Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale nie wstyd Ci mieć ordera na półce willy? ^^

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale co to jest ppe.pl to ma jakie oddzielne forum?

Opublikowano

Ja mam zamiar trzymac gry na polce. Wszystkie gry ktore kupuje trzymam na polce poza sportowkami ktore kupuje co 2 lata a starsze wersje ida za pare groszy na wymianke. Kupujac DOBRE gry na premiere i trzymajac je na polce zamiast wspomagac rynek wtorny wspieram Developerow i Wydawcow ktorych szanuje i ktorzy robia dobre gry dzieki temu maja na produkcje i wydanie kolejnych dobrych gier!

Ale wiadomox Sonowcy wyscigowcy kupic uzywke przejsc asap o(pipi)ic jeszcze szybciej bo przez jeden dzien gra moze stracic 2.95 na wartosci. Gardze takimi ludzmi i smutno mi ze oni dziela ze mna moje hobby 

:hi:  :obama:  :hi:

Opublikowano

a ja gardze polaczkami-biedaczkami, ktorzy co sec beda zagladac innym do portfela robiac wielka afere ze kogos stac na kupno gry za 250 zl. Nie daj boze jak jeszcze napisze, ze sie przy niej dobrze bawi, to zaraz zleca sie ich biedniejsze umyslowo wersje wmawiajac wszytskim dookola, ze to na bank efekt placebo - "wydali kase frajerzy, wiec musza gre chwalic: ^^

Nie kolekcjonuje gier, trzymam wylacznie te, do ktorych wiem, ze wroce, badz pocinam regularnie z kumplami przez siec, nie musze sie z zadna spieszyc, sprzedawac jej na sile, kupie na premiere The Order i jak mi sie znudzi wyrzuce do kosza :sir:

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale co to jest ppe.pl to ma jakie oddzielne forum?

No stety niestety fpe jest kojarzone z portalem a nie odwrotnie :frog:

Opublikowano

a ja gardze polaczkami-biedaczkami, ktorzy co sec beda zagladac innym do portfela robiac wielka afere ze kogos stac na kupno gry za 250 zl. Nie kolekcjonuje gier, trzymam wylacznie te, do ktorych wiem, ze wroce, badz pocinam regularnie z kumplami przez siec, nie musze sie z zadna spieszyc, sprzedawac jej na sile, kupie na premiere The Order i jak mi sie znudzi wyrzuce do kosza :sir:

Sam to zrobiłeś gdy kupił xbąka, więc  :yao:  :reggie:  :daddy:  :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tylko zeby podkreslic Twoja hipokryzje i biede umyslowa, gdy 5 dni wczesniej "konsola byla meblem dla dalnow, bez gier ktorzy zakupem podnosili swoje ego", a gdy juz trafila sie okazja, to nawet Ryse nagle stal sie ciekawa gra ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

a ja gardze polaczkami-biedaczkami, ktorzy co sec beda zagladac innym do portfela robiac wielka afere ze kogos stac na kupno gry za 250 zl. Nie daj boze jak jeszcze napisze, ze sie przy niej dobrze bawi! Na bank efekt placebo - wydal kase, wiec musi chwalic ^^

Nie kolekcjonuje gier, trzymam wylacznie te, do ktorych wiem, ze wroce, badz pocinam regularnie z kumplami przez siec, nie musze sie z zadna spieszyc, sprzedawac jej na sile, kupie na premiere The Order i jak mi sie znudzi wyrzuce do kosza :sir:

Nie wiem czy ty jeszcze nie zrozumiales jak dziala branza czy ogolnie biznes. Ja mam to w pompie, ze cie stac czy nie na gre za 250 tutaj chodzi o jej poziom i to co soba reprezentuje. Jesli chcesz wiecej takiej (pipi)ny to prosze bardzo kup nawet dwie sztuki, ale sa ludzie na tym forum, ktorzy maja jeszcze szczatki umyslu i wiedza jak dziala glosowanie portfelem. 

Opublikowano

easye a komu ja zagladam do portfela caly sens tego posta byl taki ze nie wazne ile masz pieniedzy nikt tego (pipi) nie powinien kupic bo to benchmark i nic wiecej. Jak by tego nikt nie kupil co powinno byc normalna reakcja na 5 godzinny balas to moze po umoczeniu fhuj siana przez Sony byl by przykaz zeby nie robic (pipi). Ale oczywiscie ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem co nie raz juz nie tylko tutaj ale na calym forum odowadniales 

:dafuq:

Opublikowano

easye a komu ja zagladam do portfela caly sens tego posta byl taki ze nie wazne ile masz pieniedzy nikt tego (pipi) nie powinien kupic bo to benchmark i nic wiecej. Jak by tego nikt nie kupil co powinno byc normalna reakcja na 5 godzinny balas to moze po umoczeniu fhuj siana przez Sony byl by przykaz zeby nie robic (pipi). Ale oczywiscie ty nie potrafisz czytac ze zrozumieniem co nie raz juz nie tylko tutaj ale na calym forum odowadniales 

:dafuq:

ALE JEGO STAC NA GIERKE ZA 250 ZLOTY CZAISZ KU.RWA CZARNUCHU?

Opublikowano

easye, ty serio nie kumasz, ze mamy to w (pipi)e i mozesz sobie kupic uzywke ordera nawet za 500zl, po prostu jako swiadomy konsument powinienes zrozumiec, ze podbijanie slupkow sprzedazy takim balasom nie jest zbyt madrym posunieciem.

Fanek fankowi fankiem, a easye branzy rakiem.

