Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oddaj Figarowi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daj mi login na 5 minut, zaloze temat, napisze co o nich mysle i zaoszczedze Ci od razu bolaczki z usuwaniem konta :reggie:

Opublikowano

Na gafie docisnęli kolesia o te "replaybility" i odpisał:

The many weapons you can charge into an encounter with.

There are many encounters you'll leave thinking "I wonder how it could have gone if I had gone this way with this weapon, used blacksight here, chucked a grenade there, etc."

Since the game treats itself like a movie in the sense that it has down time, and in the sense that the shootouts assault you with very movie like looks, you don't realize you could have done things differently till the dust settles, so you're always left thinking you wanna do that again. That's what I feel gives it replayability.

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Ale jak to Figar napisał, on przeszedł grę, on tak czuł, musiało coś w tym być.

Opublikowano

czyli dalej 0 gier, dla których kupiłbym PS4. W sumie można było się tego spodziewać, że wyjdzie crap przehajpowany przez fanów gifów, standardowo jak zawsze

kurde no, to nawet grafiki dobrej nie ma, do tego paski i ledwo 30 fps ciągnie, żenada

Opublikowano

Jak się nie ma innych gier, to co się dziwisz, że jest hajp? Ile można jeździć po tych samych siedmiu trasach tymi samymi czterema samochodami z tymi samymi pięcioma klapkami z klubu w DeszczCrapie? :reggie:

Najgorsze gówno by im zapowiedzieli, a ich reakcje nadal były by tylko i wyłącznie takie:  :pawel:  :s159:  :fsg:  :banderas:  :ohboy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

5 lokacji po 7 tras w podstawce, do tego w kazdej lokacji doszlo po jednej darmowej + caly nowy kraj za free czyli 42 trasy, a nie licze reversow - bot widzi 7 tras

darmowych aut (podstawka plus dlc) jest juz chyba cos ok 50 - bot widzi 4 auta

turniej ussr, wyzwania forumkowe (pierwszy sezon to ponad 60 uczestnikow), pelno klubow, nagrody - bot widzi sciganie sie z tymi samimi 5 osobami

nawet mi was nie zal

Opublikowano

Nie wiem co jest lepsze, ten bełkot co to go Figaro skopiował, czy komentarze na gaffie. Grupa docelowa produkcji musi mieć galaretę zamiast mózgu ;)

Opublikowano

wrócił ficek i zaś o drive(pipi)e :reggie:

Opublikowano

Figar wrzucił do tematu The Order dobrą reckę, poniżej najlepsze cytaty:

Personally, I think it harkens back to Metal Gear Solid in terms of pacing, to Killzone 2 for its gunplay theatricality, and to Vanquish, for its replayability.

The Order 1886 is for lovers of old fashioned single player experiences. For those who want to see strong efforts in storytelling-focused games make a comeback.

100% legit.

"old fashioned single player experiences" no chyba nie  :dynia: 

No to już wiadomo gdzie się podziewa yeti jak go nie ma na PE.

Opublikowano

Wy tu gadu gadu, a Wiesi chyba xbone zdechł :dynia: Karma?

Opublikowano

beka z ordera, a tym czasem przypominam prawilnie jaranko pewna gra na widok skryptow w pewnej grze:

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

Co w tej grze sie odpierdala to ja nie wierze o_O

Opublikowano

Nie wytrzymal cisnienia od glosu Mendrka w walentynki pod jej oknem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

5 lokacji po 7 tras w podstawce, do tego w kazdej lokacji doszlo po jednej darmowej + caly nowy kraj za free czyli 42 trasy, a nie licze reversow - bot widzi 7 tras

darmowych aut (podstawka plus dlc) jest juz chyba cos ok 50 - bot widzi 4 auta

turniej ussr, wyzwania forumkowe (pierwszy sezon to ponad 60 uczestnikow), pelno klubow, nagrody - bot widzi sciganie sie z tymi samimi 5 osobami

nawet mi was nie zal

Kurcze, dzięki, przekonałeś mnie. Kupuję PS4. Mesjasz i jedyna nadzieja gejmingu...
Opublikowano

ty za to masz pewnosc ze ci twoje posiadane ps4 na pewno nie zdechnie 

Opublikowano

:daddy:

Opublikowano

Nie wiem co jest lepsze, ten bełkot co to go Figaro skopiował, czy komentarze na gaffie. Grupa docelowa produkcji musi mieć galaretę zamiast mózgu ;)

No beczunia jest obecna poziom zidiocenia jak na forum Wiedźmina 3.

Czo to sony robi z ludźmi marketingowy bełkot ryje banie a potem nie widzą że kupili suchą kupe w ładnym pudełeczku za 250 zł...

Opublikowano

No to już chyba znamy linię defensywy xbotów w razie dobrych ocen Ordera - "gracze łykną wszystko od Sony, byleby było ładne opakowanie, beka z graczy".

Dobrze wiedzieć.

Opublikowano

My tu sie smiejemy z glupich cytatow z gafa a tymczasem na ps3site:

wjNNOHN.png

Jak widac ten nowy "old fashioned sp experience" ma juz swoich fanow.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Pierwsze Gearsy w coopie i Horda w drugiej czesci :obama:

A na PS3 nawet nie bylo headsetu, nawet nie bylo cross chatu, nawet nie bylo dobrej uslugi sieciowej wiec ja sie pytam, czy wy macie wstyd i godnosc czlowieka w ogole wspominac tamte czasy?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Juz nie wspomne o najbardziej zyebanym padzie w historii gdzie bylo trzeba strzelac spustami, najbardziej zyebanym dashem w historii gdzie nawet dzisiaj trzeba PRZEINSTALOWAC sklep bo sie sypie :obama: Naprawde mozecie sie tasowac nad tym wybrykiem natury konsolowej tylko gdzies w piwnicy albo u Mendrka w czolgu.

Ale to przykre być takim graczem jak Ty, dla którego w konsolowym świecie są ważniejsze takie pierdoły od gier. Smutne...

Opublikowano

pierwsze przecieki, The Division: 1080p PS4 i 900p Xbox

Opublikowano

beka z ordera, a tym czasem przypominam prawilnie jaranko pewna gra na widok skryptow w pewnej grze:

Gra swiatel na poczatku i plynne przejscia pomiedzy cutscenkami i gameplayem...jak ja sie tej gry nie moge doczekac  :banana:

Co w tej grze sie odpierdala to ja nie wierze o_O

czlowieku miej troche godnosci nawet w CW :facepalmz:

pierwsze przecieki, The Division: 1080p PS4 i 900p Xbox

o ku,rwa, sprzedaje xboxa 

ktos chce ?

Opublikowano

Ja chce, zlepie sobie tasma dwa Xbony i bede mial Division w 1800p  :czezky:

@Mantis

Przykre to bylo granie na tym zyebanym padzie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

My tu sie smiejemy z glupich cytatow z gafa a tymczasem na ps3site:

wjNNOHN.png

Jak widac ten nowy "old fashioned sp experience" ma juz swoich fanow.

haha ladny hardcore, a typ pewnie ma ledwo 15 lat albo galarete zamiast mozgu

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.