Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też widziałem, można popłakać się z beki. Ta gra nie powinna w ogóle powstać. O ile w ogóle można nazwać to grą. 

Opublikowano

No takie rekomendacje nt finalowej walki, teraz to nie moge sie doczekac az zagram w orderka :obama:

Opublikowano

A wiecie że w The Order liczba 1886(0) oznacza czas potrzebny na przejście gry w sekundach. <badumtsssssssss>

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

hahah Ryse przy The Order to kandydat na gre roku xD

Opublikowano

Gram sobie w Majoras Mask (2000 rok) i jak tak porównuję tę Zeldę i Order w kategorii: Gry Wideło, to aż mnie zeby swędzą. Skoszenie mieczem jednej kępki trawy jest bardziej pasjonujące niż zakończenie The Order, pomyślcie o tym. Nie lubię krzyczeć na prawo i lewo "GRY SIĘ SKOŃCZYŁY, KIEDYŚ TO BYŁY GRY A NIE TO CO JEST TERAZ", ale jak wychodzą takie gó,wna to aż się nóż w kieszeni otwiera.

Gry powinny tak się prezentować, ale z taką mechaniką? W życiu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Czuje sie zachecony, juz ogladam finalna walke na Youtube.

Edit:

Obejrzalem. Najblizsze skojarzenie - 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gram sobie w Majoras Mask (2000 rok) i jak tak porównuję tę Zeldę i Order w kategorii: Gry Wideło, to aż mnie zeby swędzą. Skoszenie mieczem jednej kępki trawy jest bardziej pasjonujące niż zakończenie The Order, pomyślcie o tym. Nie lubię krzyczeć na prawo i lewo "GRY SIĘ SKOŃCZYŁY, KIEDYŚ TO BYŁY GRY A NIE TO CO JEST TERAZ", ale jak wychodzą takie gó,wna to aż się nóż w kieszeni otwiera.

Gry powinny tak się prezentować, ale z taką mechaniką? W życiu.

BLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODBORNE. :kaz:

Order to tylko filmik animowany dla casuli, od 25 marca botki na kolanach z pełnymi ustami i rozwartymi tyłkami. :fsg:

Opublikowano

Czyli co, klapy dostaną swoje RYSE już 20 lutego ? rychło w czas  :kaz:

Opublikowano

A później jakiś patch do japońskiej imtacji dobrego action rpg...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

71% obstawiam dla Ordera jakby co

Opublikowano

25 lutego sprawdze srednia, kto trafil ze swoim typem dostaje ode mnie zlotego plusa, zloty plus to oczywiscie 10 zielonych plusow, ale ze jest zloty, to bedzie troche z opoznieniem wskakiwal, jak ps plus :kaz:

Ja obstawiam 69 :fsg:

79%

Opublikowano

chyba do 79 do 100

Opublikowano

Szybki szpil i gra znowu w trasie - tym razem Fanek wyrwal okazje na Allegro w dziale opony - "gra nowa, otworzona w celach sprawdzenia czy dziala, 90zl". Kilka dni i juz Szczurek kupuje Ordera za 70zl na Pchlim Targu.

#community

#bilerdokina

#pressXtoOldschool

#Fanekfankowifankiem

ja odbieram swoją gre w czwartek ze sklepu po niższej cenie

nie miałem dziś kiedy zajrzeć do CW, zapodajcie jakieś gify bo strasznie obrywamy

Opublikowano

z ciekawości obejrzałem ostatni chapter i boss "fight"

całość 8 i pół minuty z czego 2 to QTE a raczej STE (bo czasu na wciśnięcie guzika tyle że nawet po pijaku masz czas na reakcję) a reszta cutscenka.

:yao: x pierdylion

Opublikowano

Yeti zatrudnił się w OXM i skrobie dla nich recke Ordera :whistling:

Opublikowano

Czyli co, klapy dostaną swoje RYSE już 20 lutego ? rychło w czas  :kaz:

problem w tym ze z tego co widac to ta "gra" jest w chu,j za Ryse :frog:

Opublikowano

A później jakiś patch do japońskiej imtacji dobrego action rpg...

jeśli gierka, która nie trzyma gracza za rączkę, a stawia na taktykę i system walki który nie wynagradza poziomu exp. a manual jest imitacją dobrego action rpg, to ja nie chce wiedzieć co oznacza wg ciebie dobry action rpg. :obama:   

Opublikowano

Dragons Crown.

Opublikowano

Oficjalny stream The Order: 666 Forum PSXE

http://www.watch2gether.com/rooms/me41evqlwjpim35n

godzina: 20:00

prosimy wyłączyć telefony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.