Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

zanim ty będziesz miał PS4 i go ograsz to już będą go dawno puszczać w telewizji?

:dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziś w teleexpresie leciał walkground z The Order.

Brudna Murzyńska Prawda.

Opublikowano

Figaro na ch.uj ty bronisz The Order, jak zanim ty będziesz miał PS4 i go ograsz to już będą go dawno puszczać w telewizji?

Ale może nie ma pakietu Canal+ i HBO. Pomyślałeś o tym?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przecież zanim on kupi PS4 to będzie leciało już na TVP1.

Na TVP Kultura, zaraz po serii filmów Akiry Kurosawy  :yao:

Opublikowano

no ale ten klimat, są wilkołaki, no i burdel, chyba warto co

Klimat spoko, wilkołaki to QTE, a burdel to walka z gościem z chujem na wierzchu. Mam nadzieję, że pomogłem. :lapka:

Co robi gość który przegrał życie?

Jeśli nie może ściągnąć z internetu to obejrzy na YouTubie.

chkle.gif

Opublikowano

Wolę oglądać na YT niż kupować takie gówno dla niepełnosprawnych. xD

W sumie już wiadomo czemu kupujesz. :dynia:

Opublikowano

Exact kupuje bo stać go na zakup orderka za jedną dniówkę. Nawet dwa egzemplarze może sobie kupić, a potem moźe jeździć na naszych garbach.

Opublikowano

Wiedziałem że nie ma co liczyć na sensowną odpowiedź suteq

crybaby.gif

Opublikowano

Od Ciebie nie można oczekiwać NICZEGO sensownego. Prędzej od orangutana.

Klapki na gifie już policzyłeś? :rotfl:

Opublikowano

ex4ct chyba za bardzo wziął sobie do serca, że daddy przynajmniej gifa czasem innego wrzuci xD

Daddy juz dostał ostrzeżenie od moderatora ze gdy jeszcze raz wrzuci po raz milionowy tego samego gifa to dostanie warninga a bot mi mowi ze Daddy rożne gify dawał, nie wierze.
Opublikowano

No to zaczęło się. Pierwszy The Order wylądował w pchlim targu xD

Opublikowano

I to przez Mroka :obama:

Opublikowano

I pomyśleć, że 20 lat temu bogaci ludzie kupowali nówki za 220 pln w Empiku i przełykali każdą goryczkę potem. Wiecie, że i mi się zdarzało w ciemno kupić jakiegoś średniaka na giełdzie w Katowicach? Taki Dreams Into Reality na przykład. Dziś nawet bym go nie obejrzał na YT, taki 3/10 , ale wtedy? Jak się dało grać, to się grało, skoro się kupiło. Albo taki Shadowman. Dopiero po latach się dowiedziałem, że wersja z PSX-a to popłuczyny po DC. Albo Dragonheart bo się film podobał, a teraz czytam że to jeden z największych crapów na szaraka.

Dziś mamy dobrobyt i internet. I rozbiory gier na czynniki pierwsze. Ech, te czasy wcale nie takie idealne...

Opublikowano

A kto tu kiedyś napisał, że mamy idealne? Gejming się popsuł i zostało jedynie czekać na jakieś syte gry oraz żartować z tego jak bardzo branża się zpsiła.

Opublikowano

I pomyśleć, że 20 lat temu bogaci ludzie kupowali nówki za 220 pln w Empiku i przełykali każdą goryczkę potem. Wiecie, że i mi się zdarzało w ciemno kupić jakiegoś średniaka na giełdzie w Katowicach? Taki Dreams Into Reality na przykład. Dziś nawet bym go nie obejrzał na YT, taki 3/10 , ale wtedy? Jak się dało grać, to się grało, skoro się kupiło. Albo taki Shadowman. Dopiero po latach się dowiedziałem, że wersja z PSX-a to popłuczyny po DC. Albo Dragonheart bo się film podobał, a teraz czytam że to jeden z największych crapów na szaraka.

Dziś mamy dobrobyt i internet. I rozbiory gier na czynniki pierwsze. Ech, te czasy wcale nie takie idealne...

No jak się nie czytalo jakiejkolwiek prasy to tak miales. Ja nigdy nie wziąłem niczego w ciemno totalnie bo zawsze czy to ps czy neo było pod ręką.

Opublikowano

Jak się nie piraciło, to ciężko było wyrwać te najlepsze tytuły i jeszcze używki. Czasami jechało się na giełdę, szukało czegoś, a jak się nie znajdywało, to brało się coś co było. Nie sposób pamiętać wszystkich ocen, plus fakt że najpierw kupowałem SS i ŚGK, a tam z konsolami to po macoszemu...

Zresztą kto nie miał francuskiej/niemieckiej kopii jakiejś gry?

Opublikowano

Ja mialem niemiecki Apocalypse. Do dzis pamietam "nicht schiessen, ich habe frau und kinder" xD

Opublikowano

Napewno nie kupie Ordera dopóki nie stanieje do 80-100 zł/. Ta sytuacja Była juz przy okazji MG. Nie zgadzam sie na sprzedawanie takich gier w pełnej cenie.

Nie będę wydawał moich ciężko zarobionych pieniedzy na 6h zabawy. I niech nikt mi nie wyjezdza z kinem , filmem, czy kombinacjami z uzywkami.

To gracze , graczom zgotowali ten los zgadzając sie na takie traktowanie.

Sytuacja jest zdecydowanie gorsza niz z np. DC. W dc nie działał online, ale było wiadomo ze predzej czy pozniej to naprawia i zawartosci bedzie zdecydowanie wiecej

Natomiast tu: jedna sobota. (pipi) 250zł za 1 dzien. Mowie zdecydowanie nie.

To jest najlepszy przykład gry która mogła by byc w wypożyczalni. Mam nadzieje ze sprzeda sie koszmarnie słabo , i zostanie zjechana przez recenzentów

Edytowane przez Welna

Opublikowano

The Order początkiem końca Sony. :obama:

Piękny byłyby to scenariusz.

Opublikowano

gdyby nie sony to bys mial w domu konsole z drm, always online i brakiem uzywek wiec dwa razy pomysl zanim znowu cos napiszesz

Opublikowano

A gdyby nie MS to byś miał konsole z network adaptorami, kartami pamięci zamiast dysków i usługą sieciową na poziomie wapa w komórkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.