Opublikowano

ale skad wiesz ze to benchmark ? Zagrales ? Nie kupisz, bo gra jest krotka ? Ryse tez byl krotki, dostal 60% na MC, a mimo tego nie zalowalem nawet grosza pykajac po ciezkim tygodniu pracy, nawet jezeli byly to raptem 2 wieczory. Chce przejsc gre QTE, Cinematic Experience, na 6h, jestem w stanie wydac na nia te 30zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Prawilnie przypominam ze Izi kupil Battlefielda Premium za ponad 300zl.

Opublikowano

easye, wiekszosc osob tutaj stac na gierke za 250zl, ale jest cos takiego jak rozsadek. Nikt zdrowy na umysle ze kupi bubla 6/10 na 5 godzin za 250zl nawet jezeli stac go na niego.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Prawilnie przypominam ze Izi kupil Battlefielda Premium za ponad 300zl.

I Spedzilem z gra ponad 200h. nie zaluje!

easye, wiekszosc osob tutaj stac na gierke za 250zl, ale jest cos takiego jak rozsadek. Nikt zdrowy na umysle ze kupi bubla 6/10 na 5 godzin za 250zl nawet jezeli stac go na niego.

Wiec i dyskusja jest nie potrzebna - gra sie slabo sprzeda, who cares.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To tak jak z zbroja dla konia kosztowala 5$ to ludzie kupili a teraz ku.rwa byle (pipi)a czy to czapka dla postaci czy inny skin jest w dlc bo ludzie kupili bo ich bylo stac!

Opublikowano

Nie sprzeda się słabo, jestem pewien. I będzie więcej takich balasów.

Opublikowano

Tylko zeby podkreslic Twoja hipokryzje i biede umyslowa, gdy 5 dni wczesniej "konsola byla meblem dla dalnow, bez gier ktorzy zakupem podnosili swoje ego bez gier", a gdy juz trafila sie okazja, to nawet Ryse nagle stal sie ciekawa gra ^^

Pisałem Ci, że to, że ją kupiłem nie zmieniło mojego zdania, trafiła się dobra cena więc skorzystałem a RYSE zagrałem bo chciałem zobaczyć jak wygląda nowa generacja, w temacie o grze nie raz wspomniałem, że godzinka na dzień to max czas jaki można poświecić tej grze  :reggie:  Także nie szukaj drugiego dna i przestań się tłumaczyć, bo sam też jesteś hipokrytą. 

Opublikowano

ale skad wiesz ze to benchmark ? Zagrales ? Nie kupisz, bo gra jest krotka ? Ryse tez byl krotki, dostal 60% na MC, a mimo tego nie zalowalem nawet grosza pykajac po ciezkim tygodniu pracy, nawet jezeli byly to raptem 2 wieczory. Chce przejsc gre QTE, Cinematic Experience, na 6h, jestem w stanie wydac na nia te 30zl.

z takim podejsciem to gry rownie dobrze moga kosztowac 1000zl i bedziesz je sprzedawal za 950zl, mowiac ze wydales na nia tylko 50zl xD

i tak jak reszta osob pisze, takich gier nie powinno brac sie na premiere bo to tylko informacja dla wydawcow ze takie gry sie sprzedaja, i po tym jak na youtube pojawila sie cala gra to porownanie do Ryse jest nie na miejscu. 

Nie sprzeda się słabo, jestem pewien. I będzie więcej takich balasów.

rowniez uwazam ze sprzeda sie dobrze bo jest to ex na ps4 ktory ladnie wyglada, a exow na ps4 juz dawno nie bylo

Opublikowano

Ale nie wstyd Ci mieć ordera na półce willy? ^^

No i Order na niej stanie do czasu az bedzie kosztowal mniej niz 80zl 

Opublikowano

Oczywiwcie, ze ta gra sie dobrze sprzeda, przez takich judaszy jak panowie powyzej co sraja do wlasnego gniazda.

Po miesiacu gra bedzie chodzila po 80zl, bo bedzie jej przesyt, ale kogo to obchodzi jak na premiere zejdzie ze 3mln kopii i zaczna przez to klepac dlc o sequel.

Opublikowano

Tylko zeby podkreslic Twoja hipokryzje i biede umyslowa, gdy 5 dni wczesniej "konsola byla meblem dla dalnow, bez gier ktorzy zakupem podnosili swoje ego bez gier", a gdy juz trafila sie okazja, to nawet Ryse nagle stal sie ciekawa gra ^^

Pisałem Ci, że to, że ją kupiłem nie zmieniło mojego zdania, trafiła się dobra cena więc skorzystałem a RYSE zagrałem bo chciałem zobaczyć jak wygląda nowa generacja, w temacie o grze nie raz wspomniałem, że godzinka na dzień to max czas jaki można poświecić tej grze  :reggie:  Także nie szukaj drugiego dna i przestań się tłumaczyć, bo sam też jesteś hipokrytą.

Ale po co do tego wracasz, robisz z siebie idiote wyzywajac wszytskich posiadaczy nexgenow od imbecyli, po czym jak tylko trafila sie okazja sam "mebelek" kupujesz.

Tutaj nie ma 2 dna - jest zazdrosny koles w bluzie PROSTO, ktory pluje na wszystkich, bo kupili nexgena na za 1700 zl, pisze posty jakby mial jakies kompleksy usilujac wszytskim wmowic, ze za nic w swiecie nie oplaca sie kupowac konsoli ktora nie ma gier! - po czym po 5 dniach z banenm na ryju pisze posty, "ze stal sie dumnym posiadaczem nextgena" (bo ktos mu sprzedal za 900zl!!)

Czym Ty sie roznisz od naszego zielonego Macka z klanu?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Doszły mnie słuchy że The Order śmierdzi guwnem, może ktoś wyjaśnić? 

Opublikowano

Nie. Musisz to zaakceptować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.