Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@ssxx

A jak zagram w obie w dzień premiery to kim będę ? Świadomym Januszem ? Sonobotem ? Optimusem Primem ? Alphą, Yanem i Omegą ?

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
A jak zagram w obie w dzien premiery to kim bede? Swiadomym Januszem ? Sonobotem ?

janusonobotem

Edytowane przez kermit

Opublikowano

@kermit

Dolozylem kilka, stworz ze wszystkiego hybryde ! :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

janusoboptimuprimalpyanomegą

Opublikowano

Nie ma takiego czegos jak Swiadomy Janusz.

Opublikowano

janusoboptimuprimalpyanomegą

1513677_original.gif

Opublikowano

Ej, nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. 

Opublikowano

To jest kompromitacja, zgodnie z koleżankami i kolegami z klubu parlamentarnego uznaliśmy, że będziemy głosować za uznaniem konstruktywnego votum nieufności dla Pana Mazzeo.

Przedwczoraj 5h oglądałem sejm

Edytowane przez mate5

Opublikowano

wlasnie mi Mazzeo napisal PW ze cos chyba mu sie spiep.szylo z jego xone bo zaczelo dziwnie smierdziec w mieszkaniu, zdziwiony odkrecil obudowe, a w srodku

cebula.jpg

przykro mi Mazzeo - nie pomoge :(

Opublikowano

Soul, nie ulegaj presji klapkow. Przeciez to zazdrosc, jakby gamestop nie chcial, zeby 1 osoba nastukala duzo hajsu to spokojnie by to uniemozliwil, albo przynajmniej mocno utrudnil.

Po prostu 'baronowie' Sony tylko mowia, ze lubia za wszystko placic, przeciez generacje wczesniej sie tak chwalili darmowym graniem przez neta, a teraz dupa boli, ze nie maja nic za darmo.

"Xboty to cyganie, maja kody na gry za darmo, my mamy lepiej, bo mozemy zaplacic"

Opublikowano

@Ficus

xDDD

Ale serio, zalecialo dorodnymi TOPami z biedronki.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Cebula jest w każdym z nas. Tylko wypominanie komuś cebuli jest hipokryzją :/ Innymi słowy:

Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci cebulą...

Opublikowano

w Ciebie Mendrek to rzucam tym

czosnek-1.jpg

Opublikowano

Skąd ta pewność, ze akurat chodziło mi o ciebie? Napisałem 90% i akurat nie miałem ciebie na myśli, bo nawet twojej przygody z next genami nie znam.

Co do systemu, pada, live'a itd to masz rację pod tym względem x360 góruje nad ps3, ale mimo wszystko przegrywa w najważniejszej batalii. W grach, a przecież oto chodzi w konsolach o gry i tutaj Sony po fatalnym początku dało pokaz genialnych exów, kiedy MS wypuszczał 3 serie na krzyż i bawił się w Kinecta.

Co do ps4 vs XO i lepszego systemu na tej drugiej się nie zgodzę. Dobra mamy więcej aplikacji i wszystkiego, ale nie zmienia to faktu, ze to na PS4 instaluje gry i ściągam patche w tle kiedy na XO muszę ściagać 10 gigowe aktualizacje i instalować gry po kilkanaście minut. Na PS4 wkładam płytę z grą i po 10 sekundach już w nią gram kiedy ta instaluje się podczas rozgrywki. Co do exów na ten rok to nie mam zamiaru dyskutowac, bo mimo wszystko to kwestia indywidualna. Dla mnie dwie warte uwagi gry to I:SS i SO. Ewentualnie mógł bym dorzucić jeszcze LBP3. Więc ogólnie kiepsko.

A, i XO mam jak by co.

Uznałem, że chodziło między innymi o mnie, bo napisałeś, że Maciomaniak jako jedyny naprawdę zmienił obóz.

Co do systemu xone to też chodziło mi o fakt, że jest on po prostu ładniejszy i przyjemniejszy do korzystania. Brak możliwości ustawienia tła i długie instalacje to jego jedyne wady. Warto mieć też na uwadze, że Microsoft co miesiąc wprowadza duże, bardzo fajne aktualizacje do systemu i do końca roku te wady mogą już zostać wyelminowane.

Jeśli chodzi o exy na xboxa to mnie przekonała do tej platformy przede wszystkim Forza, zarówno 5, która już wyszła, jak i Horizon 2 która dopiero wyjdzie. Na ps4 dobrych wyścigów na chwilę obecną nie ma, a Driveclub jakoś mnie nie przekonuje. Może i fajnie wygląda, ale jak oglądam te gameplaye to mnie on nie jara.

Piszesz, że na x360 może i wychodziły dobre gry, ale potem skupili się na Kinecie. Warto tutaj zauważyć, że skupili się na nim w momencie, gdy za dział xboxa zaczął odpowiadać Mattrick. Teraz Mattricka już nie ma, jest Spencer i uwaga, uwaga .... na E3 w tym roku skupili się w 100% na grach, nie było żadnego gadania o sensorze ruchu i nic nie zapowiada, żeby miało się to w przyszłości zmienić. Także osobiście oczekuję powrotu czasów świetności 360 z tym, że już na one.

Opublikowano

Co innego brać kody na kasę jak sami dają, a co innego robić składki w 4 na gry za 50 zł.

Opublikowano

To samo.

Brać jak dają xDDD , jestes bratem Milana huh ?

Edytowane przez Codename

Opublikowano

100fikcyjnych kont by z kazdego wysepic 5dolcow<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,skladka na 4

Opublikowano

100fikcyjnych kont by z kazdego wysepic 5dolcow<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,skladka na 4

dla mnie to jest taka sama cebula i oszukiwanie systemu.

Widzieliscie wywiad z kolesiem z CDP Red? Oczekuje, że premiera W3 będzie większa od GTA V (miał na myśli polskę ofc), myślę, że może się to udać wystarczy zamienić gimbazę lecącą po GTA na kuców i mamy taką samą duże bazę konsumentów. Ale trzymam kciuki, żebym im się to udało.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak wprowadzą opcję, że jadąc na koniu będzie można zmieniać stacje radiowe, to mają szansę ;)

Opublikowano

Wieska3 trzeba szanowac, zamowiona kolekcjonerka juz czeka - trzymam kciuki z calych sil za jakosc konsolowego portu, wysokie oceny i super sprzedaz - niech to bedzie pierwszy mega system seller next genow i pierwsza w pelni next genowa gra dla ktorej warto kupic te sprzetu

Opublikowano

Tesco lists Dark Souls 2 for Xbox One

Rumours of a cross-gen port continue to gather steam

We suggested in a recent Below preview that an Xbox One version of Dark Souls 2 would be unnecessary - between Capybara's dungeon crawler and the appealing if derivative Lords of the Fallen, there's plenty to enjoy on the console if you like your action-fantasy decrepit and punishing. From Software begs to differ, it seems. The developer's latest Souls game has now been listed for Xbox One release by Tesco Direct, bringing many months of rumours to a head.

The listing doesn't include a boxart or a release date, though it suggests that the game will arrive before the end of the year. What do you think? Worth buying twice? And how might Dark Souls 2 take advantage of the Xbox One hardware?

http://www.totalxbox.com/79251/tesco-lists-dark-souls-2-for-xbox-one/

hehe kolejny port HD, ale w sumie DkS II by się to przydało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.