Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no fallouta 2 mozna i w 8 minut zaliczyć. Ps4 ma swoje Ryse w bibliotece.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wyszedłem w link wrzucony przez Mendrka i coś mnie okrutnie trafiło w oczy. Januszostwo over 9000. Zamiast walczyć tutaj dla beki między sobą powinniśmy się zjednoczyć w walce z wspólnym wrogiem - januszem. Czai się on na każdym kroku, nie tylko w internetach i nigdy nie wiadomo kiedy rzuci raka na kogoś.

Opublikowano

co wiecej order nie da sie skonczyc w 2h znajac nawet gre na pamiec bo o ile mi wiadomo nie da sie skippowac cutscenek wiec juz calkiem beka z krasnali

jeszcze 4 dni i mesjasz laczacy kino z grami zakreci sie w moim czytniku bialej ps4 :banderas:

Opublikowano

no fallouta 2 mozna i w 8 minut zaliczyć. Ps4 ma swoje Ryse w bibliotece.

klapy nawet na odpowiedz na ryse 6/10 czekali 1,5 roku i w porównaniu do konkurencji dostali cos co wyglada jak sezon 1 dlc

Opublikowano

znowu najwięcej muczą krowy co najmniej mleka dają (czyt. o the order najwięcej gdakają xboty bo nie mają w co grać)

Opublikowano

Mnie nie mierzi czas gry, moze i trwać 3h i byc to sam singiel jak to będzie dobra gra, w(pipi)ia mnie gadanie,że ryse to balas, bo tylko ma garfike, gry Telltale brak gameplayu to balas, no ale order i god of wary gry genwracji i sinematik ekspirjens

Opublikowano

mi sie podoba ten lekki dreszczyk niepokoju u niektorych co jesli ten order jednak nie bedzie tak tragicznie oceniany - juz niejeden pisal o spiskach jaki to ten swiat jest prosonowski, macierewicze konsol po prostu

Opublikowano

Ale że co teraz orzeszeł że niby gow nie ma gameplayu? xD

Opublikowano

no ja przy ryse sie bawiłem nawet, nawet (glownie za sprawa tak omijanej tematyki starozytnego rzymu w grach) wiec niektóre klapki tez będą zadowolone przy orderze

Opublikowano

Ale że co teraz orzeszeł że niby gow nie ma gameplayu? xD

:square18x18: :square18x18: :Triangle18x18:

Opublikowano

Ryse bylo calkiem zjadliwe, wlasnie przez ten rzym i dosc ciekawa fabule, aczkolwiek potencjal strasznie zmarnowany, bo ta gra po dopracowaniu moglaby stawac w szranki z god of warem, a nie orderem.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Widze ze w cw bez zmian i wyglada na to ze przecietna kopie ordera w tydzien zaliczy wiecej typa niz ukrainska prostytutke. Sonowcy-wyscigowcy w formie

ladowanie co 6h i scierajace sie gumki, w sumie podobnie xD

Opublikowano

ja jestem spragniony dobrej skryptowanej strzelaninki tpp - te dobre obecnie to same remastery praktycznie, procz tego wiekszosc pudelkowych gier jakie mialem czy to second son, ac4 czy fc4 to sandboxy wiec stesknilem sie troche za czyms innym - zaluje jedynie braku co-opa i replayality bo bez tego to ten tytul sie po przejsciu tylko i wylacznie nadaje na sprzedaz

Opublikowano

Jak to wylacznie na sprzedaz, a gdzie dumne postawienie pudelka na polce i lza w oku jak cudownego eksa dostaliscie na ps4?

Opublikowano

HM 2 będzie na PS3? Zna ktoś cenę?

Przeciez HM2 dopiero w polowie roku tak jak mowil kochany Gaf.

Wow, to już chyba okrągły, dziesiąty raz gdy użyłeś tego żartu. Rozum, godność, znane są Tobie te słowa, człowieku?

Anyway, już się dowiedziałem, na PSN wyjdzie koło 60 zł. Oj będzie grane na premierę :banderas: Niech OST da radę.

Opublikowano

To kiedy w koncu premiera?

Opublikowano

Nie wiadomo, ponoć marzec odnosnie akcji na fejsie z you have reached a wrong number. Gra jest skończona ogólnie, ale chłopaki cisną żeby wyeliminować bugi.

Opublikowano

Ok, czas na damage control.

Czy któryś z was był w kinie na 5h filmie?

Nie, można obejrzeć świetny film nie dłuższy niz 2-3h, mając do dyspozycji 5h interaktywnego filmu czuje sie aż ponad rozpieszczony przez Sony <3.

Opublikowano

bilet do kina kosztuje 25zl a order 250

Opublikowano

Jak Tobie wystarcza takie szmiry zeby Cie rozpieścić to gratuluje.

Opublikowano

No a płaciłeś kiedyś w kinie 60 funtów za film?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.