Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja znam kolesia co skonczyl The Order w 1.5h bo skipowal wszystkie cutscenki (chociaz pewnie mi nie wierzysz).

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nawet znajac ordera na pamiec nie skonczysz go w 2h wiec beka z szrota microsoftu i gier na niego

bo same filmiki trwaja dluzej haaa

Ja znam kolesia co skonczyl The Order w 1.5h bo skipowal wszystkie cutscenki (chociaz pewnie mi nie wierzysz).

plotki glosza ze ma klucz wiolinowy na rece 

Opublikowano

Jaki piekny damage contol klapow ze ich mix TLOU, Bioshocka i Gearsow okazal sie tylko marna konkurencja dla Ryse xDDD

Opublikowano

hav3n,a  marcin powiedzial ze srednia ordera bedzie wieksza niz ryse i ja mu wierze

Opublikowano

Jak ta gra będzie miała więcej niz 7/10 to będzie parodia z recek. Prosze was przecież to jest tragicznie proste i bez kopa nawet mega grafika i fabuła tego nie uratują.

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek  :reggie:

ja sie nie zdziwie jak The Order bedzie zgarnial dobre oceny bo jednak wiekszosc ludzi / recenzentow nastawiona jest pro sonowsko, gra okaze sie kupskiem duzo wiekszym niz Ryse, a bedzie mialo lepsze oceny tylko dla tego ze jest to ex sony xD

Opublikowano

Tu mnie masz :frog:

Opublikowano

Evolve 1080p na PS4, 900p na Xbox One. W dodatku wersja na Bąka cierpi na gorszy framerate, aliasing i bugi. No cóż, no eh, no.

Rozumiem że nie czytałeś całego testu skoro nie wspomniałeś o ułomnym AF na PS4 i kilku innych rzeczach.

N6fo22.jpg

jn9YwN.jpg

figar jak zwykle zaorany na kolanach z pełnymi ustami  :)  

paski1886 jak to biednie wygląda poza postaciami i kilkoma fragmentami, Ryse dalej na tronie a to gra z 2013  :dance2:   BB tak samo ma fajny design ale wygląda jak mod do dark souls2. 

Opublikowano

Jak ta gra będzie miała więcej niz 7/10 to będzie parodia z recek. Prosze was przecież to jest tragicznie proste i bez kopa nawet mega grafika i fabuła tego nie uratują.

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek   :reggie:

ja sie nie zdziwie jak The Order bedzie zgarnial dobre oceny bo jednak wiekszosc ludzi / recenzentow nastawiona jest pro sonowsko, gra okaze sie kupskiem duzo wiekszym niz Ryse, a bedzie mialo lepsze oceny tylko dla tego ze jest to ex sony xD

No ale oczywiście, że tak będzie. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości :)

Opublikowano

Yeti przeciez juz pisze swoja recke 8/10 XD

Opublikowano

musicie botki pisac petycje do jednego obiektywnego serwisu xbox magazine by zrecenzowali ordera, przy okazji moze jakas komisja sledcza, ze swiat jest prosonowski

Opublikowano

No kur.wa jak czytam, że BB to mod do dark souls 2 to :niedobrze:

Opublikowano

oczywiscie, ze tak bo ordera sie podziwia jak wyglada, a halo przechodzi jak najszybciej bo nie idzie dlugo patrzyc na te kolorowe goowno z krasnalami  :kaz:

Opublikowano

Prosonowksa prasa dziennikarska, no tego jeszcze nie grali :D  Szczególnie  Ryan Mccaffrey , Arthur Gies albo Adam Sessler :D

Opublikowano

Przeciez niemal kazde Halo na easy/normal dalo sie przejsc gdzies w 5-6h...

Edytowane przez easye

Opublikowano

klamiesz obrzydliwy klapie!!!!!!!!!!! kazde halo to minimum 15h niezapomnianej przygody w singlu i nieskonczonosc w multi

Opublikowano

Licze ze gracze sie ogarną i zjadą Ordera jak mu sie należy. Srednia na MC prawdę nam powie. Btw yeti pewnie tworzy 153 recki na 9/10 i je wrzuci windując średnia na 81%.

Opublikowano

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek :reggie:

Czekaj, wg ciebie jeśli gra ma więcej zawartości, to powinna mieć wyższą ocenę? Idąc takim tokiem rozumowania gry od Ubi jak AC, Far Cry i Watch Dogs powinny dostawać same 10, bo mapy są tam (pipi)e ikonkami do misji pobocznych, zbieractwa itp.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Teraz porownujemy singla ordera do singla halo, ktore ma co opa i legendarny wrecz multi, co za desperacja xD

Opublikowano

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek :reggie:

Czekaj, wg ciebie jeśli gra ma więcej zawartości, to powinna mieć wyższą ocenę? Idąc takim tokiem rozumowania gry od Ubi jak AC, Far Cry i Watch Dogs powinny zbierać same 10, bo mapy są tam (pipi)e ikonkami do misji pobocznych, zbieractwa itp.

od razu widac ze hanys, polac mu bo dobrze godo

Opublikowano

Czekaj, wg ciebie jeśli gra ma więcej zawartości, to powinna mieć wyższą ocenę? Idąc takim tokiem rozumowania gry od Ubi jak AC, Far Cry i Watch Dogs powinny zbierać same 10, bo mapy są tam (pipi)e ikonkami do misji pobocznych, zbieractwa itp.

od razu widac ze hanys, polac mu bo dobrze godo

Ale ja porównuję liniowego samograja do samograja. A nie korytarzyk do sandboxa, c'nie?

Zdesperowani jesteście bardzo. Preorder na The Order już leci Ficuś? 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teraz porownujemy singla ordera do singla halo, ktore ma co opa i legendarny wrecz multi, co za desperacja xD

Przecież The Order to taki PS'owy miks Girsa z Bioshockiem, więc porównania z Halo to pikuś :)

Opublikowano

Ale ja porównuję liniowego samograja do samograja. A nie korytarzyk do sandboxa, c'nie?

Ale dalej uważasz, że wyższa ocena dla The Order będzie przesadą, bo gra ma mniej zawartości. I to jest bez sensu.

Tak z ciekawości: jak się zapatrujesz na ocenę Journey? 2 godziny "łażenia po pustyni", a ma 92%. Ile ty byś dał? :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Journey kosztuje 30zł. The Order 250. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.