Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy wymieniłbym Wii na WiiU, więc argument inwalida.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A gdyby nie MS to byś miał konsole z network adaptorami, kartami pamięci zamiast dysków i usługą sieciową na poziomie wapa w komórkach

dlatego od zawsze twierdze ze konkurencja musi byc i nigdy nie osmiercalem konkurencyjnych obozow

Opublikowano

jakby było tylko nintendo to wszyscy byliby happy

Opublikowano

nie prawda bo byly by same kolorowe gierki (a najwazniejsza w branzy jest roznorodnosc) i wiele genialnych gier by nie powstalo bo niny od lat boi sie inwestowac na powaznie w nowe marki

choc pieron wie co by bylo jakby n64 jednak mialo tego cd

Opublikowano

Szczegolnie Ci, ktorzy lubia trofea, spolecznosc, pogadac z kumplami grajac online w jakas dobra multiplatforme ^^.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wtedy wszystko to byłoby na następcy DC.

:ohboy:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

<cw off> Jesli ktos naprawde chcialby, zeby ktorakolwiek firma z obecnej trojki zniknela z rynku to musi miec cos nie bardzo z glowa.

Opublikowano

Nie to że chce. Po prostu uważam, że branża z Sega zamiast Sony lub MS mogłaby być ciekawa.

Opublikowano

Ciekawe czy (nie no kogo ja próbuję oszukać) Na pewno The Order mimo pewnie niższych ocen, sprzeda się lepiej od Bloodborne. Taka dola ambitniejszych gier dzisiaj.

Branża zmienia się nie pod nas. Ostatnia nadzieja w Japończykach, którzy robią coś lepszego w myśl zasady: "zróbmy to, by w przyszłym wcieleniu nie odrodzić się jako stonogi" ;)

Opublikowano

Mendrek i tak nie kupisz Bloodborne bo ostatnio mówileś, że wolisz gry łatwe, a Demona z plusa nawet nie odpaliłeś więc się nie pucuj :reggie:

Opublikowano

A ordera pewnie ogra za jakieś dwa lata jak zdąży kupić konsole i dadzą w plusie.

Opublikowano

Bloodborne sie sprzeda bardzo dobrze, ludzie nakupuja tych orderow, po 2 dniach nie bedzie co wiecej robic to potem zamienia na bloodborny, sony to sobie niezle skalkulowalo.

Opublikowano

Order pewnie będize miał dużo lepszą promocję w mediach itd

Opublikowano

Nie pucuję się. Nie wiem czy mam jeszcze nerwy i cierpliwość do takich gier jak BB. Mam pewne mieszane wspomnienia po Monster Hunterze. Grałem hardkorowo, duża satyfa z bycia dobrym łowcą. Ale to były setki godzin, mnóstwo nerwów, chorych grindów i chorych wypadów. Ubicie dwóch Tigrexów o 3 w nocy okupiłem zaspaniem na ważne szkolenie w pracy i z*ebką od szefa.

Ale za to HR wbiłem...

Opublikowano

Zarwane nocki, zyeby od szefa, zyeba od dziewczyny, zapominanie o rocznicach, zapominanie o urodzinach, kredyty chwilowki na nowe pozycje, nowe pady czy konsole, liczne chorobowe bo akurat wyszla jakas gra albo boss byl niedozayebania....wtedy czuje ze zyje...wtedy czuje ze w moich zylach plynie krew :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zarwane nocki, zyeby od szefa, zyeba od dziewczyny, zapominanie o rocznicach, zapominanie o urodzinach

Zupełnie jak za czasów, gdy grałem w wowa.

:frog:

Do tego jeszcze nagłe branie wolnego, nie przechodzenie na umówione spotkania i kombinowanie jak to się sensownie wytłumaczyć.

Gierki rakiem życia.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale po co do tego wracasz, robisz z siebie idiote wyzywajac wszytskich posiadaczy nexgenow od imbecyli, po czym jak tylko trafila sie okazja sam "mebelek" kupujesz.

