Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I mają o niebo lepsze pady do tego typu gier.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

btw, Bansai :D z opóźnieniem ale jednak :dynia:

:reggie:

Musze skalibrowac szklana kule

6qfga8.jpg

przewidywalny jak droga w the order :kiss:

Opublikowano

Nie mam pojęcia co wy robiliście że przechodziliście tlou w 20h xD

Opublikowano

szukalem gdzie ustawic drabine :frog:

Opublikowano

Exact Ty lamo... :facepalm:

Opublikowano

Nie mam pojęcia co wy robiliście że przechodziliście tlou w 20h xD

NA GAFIE TO I PO 20 GODZIN ZROBILI!!

Opublikowano

Exact wykonuję po prostu niestrudzoną prace u podstaw niczym Siłaczka, ale niestety boty już dawno pożegnali piękny rok 2014, a teraz ich oczy zwrócone są przed siebie ponieważ tylko tygodnie dzielą ich do kolejnego czerwcowego wysypu exów

Opublikowano

W temacie ordera na chuyogafie cofneli sie juz do pierwszego teasera i mowia ze od tamtej pory tworcy byli przeciez szczerzy z graczami i nie dawali zludzen nt tego czym ta gra bedzie.

#plankton

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

bo tak bylo :D nawet jak pierwszy raz pokazali gameplay na tej ulicy metr na metr i sie zaczela nagonka na korytarzykowosc i paski to od razu gadali, ze taki ich jest koncept gry i to chca dac graczom i pod to cala gra byla tworzona, a pasy sa dla lepszej grafy i super aa

Opublikowano

No i dlatego teraz nikt nie ma prawa gry za to krytykowac, taki jest obecnie konsensus na gafie :yao:

Opublikowano

Lepsza grafika? A co z rysunkami, które były nam wciskane do gardła, na których to przekonywano nas, że takie proporcje ekranu są super zaje,biste, bo widzimy wincyj na ekranie? To już nie działa?

No i dlatego teraz nikt nie ma prawa gry za to krytykowac, taki jest obecnie konsensus na gafie :yao:

No chyba nie chcesz być hejterem co?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

boty potrafili zaglosowac portfelem i teraz dostaja dopracowane gierki na 20-40h, szefuje temu Spencer, dash dostaje upgrejdy, dx12 w drodze, mattrick ciagnie pale rumunom...

a klapom na klate sony cisnie niedopracowane gunwa jak dc czy order a ci ich bronia w calym wszechswiecie jakby im matke obrażano bo tlou było dobre no i dominacja jak za czasow ps2...

nawet mi was nie zal

Opublikowano

Uważaj, bo jakiś klap zaraz powie, że gramy w dash i dx12... :frog:

Opublikowano

i qte z uprejdami. press a to install

Opublikowano

No chlopaki, powinnismy byli skladac preordery na xbony z drm z miejsca, przeciez co za roznica kiedy sie cos kupi i za ile.

Przeciez prawa rynku nie obowiazuja konsoli i gier.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Pamiętam jak w temacie o Orderze klapki majaczyły o zaawansowanej eksploracji Londynu i kazali zamykać mordy wszystkim, którzy wspominali o korytarzowym shooterze argumentując to tym, że przecież nie grali.

Potem, gdy (pipi) już zaczynało wypływać, Fanek wrzucił fote z miejskim placem i przekonywał o obszernych levelach :dynia:

Opublikowano

i qte z uprejdami. press a to install

A instalki trwają tyle, co The Order... :(

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No a w co innego jak od roku na xbonie nic nie wyszło  :Coolface:

Opublikowano

Ale The Order bedzie dopracowany to pewnie bedzie jedna z najbardziej dopracowanych gier na next genach tyle ze mozna ja przejsc ponizej 6h i ma malo gry w grze 

Opublikowano

W temacie ordera na chuyogafie cofneli sie juz do pierwszego teasera i mowia ze od tamtej pory tworcy byli przeciez szczerzy z graczami i nie dawali zludzen nt tego czym ta gra bedzie.

#plankton

The_Order_1886_Concept_Art_01.jpg

The_Order_1886_Concept_Art_03.jpg

no popatrz pan a ja myślałem, że kur.wa dostaniemy sandboxa w londynie 

Opublikowano

Dobrze, ze sa jeszcze swiadomi gracze, ktorzy widza, ze wiekszosc exow Sony to po prostu slabe gierki. Tylko nizsza klasa sie nimi podnieca, bo nie ma dostepu do prawdziwego raju elektronicznej rozrywki zwanego xboxem.

Opublikowano

No bugi w cutscenkach to juz by byla przesada.

Z ta generacja to roznie moze byc, prawilnie przypominam:

2732023-289650_screenshots_2014-11-11_00

2732031-289650_screenshots_2014-11-11_00

acu_bug_U8zh6Pp.jpg

acu-640x400.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.