Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don chyba jako jedyny bronił microsoftu po ogłoszeniu blokady używek i drmu ale wiadomo 10 groszy od posta zrobiło różnice

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Od razu miliard kont, co się będziecie ograniczać :)

Opublikowano

Don chyba jako jedyny bronił microsoftu po ogłoszeniu blokady używek i drmu ale wiadomo 10 groszy od posta zrobiło różnice

Jako jedyny, MaZZeo tylko chorągiewka mówił że wali M$, ale szybko się z tego wycofał

Opublikowano

Tak apropo Figaro, nie wklejaj więcej informacji od tego "insajdera" - Naughty Dog ustawiło go do pionu. Kłamczuszek ;)

eob8ugwrwdav.jpg

Opublikowano

Jako jedyny, MaZZeo tylko chorągiewka mówił że wali M$, ale szybko się z tego wycofał

Oczywiście piszecie bzdury. Nigdy nie popierałem blokowania używek przez MS i o tym pisałem. Pisałem tylko, że drama na online checka co 24h przez klapersów co 24h 7 dni w tygodniu siedzą na forum to parodia do kwadratu, a sam online check nic by w praktyce dla 99% użytkowników nie zmienił i zdanie takie podtrzymuję, bo to najzwyklejsza w świecie prawda.

Opublikowano

Tak apropo Figaro, nie wklejaj więcej informacji od tego "insajdera" - Naughty Dog ustawiło go do pionu. Kłamczuszek ;)

eob8ugwrwdav.jpg

Stare. Thuway to inny typ insajdera bo on jest lekarzem, który posiada kontakty ludzi z branży. Można powiedzieć, że to pośrednik. Nieuniknione jest, że czasem dostanie złe info.

Opublikowano

Idźcie z Uncharted gdzie indziej, rozmawiamy o dobrych grach.

Opublikowano

Idźcie z Uncharted gdzie indziej, rozmawiamy o dobrych grach.

Seria Uncharted jest dobrą serią.

Swoją drogą słyszeliście plotki że może będzie trylogia na PS4 :D?

Opublikowano
  • Autor

Stare. Thuway to inny typ insajdera bo on jest lekarzem, który posiada kontakty ludzi z branży. Można powiedzieć, że to pośrednik. Nieuniknione jest, że czasem dostanie złe info.

Moglby wyleczyc Naughty Dog z pif pafu i samograja.

Opublikowano

XD

Opublikowano

Jupi! :banana:

Opublikowano

Proponuję jeszcze reedycje god of wara na ps4 pierwszych dwóch czesci bo tego jeszcze nie bylo.

Opublikowano

Mogliby zrobić rimejk pierwszego Kratosa.

Opublikowano

Last of Us to z pewnością nie samograj :)

Link do tej plotki? Bo chyba odnosisz się do cytatu yospa, który po prostu powiedział, że Uncharted to byłaby ciekawa opcja do remasteru.

Opublikowano

Gdyby ktoś był ciekaw najlepiej sprzedających się gier na Xbox One w Polsce to tu daje screena.

60027382353808980599.png

Nie będę jednak stronniczy i z PS4 wcale nie jest lepiej...

32976360505545708254.png

Wniosek?

Polska nie jest przygotowana na next geny.

ps.ciekawe czemu Allegro z tym nic nie robi....to zabija uczciwych sprzedawców

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

le osob moze sie skladac na konta na Xbox One ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

o ku,rwa tak bardzo mi żal tych wszystkich prezesów, im też na pewno jest bardzo przykro i ocierają właśnie łzę spływającą po ich policzku dwustudolarówką że 5 na 100 Januszy-cebulaków kupiło grę z dziwnego źródła zamiast ze sklepu za prawilne 280 zł

może na początek zaczęliby sprzedawać gry po cenach odpowiednio przystosowanych do naszych zarobków, wtedy możnaby się zacząć ewentualnie zastanawiać dlaczego ludzie wciąż kombinują

Opublikowano

o ku,rwa tak bardzo mi żal tych wszystkich prezesów, im też na pewno jest bardzo przykro i ocierają właśnie łzę spływającą po ich policzku dwustudolarówką że 5 na 100 Januszy-cebulaków kupiło grę z dziwnego źródła zamiast ze sklepu za prawilne 280 zł

może na początek zaczęliby sprzedawać gry po cenach odpowiednio przystosowanych do naszych zarobków, wtedy możnaby się zacząć ewentualnie zastanawiać dlaczego ludzie wciąż kombinują

Widać że o biznesie mało wiesz więc nie ma co dyskotować o tym.

Jedyne o czym można dyskutować to czemu gry w cyfrowej dystrybucji są tak drogie ale i to jest w jakimś stopniu zrozumiałe.

Gry na PC są o ponad połowe tańsze a i tak ludzie kradną, więc tyle są warte Twoje mądrości.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja nic nie wiem, proszę tłumacz i broń wielkich korporacji jak bardzo nie mogą u nas sprzedawać taniej, chociaż u Rusków czy w Azji jednak mogą

btw to ty jesteś to sokole oko, co widzi bardzo dużo mając do dyspozycji zaledwie kawałek całości?

"6/10 już po trailerze widać" to twoje słowa, c'nie?

Opublikowano

ja nic nie wiem, proszę tłumacz i broń wielkich korporacji jak bardzo nie mogą u nas sprzedawać taniej, chociaż u Rusków czy w Azji jednak mogą

btw to ty jesteś to sokole oko, co widzi bardzo dużo mając do dyspozycji zaledwie kawałek całości?

"6/10 już po trailerze widać" to twoje słowa, c'nie?

Nie, to nie moje słowa, nie przypominam sobie przynajmniej.

Nie będę bronił wielkich korporacji bo sam uważam że gry za 280zł to przesada, jednak dużo w tym marży sklepów, marketingu, produkcji, developingu itd itd. Twórcy wcale dużo z tej kwoty nie mają, jeśli mieliby mieć jeszcze mniej to mogłoby to zabić wiele innych developerów którzy nie są tak potężni jak EA, Ubi czy Acti.

A ceny gier już się normują na nową generacje, Destiny w ultimie można kupić za 209zł, wcale nie trzeba płacić 280zł ani składać się na 4 gry za 299zł.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

lol, nie ma to jak wrócić do domu i czytać bul dupy o kody legalnie zdobyte, kiedy klapki składali się w 5 osób nawet na DLC warte 15zł.

ja wiem że boli niektórych że na PSN takich akcji nie ma a gra w cyfrowej dystrybucji kosztuje 289zł ale po co ta agresja?

Opublikowano

lol, nie ma to jak wrócić do domu i czytać bul dupy o kody legalnie zdobyte, kiedy klapki składali się w 5 osób nawet na DLC warte 15zł.

ja wiem że boli niektórych że na PSN takich akcji nie ma a gra w cyfrowej dystrybucji kosztuje 289zł ale po co ta agresja?

Ale jaka agresja, beka z Twojej hipokryzji.

Opublikowano

Rzeczywiście, nie ma to jak przyrównywać akcje która się zdarza średnio raz na dwa lata, dzięki której przy lekkiej pomocy znajomych można było naciułać kodów doc ebulowania każdego dlcka i gierki z 4 strangerami przez x lat.

Biedne polaczki cebulaki, nie to co amerykanie którzy wyrwali przez ten miesiąc po 500-1000$ :P

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Naprawdę chcecie cen gier dostosowanych do zarobków Polaków? A chcecie gier tylko w polskich wersjach językowych albo blokad regionalnych? Inaczej się tego zrobić nie da, bo wszystkie pudełka z polskich sklepów pojadą na zachód.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.