Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

preorder nie ale jak w dniu premiery bedzie gdzies za 200zl to bez zastanowienia kupie by potem opchnac za jakies 20zl mniej czyli strace bilet do kina

No, gra wydaje się stworzona do 3xP - przejście, platyna, pchli targ.

PS. Właśnie to wymyśliłem.

Kolejnosc jest zla, pchli targ -> przejscie -> platyna, na drudzi dzien wysylka :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don, no skoro tak czuł, to ma jakiś powód. Wiesz, to jednak ma jakieś podstawy, w końcu, ya know, ograł grę. Wiec między Tobą, a nim, na chwilę obecną bardziej wierzę mu.

NO ALE ZOBACZYMY...

Opublikowano

preorder nie ale jak w dniu premiery bedzie gdzies za 200zl to bez zastanowienia kupie by potem opchnac za jakies 20zl mniej czyli strace bilet do kina

No, gra wydaje się stworzona do 3xP - przejście, platyna, pchli targ.

PS. Właśnie to wymyśliłem.

Kolejnosc jest zla, pchli targ -> przejscie -> platyna, na drudzi dzien wysylka :yao:

Właściwa kolejność, dla szanującego się gracza jest zgoła inna - Poczekać dwa miesiące, gdy gra stanieje do jakichś 100 zł - wtedy zakup - przejście na spokojnie, bez spiny, by przypadkiem nie stracić 10 zł za zbyt długie trzymanie nowości - dopiero wtedy pozbycie się tego samograja wpizdu. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

fajnie sie czyta CW dzisiaj, nie ma spiny która konsola lepsza, nikt sie specjalnie błotem nie obrzuca, dość spora beczunia z Ordera

3xP - nowy wpis do słownika

Fanko Coelho

my nigga :D

152268-sensible-chuckle-gif-imgur-tum-TL

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Szanujący się gracz, prawdziwy gracz, janusz gamingu, szprotki biznesu, casual, hardcore fan - damn porobiło się tych typów.  Wliczyć w to gamergate i inne przyjemne sprawy i fajny obraz hobby się robi :D   

Opublikowano

Figaro, jak grałem w Ryse, to skillem bym grę przyrównał do Ninja Gaiden 2, replayability to takie Gears of War 3, a fabularnie produkcja powracała do starych point n' clicków.

Tak czułem jak grałem.

Opublikowano

"old fashioned single player experiences"

Gość chyba niezbyt długo gra w gierki, skoro pisze takie brednie.

Opublikowano

"old fashioned single player experiences"

Gość chyba niezbyt długo gra w gierki, skoro pisze takie brednie.

Ja bym nawet powiedział, że musiała to być jego pierwsza gra ;)

Opublikowano

Dwójeczka nadal Goty, ale tylko we wspomnieniach. Jedynie soundtrack się nie postarzał.

Poza tym

Skate > THPS  :reggie: 

>The Order 

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja bym nawet powiedział, że musiała to być jego pierwsza gra ;)

To tylko współczuć by zaczynać grową przygodę od takich pozycji.

Opublikowano

Dzieki fanowskim recka z Gafa mozemy uchronic Yetiego przed skasowaniem konta. Szybkie kopiuj - wklej do translatora i mamy pierwsza, fanowska recke Ordera w naszym ojczystym jezyku:

Po pierwsze ,oczywiste . Wizualizacje i prezentacja:

Zamówienie 1886 to ma bardzo wyraźny cel . Oznacza to, że będzieprawdziwie kinowej , wraz z bogato szczegółowe epoki "paczkach" , " szafa ", " rekwizytów ", ekspertów kinematografii , oświetlenia, itd.Zespół Ready at Dawn udało się każdym względem odtwarzając wszystkie te elementy , które ostatecznie spotykają się w sposób nigdy wcześniej nie widziałem w grze wideo . Żaden szczegół nie jest pozostawiony nierafinowany , wszystko ma taki poziom ekspercki rzemiosła i Polski , że po prostu wyznacza nowy standard dla wartości produkcji i uczciwości artystycznej. Nie trzeba dodawać, jakprzemysł filmowy , aprzemysł gier zrobi mądry, aby spojrzeć na Zakonu obecnego doskonały przykład tego, comoże osiągnąć średnie .

