Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oficjalny stream The Order: 666 Forum PSXE

http://www.watch2gether.com/rooms/me41evqlwjpim35n

godzina: 20:00

prosimy wyłączyć telefony

popcorn można swój wnieść?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

Dragons Crown.

Beat em up połączony z hack & slashem w stylu Diablo. 9+/10 w kooperacji na poziomie Infernal. 

Na #3 wśród exów Sony. Zaraz po Demon's Souls.  :ogor:

Opublikowano

Ja obstawiam ponad 85% z recek serwisów i 63% od graczy

Opublikowano

85% ? xD Wejdź na Metacritic i zobacz jakie gry dobijają do tej średniej

IMO gra zakręci się w okolicach 80%, ja obstawiam 76%

Opublikowano

Nie możliwe. żeby śr. przekroczyła choćby 80% przebijając Second Son.  

Opublikowano

O, second son, ktoś to pamięta jeszcze?

Opublikowano

Wspomnicie moje słowa,beka z recek będzie ogromna. 

Opublikowano

wy serio tak bardzo stawiacie na srednia prawie 80%? ja dalem 71% ale mocno sie wahalem by nie dac nizej i w sumie i tak moj typ jest mocno klaperski 

Opublikowano

Będzie wyżej bo ex na plejstejszyn.

Opublikowano

osobiście stawiam na 74% dla ordera, ergo klapy na ustach z pełnymi kolanami :daddy:

:ermm:

Co do średniej Ordera to będzie wyższa niż Ryse co ostatecznie pokaże jakim ten drugi jest balasem.

Opublikowano

No ja wczesniej myslalem, ze moze bedzie kolo 80% bo pif paf i ladna graficzka, jakby fabula dopisala to by tyle bylo, skoro gry telltale tyle maja.

Ale ta gra jest tak przerysowana i po prostu durna, ze zrewidowalem swoje poglady.

Opublikowano

Szybki szpil i gra znowu w trasie - tym razem Fanek wyrwal okazje na Allegro w dziale opony - "gra nowa, otworzona w celach sprawdzenia czy dziala, 90zl". Kilka dni i juz Szczurek kupuje Ordera za 70zl na Pchlim Targu.

#community

#bilerdokina

#pressXtoOldschool

#Fanekfankowifankiem

ja odbieram swoją gre w czwartek ze sklepu po niższej cenie

ale wiesz że możesz cancelować Pre Order na The Order? 

nie miałem dziś kiedy zajrzeć do CW, zapodajcie jakieś gify bo strasznie obrywamy

tumblr_n17gh3bUzG1stc6gyo1_250.gif

<wypatrując wysypu dziewiątek na MC>

Oh wait...

Opublikowano

O, second son, ktoś to pamięta jeszcze?

Mysle ze wszyscy bo niedawno byl I:FL Mendrek Edition w plusie.

Opublikowano

Będzie 95% i tytuł goty a xbotom rozerwie dupska z madizmu, tak będzie

Opublikowano

Mówie że niezła grafika i prosty gameplay idealny pod januszy gamingu sprawią ze recki od pro redaktorów i serwisów będa koło 8-9/10.

Opublikowano

No ja wczesniej myslalem, ze moze bedzie kolo 80% bo pif paf i ladna graficzka, jakby fabula dopisala to by tyle bylo, skoro gry telltale tyle maja.

Ale ta gra jest tak przerysowana i po prostu durna, ze zrewidowalem swoje poglady.

akurat fabule kazdy chwali i obok muzy i grafiki to chyba jedyne plusy tej pozycji do jakich nikt sie jeszcze nie przyczepil

Opublikowano

A zakonczenia sie nikt nie czepial? Bo jest debilne xD wiec jesli sie nie czepiali, to rownie dobrze mogli sobie wszystko zmyslac.

Opublikowano

nie widzialem ale sie czepiali - podobno gra konczy sie nagle i z niedosytem, co nie zmienia faktu ze ponoc fabula jest ciekawa i koncowe rozdzialy podobno mocno w niej mieszaja i az chce sie czekac na cutscenke 

Opublikowano

Zakończenie to ostra beczka w Orderze, zostawia masę pytań.

Opublikowano

tworcy nie wykluczyli fabularnego dlc jak sie ich ktos ostatnio pytal czy beda jakies dodatki do gry  :doom:

Opublikowano

A później jakiś patch do japońskiej imtacji dobrego action rpg...

jeśli gierka, która nie trzyma gracza za rączkę, a stawia na taktykę i system walki który nie wynagradza poziomu exp. a manual jest imitacją dobrego action rpg, to ja nie chce wiedzieć co oznacza wg ciebie dobry action rpg. :obama:   

Jeżeli dla Ciebie trolling randoma jest powodem do takiej obrony jakiejś gierki, to ja nie wiem, co by było, gdyby tą gierkę na poważnie zaatakował jakiś Elitarny Szlachcić forumka.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No, na przyklad co za debil je wymyslil :reggie:

:dynia:

@Ficek

Jestem prawie pewien, że będzie rozszerzone zakończenie w DLC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.