Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja porównuję liniowego samograja do samograja. A nie korytarzyk do sandboxa, c'nie?

Ale dalej uważasz, że wyższa ocena dla The Order będzie przesadą, bo gra ma mniej zawartości. I to jest bez sensu.

Jeżeli też okaże się krótką grą w singlu to niby dlaczego miałoby to być bez sensu? Przypominam, że mówimy tu o grze potencjalnie z 6h singlem bez jakiegokolwiek replayability za 230 zł.

Co innego gry z mięsistym singlem, świetnym gameplayem, a co innego gdy w siglowej grze nawet singiel niedomaga. 

Na siłę się czepiasz, ale nie wychodzi  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Preorder na The Order już leci Ficuś?

No ja juz ze znajomym za dolarosy kupilem :cebula:

xXmRiZV.jpg

Opublikowano

Quo Vadis Bansai?

Opublikowano

"Kalafiorka Bocie" :dynia:

Opublikowano

preorder nie ale jak w dniu premiery bedzie gdzies za 200zl to bez zastanowienia kupie by potem opchnac za jakies 20zl mniej czyli strace bilet do kina 

Opublikowano

Nie szkoda ci było 100zl?

Wiesz, gdyby bylo co innego do grania na jakiejs innej platformie (nintendo, a raczej 3ds i remastery #nikogo) to pewnie bym sie wstrzymal, ale nie ma wiec co mi szkodzi, poza tym jak pisalem, ostatnio tyle sandboxow ogralem (nawet mi sie wyliczac nie chce ponownie) ze z mila checia przejde jeden most.

No i bedzie forumkowy stream od poczatku do konca :ohboy:

Edit: A, no i mam dobry upload, wiec moze szerplejowal bede na allegro 5zl za godzine, dla forumka bedzie znizka. :cool:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

kupie by potem opchnac za jakies 20zl mniej czyli strace bilet do kina 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

preorder nie ale jak w dniu premiery bedzie gdzies za 200zl to bez zastanowienia kupie by potem opchnac za jakies 20zl mniej czyli strace bilet do kina

No, gra wydaje się stworzona do 3xP - przejście, platyna, pchli targ.

PS. Właśnie to wymyśliłem.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Niech ta gra już wyjdzie, niech ostatecznie każdy przekona się, jak wielkim crapośredniakiem będzie, niechże w końcu nie czytam tutaj tyle o tej cebuli... :taknieco:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Niech ta gra już wyjdzie, niech ostatecznie każdy przekona się, jak wielkim crapośredniakiem będzie, niechże w końcu nie czytam tutaj tyle o tej cebuli... :taknieco:

A jednak każda opinia do tej pory jest pozytywna. Biedny Czezzy :banderas:

Opublikowano

Figar wrzucił do tematu The Order dobrą reckę, poniżej najlepsze cytaty:

Personally, I think it harkens back to Metal Gear Solid in terms of pacing, to Killzone 2 for its gunplay theatricality, and to Vanquish, for its replayability.

The Order 1886 is for lovers of old fashioned single player experiences. For those who want to see strong efforts in storytelling-focused games make a comeback.

100% legit.

"old fashioned single player experiences" no chyba nie  :dynia: 

Opublikowano

:dynia:

Za dużo beki jak na jeden dzień.

Opublikowano

No z tym drugim cytatem to facet mocno poplynal

Opublikowano

Kapiszonarted też można uznać za old fashioneg. wtedy wszystko się w kalpkowym móżdżku zgadza. :notsure:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja się obsmarkałem  :reggie:

Te replayability na poziomie Vanquish  :facepalmz:

Chyba taborety te wrażenia piszą.

Opublikowano

Personally, I think it harkens back to Metal Gear Solid in terms of pacing, to Killzone 2 for its gunplay theatricality, and to Vanquish, for its replayability.

The Order 1886 is for lovers of old fashioned single player experiences. For those who want to see strong efforts in storytelling-focused games make a comeback.

100% legit.

No tak, lepiej zaufać osobie, która nie ograła xD

Opublikowano

pewnie chodzilo mu o klasyka dragons lair ale jestescie boci za mlodzi by pamietac tego protoplaste cinematic experience  :kaz:

Opublikowano

Póki co to oni na Swojej konsoli mają tylko grafikę, z grami już jest ciężej.

Opublikowano

100% legit.

No tak, lepiej zaufać osobie, która nie ograła xD

Jeśli o mnie chodzi to Ty się kompromitujesz wklejaniem takich "recenzji". Ewidentnie gra jest słaba i facet na siłę chciał coś pozytywnego o niej napisać, ale nie było za bardzo co i wyszedł tragiczny bełkot.

Teatralny gunplay niczym w KZ2? Co to w ogóle ma znaczyć. Replayabillity na poziomie Vanquish? Niby jedna z Twoich ulubionych gier, a podpisujesz się pod czymś takim?

LEGIT 100% 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.