Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Yeti to zrobil jakis falstart z opuszczeniem forum po ostatnich njusach z the order, czy jest na piwie z kolegami? :kaz:

Yeti odpoczywa z waldkiem wciągają sobie proszek z pośladków. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ficus bierze preorder na Order za 250zl. Po weekendzie gra wedruje do iziego ktory nabywa 2nd handa za 230zl. Dwa dni pozniej izi sprzedaje gre do Guantanamo za 210zl. 190zl i gra juz jest w rekach Kobika. Yeti akurat konczy publikowac swoja recenzje 8/10 i przygarnia gre za 170zl. Szybki list polecony i gra juz jest na poczcie w Irlandii u Exacta za 150zl. Szybki maraton w nocy bo weekend pracujacy i gra juz jest w Wielkiek Brytanii u mokrego willego za 130zl. Koniec tych zagranicznych wlajazy, gra wraca do ojczyzny w rece blatmana za 110zl. Szybki szpil i gra znowu w trasie - tym razem Fanek wyrwal okazje na Allegro w dziale opony - "gra nowa, otworzona w celach sprawdzenia czy dziala, 90zl". Kilka dni i juz Szczurek kupuje Ordera za 70zl na Pchlim Targu. Miedzy czasie Lem sprawuje sobie PS4 i duzo nie myslac kupuje Ordera od Szczurka za 50zl. Pierwsza platyna na PS4 padla wiec czas sprzedac. Kto nastepny w kolejce? Moze kidnappa? A czemu nie - 30 zl i juz kolejny baron gamingu ogrywa cudownego exa od Ready at Dawn. Ostatni, ale nie najgorszy, Mantis odkupuje gre od kidnappy za 10zl. Niestety ludzi w kolejce juz brak bo nikt nie chce doplacac do tego tytulu wiec pudelko laduje w kolekcji. 5 lat pozniej Mantis jako dobru ziomal Figaro oddaje mu gre gdy ten juz sprawil sobie PS4.

Nie wiem czego tutaj nie rozumienie zazdrosne boty?

#community

#bilerdokina

#pressXtoOldschool

#Fanekfankowifankiem

2356608-ibryymcjasthdb.gif

paski1886 ''film pokoju''

Opublikowano

Ja generalnie mam wy(pipi)ane na ocenki od prasy ale, jak zobaczę średnią dla Di Oda na poziomie 60%, to będe toczył bekę cały dzień :reggie:

Opublikowano

Czuje w prąciu 75%

Opublikowano

Embargo mialo byc do srody ale Sony przedluzylo do czwartku :frog:

Opublikowano

Poniżej 80 lekko. Zakładać się mogę z każdym.

Opublikowano

LOL Dzieki promocji na US PS Store Guilty Geara na tym forum kupilo wiecej ludzi niz XBona od czasow jego premiery xD

Opublikowano

77% dla Ordera, mark my words

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

25 lutego sprawdze srednia, kto trafil ze swoim typem dostaje ode mnie zlotego plusa, zloty plus to oczywiscie 10 zielonych plusow, ale ze jest zloty, to bedzie troche z opoznieniem wskakiwal, jak ps plus :kaz:

Ja obstawiam 69 :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

LOL Dzieki promocji na US PS Store Guilty Geara na tym forum kupilo wiecej ludzi niz XBona od czasow jego premiery xD

Z ciekawości zajrzałem do tematu i grę kupiły słownie dwie albo trzy osoby, tak więc trochę popłynąłeś  :reggie:

Opublikowano

podobno GameRankings nie uwzględnia takich planktonów jak Official PS/X-Box Magazine, więc tam śr. powinna być bardziej miarodajna. koniec końców najciekawsze będą opinie Edge, Eurogamer.Net, Game Informer, IGN i Game Trailers, a z polskich Extrima i Polygamii <szykuje popcorn i playlistę w winampie> 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Extreme i polygamia a idź pan w ch.uj panie niktcieniekocha 

Opublikowano

podobno GameRankings nie uwzględnia takich planktonów jak Official PS/X-Box Magazine, więc tam śr. powinna być bardziej miarodajna. koniec końców najciekawsze będą opinie Edge, Eurogamer.Net, Game Informer, IGN i Game Traillers, a z polskich Extrima i Polygamii <szykuje popcorn i playlistę w winampie> 

Kiedyś zajrzałem i chyba jakieś oficzale tam widziałem.

Opublikowano

chodzi o czystą ciekawośc. a reckę w Polygamii może zrobi Koso.  :newell:

Opublikowano

a z polskich Extrima i Polygamii <szykuje popcorn i playlistę w winampie> 

:rotfl:

Opublikowano

a z polskich Extrima i Polygamii <szykuje popcorn i playlistę w winampie> 

:rotfl:

No już nie przesadzaj.

Z ostatnich trzech numerów:

AC: Unity 7+ Komodo

The Crew 6 Hiv

Captain Toad 9 Kilu

Dying Light 9- Soq (opinia forumka potwierdza)

Shovel Knight 8+ Majk

Dragon Age: Hiszpańska Inkwizycja 9+ Zax 

Opublikowano

Zapomniałeś o 10- dla Mordoru. :dynia:

Opublikowano

i 9 dla FC4. :frog: no sami przecież widzicie że mimo to oceny w 6 przypadkach na 10 trafiają w forumkowy gust.  

edit:

Zgredzi sami przyznali że FC4 wygrał u nich na punkty wyłącznie dlatego że ten tytuł padał najczęściej ze wszystkich kategorii. Dostał 68 pkt. Za to Obcy Izolacja otrzymał ich 58 i #2.  :dafuq:

GOTY Soka i Rogera była Bayonetta 2, Kila - Super Smash Bros Wii U, Majka - Wolfstein, Moniki - Sunset Overdrive. Koso i Kaliego - DS2. Reszta jechała januszem.

Wy i te wasze generalizowania.  :sleep:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Obejrzałem ostatnia walkę w The Order, o (pipi). Fanom gier na telefony powinno podejść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.