Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w sumie dobry nygga na emotę. bansai, zobacz co da się zrobić i do your magic.

btw jak to jak, obu w pizdu zbanować i pozamiatane.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że HM2 nie wyjdzie w marcu. W ogóle nawet nie ma preodera na steam jeszcze.

Opublikowano

Hotline na konsoli, miejcie wy rozum i godność. 

Jak się pogra na kombie myszka + klawiatura to już nie da rady grać w to na konsolach

Opublikowano

ssp0rBS.png - lol troche tyci jest :dynia:

Edit: Ok, ten troche wiekszy ale zgodny jeszcze z wymogami wielkosci: 9NO69tA.png- wystarczy wpisac ... : exact :

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Autor

HM 2 będzie na PS3? Zna ktoś cenę?

Przeciez HM2 dopiero w polowie roku tak jak mowil kochany Gaf.

Opublikowano

mam na pc, gram prawilnie na dualshocku 3

goty gierka 

Opublikowano

Insiderzy z gafa nigdy sie nie myla, czyli pewnie bedzie poslizg.

CW powoli usypia, mowie sobie, wejde na gafa do jakiegos tematu, posmieje sie, gaf przebil moje oczekiwania, nawet nie musialem zadnego watku otwierac zeby zaczac toczyc beke, oto 2 pierwsze tematy jakie mnie przywitaly, jeden pod drugim:

I9ZL8IH.png

:yao:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

:ohboy:  ta emotka powinna mieć komendę :colin: :oh_you:

Opublikowano

:grubycolin:

:colinniejedznalesnikowzbiedry:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Melee jest lepsze na padzie, strzelanie na myszce, a że speedrunowanie tej gierki opiera się w ~70% na melee to sorry, ale pad jest lepszym wyjściem, przynajmniej dla mnie. I mówi to człowiek, który przegrał masę godzin na pecetowej wersji, zanim wyszedł konsolowy port. Brak myszki przeszkadza mi tylko w oszklonym roomie na hot & heavy i trochę na drugim piętrze deadline.

Cholera, pewnie już to pisałem, ale chciałbym żeby w dwójce nie było bossów, w jedynce są jedyną wadą tej gry. Z punktu widzenia fabuły i podczas pierwszego przejście byli ok, ale tak to po prostu zaburzają pacing. Na takiego van guya czy czarnego z decadence są chociaż szybkie stratsy, ale biker po neighbors fhui wytrąca z prędkości jaką się biegnie pierwsze 7 rozdziałów.

Aha, no i żeby dało się wyrzucić shotguna z rąk momentalnie po wystrzale, jest chyba zakodowane, że dopiero po między 0.2 a 0.6 sekundy po oddaniu strzału można go wyrzucić i trochę to przeszkadza, szczególnie na na początku tension ja się zajedzie dwóch typów w lewym dolnym rogu shotgunem i chce się zacząć atakować pięściami mobków zwabionych wystrzałami.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Przestańcie spamować mi skrzynkę z tą rezerwacją order żartowałem. Kupię na premierę ale nie wiem czy do poniedziałku skończę. Jak skończę to wystawie na pchlim:). Ja .... sony to cebula nation.

XD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przestańcie spamować mi skrzynkę z tą rezerwacją order żartowałem. Kupię na premierę ale nie wiem czy do poniedziałku skończę. Jak skończę to wystawie na pchlim:). Ja .... sony to cebula nation.

XD

:dynia:

Ciekawe ile ta gra bedzie miala "przebiegu" po tygodniu xDDDD.

Opublikowano

Ale wy jestescie niemili, jakby wasza jedyna konsola bylo ps4 jak w wiekszosci przypadkow klapow to tez byscie sie jarali, ze wychodzi cokolwiek :(

Opublikowano

Są też tacy, co PS4 nie mają, a też się jarają i mocno bronią dziewctwa The Order.

Opublikowano

była już beka, że jest juz gameplay całego ordera 1886 na yt i z cutscenkami to 5,5h?

Opublikowano

przeciez to gratka dla milosnikow klasycznego singleplayera a halo dalo sie przejsc w 2h wiec gdzie tu beka?

Opublikowano

Szukaj baterii w locie, bocie!

Biegaj z kablem 1,5 metra do konsoli klapku, next gen kurtyzano.  Swoją drogą tam same gimby siedzą czyli takie typowe konsolomaniaki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.