Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli DS2 działa tak jak DS1, to niech robią ten port. Mają moje błogosławieństwo :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dzisiaj w końcu zamknęli studio Neversoft. Ci od Tony Hawka czy Gun. Smutny dzień. Zostali połączeni do megastudia, pomagającego w tworzeniu serii Call of Duty.

http://www.mcvuk.com/news/read/tony-hawk-s-dev-neversoft-closes-doors/0135247

giphy.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dzisiaj w końcu zamknęli studio Neversoft. Ci od Tony Hawka czy Gun. Smutny dzień. Zostali połączeni do megastudia, pomagającego w tworzeniu serii Call of Duty.

PS1_Spider-Man.jpg

<3

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Nic się nie stało po THPS4 każda kolejna część to tylko gwóźdź do trumny Tonego (chociaż Undergroundy mi się podobały) a potem zaczęli klepać słabe Guitar Hero, które po odsunięciu od tworzenia Harmonix już nigdy nie podniosło się i nie miało szans z Rock Bandem. Niedługo wszystkie studia Acti bedą robić nowe części Coda żeby dostarczali co pół roku nowy produkt. Skonczy się tym, że wyjdą nowe części call of duty dziejące się w starożytnym rzymie bo zabrakniem im konfliktów.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Co innego brać kody na kasę jak sami dają, a co innego robić składki w 4 na gry za 50 zł.

Co innego robić składki w 4 na gierkę za 50 zł jak dają taka możliwość niż zebrać o kody

Ja (pipi)e nawet w takim przypadku idzie wybielić posiadaczy Xboxa

Co to (pipi)a za różnica?

Przyznaj ze to nic innego jak poprostu korzystanie z mozliwosci w jednym i drugim przypadku

Opublikowano

undergroundy były super. nie pogardziłbym nowym tonym z przyjemną fabułą i wykręconym acrade'owym gameplayem. grindy po kremlu goty.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Co innego brać kody na kasę jak sami dają, a co innego robić składki w 4 na gry za 50 zł.

Teraz się będę cały dzień zastanawiał, czy ten post jest na poważnie, czy nie ;P

Opublikowano

undergroundy były super. nie pogardziłbym nowym tonym z przyjemną fabułą i wykręconym acrade'owym gameplayem. grindy po kremlu goty.

No mi się bardziej poważny klimat jedynki podobał, ale potem dostałem serię Skate (<3) więc tak mogli by zrobić coś spoko arcade tylko musieli by po pracować na animacją chłopka bo to się dzieje w Proving Ground to jest taka padaka, że nie widzie się dlaczego ta seria upadła.

Opublikowano

Cebula jest w każdym z nas. Tylko wypominanie komuś cebuli jest hipokryzją :/ Innymi słowy:

Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci cebulą...

Ja rzucam w ciebie i w reszte szlachty forumowego gejmingu. :)

Opublikowano

Proving Ground to straszna padaka, potwierdzam. Jedynka miała klimat, ale wiadomo - brak manuala. Dwójka dyskusyjnie najlepsza, na pewno najlepszy, "California 2000" klimat itd. Trójka trochę poważniejsza, dużo mam sentymentu bo dostałem na gwiazdkę. Czwórka też bardzo dobra, może dlatego, że była przesiadka na PS2. Undergroundy w ogóle mi nie podpasowały, ale U2 nigdy nie grałem. American Wasteland taki wiecie, niezły. Ma jeden zayebisty utwór:

http://media.giphy.com/media/EHGbRfBgDjlcI/giphy.gif

I tyle. PG gunwo, Project 8 nawet niezły, do dzisiaj dumnie leży na półce. Może w końcu czas zakupić ten rimejk na PSN...

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Co innego robić składki w 4 na gierkę za 50 zł jak dają taka możliwość niż zebrać o kody

Co to (pipi) za różnica?

Przyznaj ze to nic innego jak poprostu korzystanie z mozliwosci w jednym i drugim przypadku

Różnica jest taka Sherlocku, że MS przeznaczył 1 mln $ na akcję promocyjną i bez znaczenia czy ludzie będą brali po jednym kodzie czy po 20, to i tak gdy suma przeznaczona na promocję zostanie wyczerpana, to akcja się kończy.

To jednak trochę co innego niż cebulenie każdej gry bez względu na to jak tania by nie była, często przez okres całej generacji.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co to (pipi) za różnica?

Różnica jest taka Sherlocku, że MS przeznaczył 1 mln $ na akcję promocyjną i bez znaczenia czy ludzie będą brali po jednym kodzie czy po 20, to i tak gdy suma przeznaczona na promocję zostanie wyczerpana, to akcja się kończy.

