenki. Pewnie nie, bo od razu napisy końcowe by wyskoczyły.

Opublikowano

Skąd wy wzięliście, że gra ma 24 rozdziały? xD

Gościu przy 16, który trwa 10 minut ma napisy końcowe.

Opublikowano

jprdole, serio, siedzą typy i grają na YT, bijąc sie fiutkami, czy gra ma 5h czy 12. Słońce świeci, idźcie zakutasić na litość. 

Opublikowano

jprdole, serio, siedzą typy i grają na YT, bijąc sie fiutkami, czy gra ma 5h czy 12. Słońce świeci, idźcie zakutasić na litość. 

ty chyba nie ogarniasz internetu co

Opublikowano

ale te czasy odnoszą się do czegoś czy wziąłeś to z dupeczki? i jaka beka?

u mnie nie świeci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.