Teraz więcej wytrzeźwień myśli . Rozgrywka :

Każde pojęcie , co niektórzy z was mogą uznać za właściwe projektowanie gra ma być zawieszone . Gra będzie trzymać za rękę . Będzie Cię przez obszary . Będzie cię lejek . Będzie zarzucać Cię wrażliwych prostych kontekstowych podpowiedzi przycisków i mnóstwo ostro skierowanych i działali przerywników . Dla wielu jest tozmora "filmowych " gier , i topodziały sedno w kolejności . Ale dla tych wszystkich krytycznych uwag , które mogą być dość wysuwanych przeciwko niemu ,ponieważZakon uda fizyczność i zwrotny sekcji rozgrywki (które są bynajmniej rzadkością ) są tak dobrze wykonane i zgodne z ogólną jakość gry , które nie pozwala mu jego dziwactwa byłoby zupełnie mija się z celem . Osobiście uważam, że nawiązuje do Metal Gear Solid w zakresie stymulacji , do Killzone 2 na jego Gunplay teatralności i Vanquish , jej grywalność . To wcale nie jest krótki gry , albo . To stymulacji jest podyktowane unskippable przerywniki i faktograficznych sekcjach quasi - interaktywnych .

Story :

NO. Zrób sobie przysługę i doświadczyć , jak to miało być .

-----

Uwagi końcowe :

Zamówienie 1886 jest dla miłośników starej doświadczeń jednego gracza . Dla tych, którzy chcą zobaczyć znaczące wysiłki skoncentrowane w opowiadania gier na powrót . Tobardzo kuratorem muzealnym dla starego timey , historia napędzany gry wideo , a jeśli mógł zaznać o kolekcję drobno produkowanych gier , to jest towartość zamówienia w pigułce. Jeśli jesteś podekscytowany silnym nowym OD z nieskończonych możliwości i chcesz zobaczyć RAD wykonywanie nowych iteracji tego poziomu jakości , a następnie dać im zielone światło . Ja już mam .

8/10

Yeti - 1wszy fanboy forum PE.

Nie musisz dziekowac  :lapka:

Opublikowano

W tej recce brakuje mi jeszcze wpisu: tytul ten jest sygnowany jakoscia Playstation 3xP :dynia:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

0.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Na gafie docisnęli kolesia o te "replaybility" i odpisał:

The many weapons you can charge into an encounter with.

There are many encounters you'll leave thinking "I wonder how it could have gone if I had gone this way with this weapon, used blacksight here, chucked a grenade there, etc."

Since the game treats itself like a movie in the sense that it has down time, and in the sense that the shootouts assault you with very movie like looks, you don't realize you could have done things differently till the dust settles, so you're always left thinking you wanna do that again. That's what I feel gives it replayability.

Opublikowano

Kwadratura koła. Kur,rwa jaka rozkmina xD.

Zaraz na nełogafie opiszą Drivecluba jaką sandboksa, bo można skręcać w lewo, w prawo a nawet cofnąć. Boże co za spie,rdolone forum, wstyd mieć tam konto.

Opublikowano

Kwadratura koła. Kur,rwa jaka rozkmina xD.

Zaraz na nełogafie opiszą Drivecluba jaką sandboksa, bo można skręcać w lewo, w prawo a nawet cofnąć. Boże co za spie,rdolone forum, wstyd mieć tam konto.

Tak jak pisalem dzisiaj, gardze ta strona i jej pseudo graczami.

Opublikowano

Uch, to mam się wstydzić za konto na gafie. Kolejny dzień, kolejne nowe wytyczne. :frog:

Opublikowano

Typek zalozyl temat ze podczas transferu danych z 3dsa na n3dsa stracil FC, troche gier i kompletnego pokedexa (beka, no ale setki godzin ponoc w to wtopil) to niektorzy pisali ze to jego wina bo nie mial kopii tych danych na kompie :yao:

Przeciez kazdy z nas ma backup kazdej platformy jaka posiadamy na kompie, prawda? Oczywiscie wyszlo na jaw ze nie jest jedyny ktory stracil dane wiec uwazajcie z tym podczas transferu.

Zreszta to jest forum gdzie wg nich "przehajpowywanie gier" (slowotworstwo :obama:) jest dobre, "I know I'll be disappointed, but I like to hope one day I will not" - tego rodzyna nigdy nie zapomne.

@ragus

Jak tam sutek w n3dsie z monsterem sie sprawuje? Napisz ze chuyowo, bo kurcze cos mnie ciagnie i ciagnie :frog:

Opublikowano

Pytaj Guanonici. Ja tylko 10 minut polatałem w Tri, bo gram w zeldunię. Moim zdaniem git.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To moze guer sie wypowie pozniej jak to przeczyta. Zeldunia mnie nie interesuje, najbardziej creepowatą czesc Zeldy znam stety niestety na pamiec juz.

Opublikowano

CW OFF
Ja w sumie przez te 6-7 lat na gafie przeczytałem mnóstwo ciekawych rzeczy, opinii etc. Są wątki, które bardzo lubię. Oczywiście jest też mnóstwo badziewia, ale wielkość forum ma na to zdecydowanie duży wpływ.  Lubię też mniejsze i bardziej intymne fora jak to w którym teraz piszę. Tutaj zresztą głupot pewnie jest tyle samo, tyle samo opinii z którymi się nie zgadzam itd.

CW ON.

No, ale teraz muszę skasować swoje konto na gafie :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.