Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kupie, przejde i sprzedam po weekendzie, milion razy pisalem, nie wstydze sie tego, a jak strace na odsprzedazy 20-30zl to wyjdzie mi jak za bilet do kina czyli idealnie - lubie korytarzykowe shooterki, a design swiata i oprawa mnie jaraja

jakbym mial xone to bym tez chetnie kupil ogral i sprzedal ryse bo gladiator to moj goty film wszechczasow i lubie te klimaty

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A później jakiś patch do japońskiej imtacji dobrego action rpg...

jeśli gierka, która nie trzyma gracza za rączkę, a stawia na taktykę i system walki który nie wynagradza poziomu exp. a manual jest imitacją dobrego action rpg, to ja nie chce wiedzieć co oznacza wg ciebie dobry action rpg. :obama:   

Jeżeli dla Ciebie trolling randoma jest powodem to takiej obrony jakiejś gierki, to ja nie wiem, co by było, gdyby tą gierkę na poważnie zaatakował jakiś Szlachcić forumka.

życzenie śmierci z wąglikiem do mieszko92 już się śle przez PSN.  :doom:

Opublikowano

No-sense.gif

Kto to ten mieszko92 i skąd on mieszka?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

3 banki pójdzie tego szrota ;/

Opublikowano

qte1886 średnia w przedziale 75-85% mówię jak jest, szpiedzy figara z gafa donoszą.

Opublikowano

poczekaj teraz doczytałem Szlachcić forumka.

zrobiłbym to samo pod płaszczykiem #iwastrollingcard jak do ciebie :reggie:

Wrzucone w 

2gPCKL5.png

aby nie dać raka.

Opublikowano

Juz nie robmy dramy z 80 zl mogl bym za graficzne wodotryski i 10h grania na platyne dac  :dynia:

Opublikowano

Ci zakończenie oglądają,można upaść niżej? [*]

Opublikowano

tak. można wydać na nie 250 zł. :*

Opublikowano

Ja obejrzałem całość. :frog:

Opublikowano

juz totalnie nie ma w co na tym Xbaku grac, skoro botki przechodza exy konkurencji na YT, pomimo faktu, ze 40 stron bezustannie powtarzaja ze ten szpil ich w ogole nie interesuje!!! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale badzmy szczerzy wydac 250 zl na 3h cutscenek i 3h slabego strzelania to trzeba miec niezle (pipi)niecie w glowie i zakrzywiona czasoprzestrzen

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3349051

http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3349109

A, ten koles nie trolluje, on naprawde lubi wydmuszki, zerknijcie na psn id. Jak juz zaczal jakas ciekawsza gre (Caslevania, Deus Ex) to nie skonczyl nawet xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

easye, tylko suteq calego obejrzal, a on kupuje ps4, ja obejrzalem 5min z zeppelina(dluzej nie wytrzymalem) i koncowke i mam dosc. Wspolczuje wam szczerze mowiac.

Opublikowano

Niemal kazde zakonczenie w Twoim ukochanym Halo bylo mega denne, a ostatnie levele wygladaly tak jakby tworcy tworzyli je na kolanie - od samego projektu, po finalowych bosow...

Ale badzmy szczerzy wydac 250 zl na 3h cutscenek i 3h slabego strzelania to trzeba miec niezle (pipi)niecie w glowie i zakrzywiona czasoprzestrzen

Juz milion razy powtarzana byla kwestia, ze nikt z nas nie wyda 250 zl, bo nikt nie ma zamiaru trzymac gry na polce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

oglądam stream ragusa i no (pipi)a. tyle tam akcji i czasu na QTE że nawet Stephen Hawking tym swoim R2D2 wózkiem by zasadził platyne.

izi - kupiona to kupiona. co później zrobisz z grą nikogo nie obchodzi. każdy kupujący jest smutnym numerkiem w statystykach. skoro ludzie będą kupować to devi częściej będą robić takie cyrki za gruby hajs.

Opublikowano

nawet Stephen Hawking tym swoim R2D2 wózkiem by zasadził platyne.

:dynia:

Prawie oplulem telewizor przez ten tekst xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jedni kupia na premiere, inni poczekaja az sklepy zaczna sprzedawac kopie z bundli za 100 zl, inni lykna uzywke - ogolnie jakos malo mnie interesuje, to ze akurat wam ta gra nie ma prawa sie podobac. Dobrze bawilem sie przy "press X to Jason" na PS3, kupilem Ryse i tez ukonczylem z bananem na twarzy w 2 wieczory, to i The Order sobie z ciekawosci zobacze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Juz milion razy powtarzana byla kwestia, ze nikt z nas nie wyda 250 zl, bo nikt nie ma zamiaru trzymac gry na polce.

tym niemniej dev i wydawca dostanie za takie goowno piniążki. no nie chcę żeby zachodnie gry akcji Sony miały tak wyglądać:

RaD: gra wyszła nam chyba faktycznie za krótka i za prosta...

Kaz: chooj z tym. grunt że kasa się zgadza. róbcie więcej takich szrotów bo te janusze i tak to kupią. :kaz:

w sumie pomysł Havena nie jest taki głupi, ustalcie sobie tylko właściwą kolejność. nod.gif

Opublikowano

Z tego co widzę co chłopaki oglądają, to jak Ficuś grał kiedyś w jakieś gry akcji to tego Ordera w 3h przejdzie :P

Opublikowano

O (pipi) co za giera :banderas: Szczytujemy na streamie

Opublikowano

Ja mam zamiar trzymac gry na polce. Wszystkie gry ktore kupuje trzymam na polce poza sportowkami ktore kupuje co 2 lata a starsze wersje ida za pare groszy na wymianke. Kupujac DOBRE gry na premiere i trzymajac je na polce zamiast wspomagac rynek wtorny wspieram Developerow i Wydawcow ktorych szanuje i ktorzy robia dobre gry dzieki temu maja na produkcje i wydanie kolejnych dobrych gier!

Ale wiadomox Sonowcy wyscigowcy kupic uzywke przejsc asap o(pipi)ic jeszcze szybciej bo przez jeden dzien gra moze stracic 2.95 na wartosci. Gardze takimi ludzmi i smutno mi ze oni dziela ze mna moje hobby 

Opublikowano

Wszyscy co sobie spoiluja zakonczenie orderka sa debilami, tak twierdzi Jokelele z ps3site.

gPXwxZx.png

:dynia:

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.