Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

wraz z ekspertem od tematyki Soulowej Mate5 zgodnie ustaliliśmy że w BB powinien znaleźć się wybór poziomów: casual i true gamer, w pierwszym przypadku uwzględniający słabszych graczy, oraz nowicjuszy, a w drugim fanów Demon's i Dark Souls, aby tym samym zwiększyć pulę sprzedaży niszowego gatunku dla true gamerów.  :sleep:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Order10.gif

RE 4 naszych czasów.

Figaro mnie oszukal!

Pisałem o animacji reloadu.

Beka z xbotów co nawalili 15 podstron o tym jaki Order jest chuyowy, grając w niego ani razu.

Opublikowano

Teraz ciekawe co od(pipi)ią z BB. Poziom easy, możliwość pominięcia trudnego etapu a może  częste checkpoiny ? :D #sony4thefrajers #sonyprawiejakubisoft 

wraz z ekspertem od tematyki Soulowej Mate5 zgodnie ustaliliśmy że w BB powinien znaleźć się wybór poziomów: casual i true gamer, w pierwszym przypadku uwzględniający słabszych graczy, oraz nowicjuszy, a w drugim na fanów Demon's i Dark Souls, aby tym samym zwiększyć pulę sprzedaży noszowego gatunku dla true gamerów.  :sleep:

Ja też o tym myślałem. Chociaż bardziej stawiam na jakiś patch po premierze.  Teraz szczerze powiem, że bardzo kibicuje BB nawet nie ze względu na ewentualną jakość Dark Souls III. From Software musi pokazać, że w tym biznesie ciągle jest miejsce na gry  dla prawdziwych hardkorowych graczy. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie chcę źle prorokować, ale może się okazać, że ogółem pojęta obecna generacja graczy woli samograje pokroju Ordera, zamiast wyzwania typu BB, co mogą pokazać wyniki sprzedaży za jakiś czas. Obym się mylił.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Że deszcz i śnieg na premierę dostaniecie tym razem?

Opublikowano

Najgorzej wyszedł na tym wszystkim Bansai, bo już nie odsprzeda tego mesjasza.  :banderas:

:frog:

Bede szerplejowal za pieniadze i sie odkuje :cebula:

Ale jak gra bedzie guwnem totalnym, ale takim ze az na chemioterapie bede musial isc, to obiecuje ze udostepnie moim e-kolegom z forumka konto z ta gra zeby ograli teraz i nidy na to pieniedzy nie marnowali, nawet dychy :yao:

Możesz mnie dopisać do listy :usmiech:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pierwsze screeny z Driveclub 2, co myślicie?

Spi.er.dalaj.

Opublikowano

Nie, MISTRZ nie pozwoli.

Hidetaka_Miyazaki.jpg

wraz z ekspertem od tematyki Soulowej Mate5 zgodnie ustaliliśmy że w BB powinien znaleźć się wybór poziomów: casual i true gamer, w pierwszym przypadku uwzględniający słabszych graczy, oraz nowicjuszy, a w drugim fanów Demon's i Dark Souls, aby tym samym zwiększyć pulę sprzedaży niszowego gatunku dla true gamerów.  :sleep:

No tylko że na to nie raczej niestety szans (w sensie że na dwa całkiem oddzielne tryby) i raczej gdyby się zdecydowali na te uproszczenia, to ot po prostu, umieściliby je w grze. Dlatego tak jak napisałem, mam nadzieję, że MISTRZ, reżyser Bloodborne i prezydent From Software H. Miyazaki na to nie pozwolił. Kupuję PS4 na premierę Bloodborne, tylko dlatego, że w Niego wierzę i jeśli się zawiodę, to już chyba żadnego devowi nie uwierzę. :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Pisałem o animacji reloadu.

Beka z xbotów co nawalili 15 podstron o tym jaki Order jest chuyowy, grając w niego ani razu.

Ja już grałem. Oto moje nagranie z ostatniej walki (uwaga, spoiler!!!11, tam serio jest ostatni boss)

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@Ragus

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Możesz mnie dopisać do listy :usmiech:

Nie ma sprawy e-kolego.

Opublikowano

Może po prostu zestarzeliśmy się? Na YT rządzą jakieś czułki, roki i inne klocuchy. Kabarety to jakieś niskich lotów wydawanie nieartykułowanych dźwięków i robienie z siebie kryspina. Profile społecznościowe wydawców wypełniają ludzie którym "fifa nie chce sie włonczyć" i "ej kiedy dacie coś za darmo?". Twitche pełne są giveawayów i oglądania kupowania paczek ze skórkami. Gry są proste, łatwe, efektowne i pełne rzeczy do kupienia (gry są już jak supermarkety).

Ot, nie nasz świat, nie nasza bajka. Jesteśmy jak orkiestra na Titanicu, która zdecydowała się grać do końca, niż przedzierać się z motłochem...

Opublikowano

SZCZE XDD

edit: w sensie ze spoilera Ragusa. postu Mendrka tradycyjnie nie zrozumiałem. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
  • Autor

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Jestem za.

Opublikowano

No jak już Szanowny Pan Administrator, założyciel tego cudownego tematu jest za, to wiadomo co trzeba robić.

Opublikowano

Czyli co?

The Order, to oficjalnie rak branży

YETI kasuje konto

Ban dla Figaro za obrażanie RE4 i bycie stuleją gamingu.

Myśle, że to uczciwe rozwiązanie sprawy.

Jestem za.

Ej, ale zabierz mroka/daddiego, a najlepiej obu dla równowagi.

Opublikowano

Przecież daddy lepiej trolluje od ex4cta, przynajmniej czasem innego gifa wrzuci, a ex4ct zawsze pisze to samo.

Opublikowano

Nie byłbym taki pewien czy eXp3rt trolluje. 

Opublikowano

Może po prostu zestarzeliśmy się? Na YT rządzą jakieś czułki, roki i inne klocuchy. Kabarety to jakieś niskich lotów wydawanie nieartykułowanych dźwięków i robienie z siebie kryspina. Profile społecznościowe wydawców wypełniają ludzie którym "fifa nie chce sie włonczyć" i "ej kiedy dacie coś za darmo?". Twitche pełne są giveawayów i oglądania kupowania paczek ze skórkami. Gry są proste, łatwe, efektowne i pełne rzeczy do kupienia (gry są już jak supermarkety).

Ot, nie nasz świat, nie nasza bajka. Jesteśmy jak orkiestra na Titanicu, która zdecydowała się grać do końca, niż przedzierać się z motłochem...

No kuźwa kolejny raz muszę dać plusa Mendrkowi,co za czasy.

Z orkiestrą troche pojechał ale ogólnie mądre słowa odnośnie zidiocenia branży gier, większości graczy i kabaretów.

Opublikowano

Nie byłbym taki pewien czy eXp3rt trolluje. 

Wpis

Opublikowano

Przecież daddy lepiej trolluje od ex4cta, przynajmniej czasem innego gifa wrzuci, a ex4ct zawsze pisze to samo.

problem z ex4ct ze on nie troluje ;/

Opublikowano

Było kupować dobre gry, a nie wypożyczać je w ps plus. :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.