Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

xD najlepsze forum na świecie, polecam.

Opublikowano

Po dzisiejszym dniu Klapki na kolanach z pełnymi ustami. Nawet mi ich nie żal. Wydać 250 zł za 3h upośledzonego gameplayu z AI na poziomie bloków z tetrisa.

Opublikowano

Ja bym zrobil jakas liste forumkowych klapkow frajerow co polecieli po to z piniendzmi w zebach ;(

Grałeś?

Na (pipi)e twojej starej grubasie

To skończ bulgotać pajacu.

Opublikowano

I warn dla Roziego, forumkowa sprawiedliwosc :Coolface:

Opublikowano

Niech zgadne, adblock jest dla Ciebie zbyt mainstreamowy? :D

Czasem cos klikne, ale z reguly nie wylaczam adba bo w 99% przypadkow reklamy na stronkach sa zbyt denerwujace. Nie lubie otwierac strony i nagle wyskakuje mi na pol ekranu reklama margaryny i znaczek [X] ucieka po ekranie 10 sekund jak na niego namierzasz <siega po kluczyki do walca>.

Zarabiam na chleb dzięki temu, że ludzie nie używają adblocka a na szczęscie tylko 10% internetu o tym wie :potter: no i na forumku czy to na rymie, last.fm i innych portal użytkowych z których korzystam nie używam abblocka bo chociaz troche kasy wpadnie na serwer. 

Ja bym zrobil jakas liste forumkowych klapkow frajerow co polecieli po to z piniendzmi w zebach ;(

Grałeś?

Na (pipi)e twojej starej grubasie

To skończ bulgotać pajacu.

Roziemu nie będzie żal 250zł bo tata da na grę :teehee: 

Opublikowano

No i da, chu.j ci do tego?

Nie mam w zwyczaju skreślania gier i takiego pier.dolenia, kiedy jeszcze nikt na forum nie grał, ale to tutaj typowe.

Opublikowano

A skąd tata weźmie tyle pieniędzy?

Po co grać, skoro po 10 min. "gameplayu" widać, że to okropna wydmuszka pieniądza i benchmark, a nie gra.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No i da, chu.j ci do tego?

Nie mam w zwyczaju skreślania gier i takiego pier.dolenia, kiedy jeszcze nikt na forum nie grał, ale to tutaj typowe.

Ty no spoko gierki ok, ale filmy to nie tutaj 

Opublikowano

Ogolnie to wiadomo ze CW Internet i zero spiny ale... Jak bym strzelil w ten tlusty pysk   :mog:

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers

1d8545b0c998d9a154dc47a617311b6a.gif

Opublikowano

Z BB nic nie odwalą.

Opublikowano

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ?  :D #sony4thefrajers

1d8545b0c998d9a154dc47a617311b6a.gif

Yes.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kobikowi od waszych postów psycha siadła i odpływa teraz z delfinami w stronę zachodzącego słońca.

Bluber jak prorok wykrakał xd

Opublikowano

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Jeszcze lemonka i mroku dostają odłamkami i jestem content. 

Opublikowano

Kobikowi od waszych postów psycha siadła i odpływa teraz z delfinami w stronę zachodzącego słońca.

Bluber jak prorok wykrakał xd

no pewnie troluje znów

Opublikowano

dinklage.gif

tumblr_inline_n4pwim41h11rstr1a.gif

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

Mam nadzieje ze nie, poza Persona 5 to jedyna gra na ktora czekam z next-genów. Jak przy tej grze tez cos odwala dziwnego, easy mode, checkpointy, auto clear mapy, cokolwiek to sprzedaje PS4 w cholere i nie interesuje sie juz zadnym next-genem bo juz teraz beda wychodzily tylko gry dla uposledzonych. Wróce do retro, zaleglosci z PS2 i ogram wkoncu ominiete hiciorki na x360.

Opublikowano

Trochę to smutne że to już druga gierka w ciekawym setting'u okazująca się balasem , dobrze że BB już tuz tuż :)

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.