Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

>pasy

>zerowa dynamika, je,bane girsy wyglądają przy tym jak Vanquish

>30% gameplayu, 70% custcenek

JA PIE,RDOLE.

i jeszcze żebym przesadzał, ale tak nie jest. czysta brudna prawda.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

zdunek, true. zresztą wystarczy spojrzeć co górowało na playliście u ragusa podczas streamu QTE 1886(0) seconds to finish

mjstoj.jpg

Opublikowano

No cześć, zobaczyłem właśnie stream z The Order 1886. Współczuję wszystkim, którzy mieli duże nadzieje na tę grę - wydmuszka, jak każdy ex od Sony. Nie ma bata, żeby wysypać na to gunwo 250 plnów. Mesjasz przyjdzie w marcu i na imię mu Yakuza Zero.

Opublikowano

Najbardziej mi się podobają komentarze na tubce pod filmami z Zamówienia 1886 - wszyscy jednogłośnie twierdzą, że rak branży, ale tutaj i tak tasowanko do gifów było uskuteczniane przez pół roku.

Kur.wa panowie zastanówcie się proszę, czy naprawdę jesteście graczami i czy Wasze miejsce nie jest przypadkiem na filmwebie.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Najgorzej wyszedł na tym wszystkim Bansai, bo już nie odsprzeda tego mesjasza.  :banderas:

Opublikowano

Widzę, że YETI już prawilnie opuścił w ciszy forum po tych bombach. 

Opublikowano

Najgorzej wyszedł na tym wszystkim Bansai, bo już nie odsprzeda tego mesjasza.  :banderas:

:frog:

Bede szerplejowal za pieniadze i sie odkuje :cebula:

Ale jak gra bedzie guwnem totalnym, ale takim ze az na chemioterapie bede musial isc, to obiecuje ze udostepnie moim e-kolegom z forumka konto z ta gra zeby ograli teraz i nidy na to pieniedzy nie marnowali, nawet dychy :yao:

Opublikowano

Prawilnie przypominam ze Izi kupil Battlefielda Premium za ponad 300zl.

I Spedzilem z gra ponad 200h. nie zaluje!

BF4 od dawna jest już zupełnie inną, lepszą grą, także te 300 zł nie poszły na marne. 

Opublikowano

WYNAJMĘ THE ORDER 1886 

50ZŁ ZA GODZINĘ.

Opublikowano

Widzę, że YETI już prawilnie opuścił w ciszy forum po tych bombach. 

co mu pozostało. i tak nie może się się odezwać bo ma chorobowe, do tego coraz mocniej grunt pod nogami się pali.

Opublikowano

Kur.wa panowie zastanówcie się proszę, czy naprawdę jesteście graczami i czy Wasze miejsce nie jest przypadkiem na filmwebie.

c4qgD66.png

Opublikowano

Przeciez Ping pierwszy splatynuje !  :platinum:

Edytowane przez easye

Opublikowano

@sugar daddy

Ale adblocka to moglbys uskutecznic co? Przez ciebie przypomnialo mi sie jak paskudne sa reklamy internetowe

Yeti wroci akurat na pierwsze recki Orderka, takze spokojnie panowie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przeciez Ping 1 splatynuje !  :platinum:

Komu by się chciało dwa razy platynować?

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

@sugar daddy

Ale adblocka to moglbys uskutecznic co? Przez ciebie przypomnialo mi sie jak paskudne sa reklamy internetowe

laptok ojca, zjechałem na weekend :cool:

Opublikowano

:frog:

Bede szerplejowal za pieniadze i sie odkuje :cebula:

Ale jak gra bedzie guwnem totalnym, ale takim ze az na chemioterapie bede musial isc, to obiecuje ze udostepnie moim e-kolegom z forumka konto z ta gra zeby ograli teraz i nidy na to pieniedzy nie marnowali, nawet dychy :yao:

Może zrób tak jak jeden gość na forum VGC w przypadku Destiny na Xone - kupił cyfrowy zestaw za 80$ i napisał do MS, że Bungie wespół z Sony i Activision przewaliło posiadaczy wersji z klocka na DLC. Dostał zwrot kasy  :Coolface:

Opublikowano

ragus, uświadom go co nieco dla jego dobra.

Opublikowano

@sugar daddy

laptok ojca, zjechałem na weekend :cool:

A no to okej :dog:

Opublikowano

w środę rano ze sklepu, wieczorem na allegro. 

otwarta przez pomyłkę/chciałem powąchać, dostałem ale mi się nie spodobała, kupiłem ale zapomniałem że mam ps3 i nie pójdzie.

Opublikowano

w środę rano ze sklepu, wieczorem na allegro. 

otwarta przez pomyłkę/chciałem powąchać, dostałem ale mi się nie spodobała, kupiłem ale zapomniałem że mam ps3 i nie pójdzie.

Prawda jest taka:

"JESTEM KLAPSEM, DLA TAKICH GIER ZYJE"  :dog:

Opublikowano

Może zrób tak jak jeden gość na forum VGC w przypadku Destiny na Xone - kupił cyfrowy zestaw za 80$ i napisał do MS, że Bungie wespół z Sony i Activision przewaliło posiadaczy wersji z klocka na DLC. Dostał zwrot kasy  :Coolface:

Napisze zazalenie ze spodziewalem sie co najwyzej lekkiego odmozdzenia na kilka godzin a gra zaserwowala mi raka z przerzutami, zadam zwrotu pieniedzy.

Podpisano, Stephen Hawking.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.