Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To ty nie ogarniasz ze poki co większość exow na ps4 to zwykle go,wno xd

killzone i second son zjadliwe

resogun genialne

driveclub po patchach genialne

konsolowe exy psn typu transistor, oddworld - tez mega

zaraz dojdzie najpiekniejsza wydmuszka ever i kandydat do gry roku - nie ma tragedii

A na Xbox One?

Forza 5 - ale z GT5P była beczunia

Sunset - mi sie nie podoba ale mówią ze fajne

Forza Horizon 2 - nic czego nie było w jedynce

DR3 - lepiej działająca multiplatforma lepsza niz NIEex na XOne (mowa o DL)

Ryse - miejcie wy honor

A jak w tym roku?

Nic!

Czaicie?

Nic!

Żadna ku.rwa gra nie ma daty premiery XD, a te co sa zapowiedziane jako multiplatformy sa juz zapowiedziane jako lepsze wersje na PS4.

Kur.wa, posiadanie Xbox One jest jak sex z 60 latka ktory można argumentować ze w wieku 18lat była niezła szpila.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czekamy Ficus na filmik jak przechodzisz Halo 4 w 2h na legendary :lapka: Piecze cie chyba, ze Order to rzeczywiscie bardzo krotka gra :lapka:

Opublikowano

Expert nie chce tego pisać ale jestes nudny w ch,uj z tymi swoimi porównaniami :frog:

Opublikowano

Expert nie chce tego pisać ale jestes nudny w ch,uj z tymi swoimi porównaniami :frog:

Jakbyś grał tylko w jedną grę to też byś taki był.

Opublikowano

Słońce świeci, idźcie zakutasić na litość. 

U-WOT-M8.jpg

Opublikowano

W ogóle osoby nie mające nawet XO nie powinny brać udziału w dyskusji, jeno banowane. 

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Pierwszy trofik wpada w Orderze po 1h20m.

Chapter 3, a nie po 3 godzinach. xD

R6lNVZ5.png

Ah te rewelacje Lemonki. :dafuq:

Ogólnie to gość jest mocnym nieogarem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ep 1: 12:28
Ep 2: 29:23
Ep 3: 16:33
Ep 4: 46:01
Ep 5: 24:26
Ep 6: 32:42
Ep 7: 7:33
Ep 8: 6:42
Ep 9: 21:38
Ep 10: 43:08
Ep 11: 4:08
Ep 12: 44:16
Ep 13: 5:37
Ep 14: 5:18
Ep 15: 5:32
Ep 16: 10:49
Ep 17 (the end/boss): 9:24

wychodzi 5h 20 min a typek wcale się nie śpieszy

YETI może już pakować walizki, Czezky <3

Opublikowano

No gra jest naprawdę ładna nawet na YT to widać ale PUSTA i nudna gameplayowo tylko pifpaf ,scenka qte,pifpaf,qte,scenka,pifpaf...do tego z kapiszonów to pifpaf.

5h  :dynia:

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

u mnie nie świeci

u Ciebie nigdy nie swieci, bo jestes fanem microsoftu.

Opublikowano

Obaj sie przestali udzielac nagle, ciekawe.

Tzn Yeti pewnie pisze recenzje, a Czezky co robi? :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Boże, jaka żenująca dyskusja. Tyle stron o tej samograjce od devów z PSP. O genialnej Majorze w 240p(xD) nawet słowa. The Order to naprawdę warta ogrania gra...ale za góra 25 zł.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Jak ta gra będzie miała więcej niz 7/10 to będzie parodia z recek. Prosze was przecież to jest tragicznie proste i bez kopa nawet mega grafika i fabuła tego nie uratują.

Opublikowano

wlasnie mega grafa i znosna ponoc fabula sprawiaja ze moze byc te 7/10

Opublikowano

Przy The Order to nawet Ryse wychodzi na prawdziwą petardę.

Opublikowano

to teraz visual pifpaf novelki będą przodującym gatunkiem gierek wraz z wyścigówkami w slow-motion na budżetowych szrotach?

jak to dobrze, że kupiłem wii u

Opublikowano

Ktoś kto zrobił tego speedruna zna grę na pamięć. Ty nie byłbyś w stanie tego zrobić. Przejście Ordera 1 raz zwyczajnie grając, zajęło randomowi z youtube lekko ponad 5 godzin. Widzisz różnicę czy będziesz dalej się ośmieszać. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jak ta gra będzie miała więcej niz 7/10 to będzie parodia z recek. Prosze was przecież to jest tragicznie proste i bez kopa nawet mega grafika i fabuła tego nie uratują.

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek  :reggie:

Opublikowano

Ktoś kto zrobił tego speedruna zna grę na pamięć. Ty nie byłbyś w stanie tego zrobić. Przejście Ordera 1 raz zwyczajnie grając, zajęło randomowi z youtube lekko ponad 5 godzin. Widzisz różnicę czy będziesz dalej się ośmieszać. 

no ale kumasz ze ja znam tego kolesia co zrobil tego speedruna (choc pewnie w to nie wierzysz) i on wcale nie zna tej gry na pamiec

Opublikowano

Sorry, ale żeby zrobić speedruna trzeba znać grę bardzo dobrze, a niektóre nawet na pamięć. Za pierwszym razem nie zrobisz tego w takim czasie. Właśnie na tym polega speedrun, nauczenie się gry i zrobienie jak najlepszego czasu.

BTW

Pierwszy Max Payne nie zestarzał się godnie, ale dwójka wydaje się całkiem zjadliwa. Godzinka za mną i może pokuszę się o ukończenie.

RAVEN RAVEN ON TWITTER

<emotka raka>

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.