Tutaj nie ma 2 dna - jest zazdrosny koles w bluzie PROSTO, ktory pluje na wszystkich, bo kupili nexgena na za 1700 zl, pisze posty jakby mial jakies kompleksy usilujac wszytskim wmowic, ze za nic w swiecie nie oplaca sie kupowac konsoli ktora nie ma gier! - po czym po 5 dniach z banenm na ryju pisze posty, "ze stal sie dumnym posiadaczem nextgena" (bo ktos mu sprzedal za 900zl!!)

Czym Ty sie roznisz od naszego zielonego Macka z klanu?

Zwracam ci uwagę bo sam wypominasz ludziom,  sam nie raz zrobiłeś z siebie idiotę, więc najpierw spójrz na siebie, a dopiero na innych, mi też się to zdarzyło przyznaję jak każdemu z resztą bo tak to już jest. Zazdrosny o co przepraszam ?  o bycie januszem który kupuje next gena dla 1080p i wydaje na BF4 Premium 300 zł  :yao:  albo lepiej kupuje samograj The Order bo go na to stać, po czym klasyczna od sprzedaż i myk tytuł ograny za 50 PLN  :reggie:  Typowe zachowanie w obozie niebieski, dać 250 PLN za takie coś, fajnie masz, faktycznie są powody do zazdrości i daruj sobie te osobiste podjazdy, moja brocha w czym chodzę, życie to każdego sprawa osobista więc nie wczuwaj się tak. Pewnie, że nie opyla się kupić za 1700 co innego za 900, połowa cenny, no ale dla ciebie różnicy nie ma jak się kupuje gry po 250-300 zł to nie dziwota. 

Czym się różnie od Macika pisałem wcześniej nie czytałeś ?? nie ma sprawy już pomagam.

Sam spływaj, robię to samo? dobre sobie, pokaż mi proszę gdzie to ja byłem wielkim fanem Ps4? Który fapowal się jakie to PS4 jest super i jakie to ma świetne gry 6xknack shadowfail i bajcznego infameusa. Właziłeś do każdego możliwego tematu z żalami jaki to XBOX jest zły po czym sprzedajesz Ps4 i kupujesz XBOXAa    :reggie: . I zaczynasz to samo ale z drugiej strony, zmieniłeś słowo z Ps4 na XBOX wytrzymał 2-3 miechy i znowu to samo XBOX bee, zachowujesz się jak baba podczas okresu, tylko u Ciebie on trwa dłużej niż tydzień  :reggie: . Ja natomiast cały czas trzymam się po zielonej stronie, co nie raz podkreśliłem, że kupię Ps4 do multipltform i  a ONE do kapitalnych exów kto bogatemu zabroni? zagrać sobie w BB i w Wieśka w 1080 ? Mimo, że sercem jestem bliżej z xboxem to nie wykluczam konkurencji prawie zawsze posiadałem obie konsole ps2/xbox, ps3/xbox 360 więc i teraz przyszedł czas na takie combo, lubię grać w gry a te są fajne na obu konsolach. Pokaż mi proszę gdzie to ja wmawiałem wszystkim na czym trzeba grać w Batmana i Wieska.

PS

Słowo się rzekło, boty prędzej kupią PS4 niż połowa klapów na tym forum   :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Sprawa jest poważna

Opublikowano

Jak to w CW, wiadomix.

Opublikowano

Owoce egzystencji.

E. A przecież tam też chyba nie liczy postów. Ups.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ale po co do tego wracasz, robisz z siebie idiote wyzywajac wszytskich posiadaczy nexgenow od imbecyli, po czym jak tylko trafila sie okazja sam "mebelek" kupujesz.