To jednak trochę co innego niż cebulenie każdej gry bez względu na to jak tania by nie była, często przez okres całej generacji.

lololol xDD

Opublikowano

gun_1.jpg

[*]

Wspaniała gra. Ciekawa fabuła, dialogi, wydawałoby się, że niewielki ale a tak naprawdę rozbudowany świat. Taki trochę arcade'owy gameplay no i te misje! Wszystko misje z indianami były niesamowite.

Opublikowano

Właśnie gram, na razie zapowiada sie fajnie aczkolwiek rdr byłem bardziej oczarowany.

Opublikowano

bardzo dobra gra czasu transformacji międzygeneracyjnej

Opublikowano

Bardziej rajcujące strzelanie na PS2 było tylko w Scarface.

Opublikowano

Co to (pipi) za różnica?

Ty chyba nie rozumiesz o co tu chodzi. Tu chodzi o te cebule co zaklada 5050505 kont na fejsie, dzwoni po znajomych i pewnie nawet rodzinie, ogolnie uprawia e-socjalna prostytucje tylko po to zeby przycebulic wiecej kodow niz powinien.

Powiem prosciej, takie internetowe robienie z siebie chytrej baby z radomia, tylko dlatego ze na stole sa 3 zbyszka, nie znaczy ze masz brac wszystkie 3 skoro inni czekaja w kolejce.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I w tym przypadku i w tamtym mamy do czynienia z cebula, PROSTE

Opublikowano

Dokladnie, PROSTE jak dresy z PROSTO.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ile w sumie wrogu? ja 160$ za te pare tygodni.

cebula to stan umysłu

cebulzzeo_zps48291cb1.png

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

gun_1.jpg

[*]

Wspaniała gra. Ciekawa fabuła, dialogi, wydawałoby się, że niewielki ale a tak naprawdę rozbudowany świat. Taki trochę arcade'owy gameplay no i te misje! Wszystko misje z indianami były niesamowite.

Niezła, niezła. Wiadomo, że pózniej wyszedł RDR i już nikt nie stworzył lepszego westernowego sandboxa (ani w ogóle gry). Grał ktoś w to na zeszłej generacji? Bo skonczyłem tylko na ps2, ale jak jest niezły to wbije acziwmenty (nie no żartuje). Pamietam, że mój kumpel rozwalił pada na ostatnim bossie xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jeśli chodzi o exy na xboxa to mnie przekonała do tej platformy przede wszystkim Forza, zarówno 5, która już wyszła, jak i Horizon 2 która dopiero wyjdzie. Na ps4 dobrych wyścigów na chwilę obecną nie ma, a Driveclub jakoś mnie nie przekonuje. Może i fajnie wygląda, ale jak oglądam te gameplaye to mnie on nie jara.

Piszesz, że na x360 może i wychodziły dobre gry, ale potem skupili się na Kinecie. Warto tutaj zauważyć, że skupili się na nim w momencie, gdy za dział xboxa zaczął odpowiadać Mattrick. Teraz Mattricka już nie ma, jest Spencer i uwaga, uwaga .... na E3 w tym roku skupili się w 100% na grach, nie było żadnego gadania o sensorze ruchu i nic nie zapowiada, żeby miało się to w przyszłości zmienić. Także osobiście oczekuję powrotu czasów świetności 360 z tym, że już na one.

Widzisz, mnie samochodówki nie interesują za bardzo stąd ten rok wygląda dla mnie dosyć biednie. W przyszłym pewnie QB, Bloodborne i Uncharted dadzą mi pewnie więcej zabawy niż to co się do tej pory ukazało na next-geny. Dodał bym jeszcze do tej listy Order ale po ostatnich materiałach odechciało mi się w to grać.

Co do Spencera, to czuje, że będzie lepiej, ale aż tak bym się na razie nie cieszył. A to z tego względu, że objął tę pozycję dosyć niedawno i zanim te wszystkie gry się ukażą minie pewnie duzo czasu. Zresztą widać było to po części na E3 gdzie dużo gier dostawały po prostu trailery CGI bez konkretnej daty premiery. Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

pierwszy rdr też jest niczego sobie.

Opublikowano

No Revolver był niezły, ale to co zrobili z Redemption to szapo ba.

Opublikowano

Co to (pipi) za różnica?

Ty chyba nie rozumiesz o co tu chodzi. Tu chodzi o te cebule co zaklada 5050505 kont na fejsie, dzwoni po znajomych i pewnie nawet rodzinie, ogolnie uprawia e-socjalna prostytucje tylko po to zeby przycebulic wiecej kodow niz powinien.

Powiem prosciej, takie internetowe robienie z siebie chytrej baby z radomia, tylko dlatego ze na stole sa 3 zbyszka, nie znaczy ze masz brac wszystkie 3 skoro inni czekaja w kolejce.

no dokładnie, lepiej nie można było tego ująć. Ale tego to tylko Don, Botowy Rycerz może nie widzieć ;)

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.