Tutaj nie ma 2 dna - jest zazdrosny koles w bluzie PROSTO, ktory pluje na wszystkich, bo kupili nexgena na za 1700 zl, pisze posty jakby mial jakies kompleksy usilujac wszytskim wmowic, ze za nic w swiecie nie oplaca sie kupowac konsoli ktora nie ma gier! - po czym po 5 dniach z banenm na ryju pisze posty, "ze stal sie dumnym posiadaczem nextgena" (bo ktos mu sprzedal za 900zl!!)

Czym Ty sie roznisz od naszego zielonego Macka z klanu?

Zazdrosny o co przepraszam ?  o bycie januszem który kupuje next gena dla 1080p i wydaje na BF4 Premium 300 zł  :yao:  albo lepiej kupuje samograj The Order bo go na to stać, po czym klasyczna od sprzedaż i myk tytuł ograny za 50 PLN  :reggie:  Typowe zachowanie w obozie niebieski, dać 250 PLN za takie coś, fajnie masz, faktycznie są powody do zazdrości i daruj sobie te osobiste podjazdy, moja brocha w czym chodzę, życie to każdego sprawa osobista więc nie wczuwaj się tak. Pewnie, że nie opyla się kupić za 1700 co innego za 900, połowa cenny, no ale dla ciebie różnicy nie ma jak się kupuje gry po 250-300 zł to nie dziwota.

Dokladnie tak! jezeli dla mnie jakas konsola jest "(pipi) obsranym bez gier" to nie wazne ile kosztuje. Chocbym mial dac 500 zl to jej nie kupie! Ty zas wylewasz wiadra hejtu w agresywnych postach, po czym jak najgorsza cebula forum 5 dni pozniej jarasz sie tylko dlatego, ze kupiles za polowe ^^ Do tego Twoja glowa w ogole nie jest w stanie pojac, ze niektorzy mogli kupic konsole za nie wiele wiecej rok przed Toba, no ale trzeba byc "niezlym imbecylem" by w ogole kupic nextgena, cnie !

Co do The Order - od poczatku wiadomo bylo czym bedzie ta gra. Osobiscie totalnie mi ten szpil zwisa i smiac mi sie chce jak wiele emocji budzi jedna gierka. W zyciu bym nie wpadl na pomysl, by jakakolwiek gre przechodzic na YT i nie do konca rozumiem, skad nagle rozczarowania odnosnie oskryptowanej gry filmowej z singlem na pare godzin, skoro wszyscy w temacie powtarzaja ze nikt sie nigdy z tym nie kryl ?  :reggie:

I rozumiem, ze teraz odsprzedawanie gier jest passe ? ^^ Zawsze sprzedawalem gry po ich ukonczeniu, wymienialem, nie widze sensu trzymac ich na polce, skoro wiem, ze do nich nie wroce. Twoja brocha w czym chodzisz, moja jakie gry kupuje i co pozniej z nimi robie! Wydalem na BF 300 zl, na premiere kupilem FIFE 14 i jedna z najlepszych czesci NFS, wszystkie 3 scalakowalem i nie zaluje ani zlotowki. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye gra budzi tyle emocji bo do (pipi) nedzy grac w co za bardzo nie ma ( na obu platformach !!! ) Mial byc w koncu jakis AAA Hit a wyszedl raczej AAA shit. Mnie tez jako tako The Order 1886 zwisa ale w(pipi)ia mnie poteznie to ze ja dalej nie mam w co grac poza Guilty Gearem i z mila chcecia wydal bym na cos pieniadze. Cale szczescie ze jak nic sie nie po(pipi)i to od konca przyszlego miesiaca bedziemy dostawac duza swietna gre i to prawie srednio jedna na miesiac chyba ze BB i W3 zawioda to koncze z graniem na konsoli sprzedaje wszystko w pizdu kupuje GTX980 i dodatkowe 16GB ramu i bede gral na taborecie zamiast przeplacac za gierki na 6h ( bede gral w Ori i Civ5 do smierci )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.