Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze, ze sa jeszcze swiadomi gracze, ktorzy widza, ze wiekszosc exow Sony to po prostu slabe gierki. Tylko nizsza klasa sie nimi podnieca, bo nie ma dostepu do prawdziwego raju elektronicznej rozrywki zwanego xboxem.

TUTAJ TO JUZ SIE PAŁKA PRZEGŁA XD 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trąciło Lemonką. :frog:

Opublikowano

Dobrze, ze sa jeszcze swiadomi gracze, ktorzy widza, ze wiekszosc exow Sony to po prostu slabe gierki. Tylko nizsza klasa sie nimi podnieca, bo nie ma dostepu do prawdziwego raju elektronicznej rozrywki zwanego xboxem.

:dyniazwycietymxem:
Opublikowano

Niski poziom Forumingu userow z niedowladem lub niedotlenieniem komory mozgowej ( Mroku ssxx1 Daddy ) to taki headshot w kolano dla waszego malutkiego biednego obozu zrobcie cos z tym 

Opublikowano

@wet_willy

Ale w tej grupie z niedotlenieniem albo niedowładem komory mózgowej są też klapki jak np. yeti, exact czy obsi.

Czemu o nich nic nie piszesz Ty :klapek: ? :(

Opublikowano

Hej,

ostatnio zauważyłem że mój stół się chybocze, nie wiedzieć czemu jedna noga się uszkodziła i przydałoby się coś podłożyć.

I tu moje pytanie.

Co lepsze Xbox1 czy PS4?

Tylko poważne odpowiedzi proszę. 

Opublikowano

ps4 bo ma nowoczesny dizajn i będzie się dobrze prezentować w nowoczesnym i modnym salonie,pozdro.

Opublikowano

@wet_willy

Ale w tej grupie z niedotlenieniem albo niedowładem komory mózgowej są też klapki jak np. yeti, exact czy obsi.

Wciąż stosunek normalnych bedzie wyższy niz u zielonych.

Przypadek? NIE SONDZE

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No właśnie czytałem że po ostatnim patchu PS4 jest jeszcze stabilniejsze.  :reggie:

Opublikowano

Za to jaranko orderem i wspieranie firmy, ktora sukcesywnie niszczy branze wydajac coraz wiecej samograjowych skryptow i epickich qte filmow jest oznaka bycia zdrowym na umysle :dynia:

Opublikowano

@wet_willy

YETI sie nie udziela juz nawet nie bede kopal kogos kto za 10 dni bedzie konto kasowal ;(

Opublikowano

Jak skasuje to może wrócić, lepszy ban. :sorcerer:

Opublikowano

Za to jaranko orderem i wspieranie firmy, ktora sukcesywnie niszczy branze wydajac coraz wiecej samograjowych skryptow i epickich qte filmow jest oznaka bycia zdrowym na umysle :dynia:

Ale klaskanie przy premierze do DRM, always online itd to jest ok nie?

Cofanie sie w rozwoju względem X360 tez jest ok nie?

Zrobienie z konsoli dekodera cyfrowego Polsatu tez jest ok nie?

To ze w tym roku nie wyszła żadna gra na x1, te co wyszły sa gorsze tez jest ok nie?

To ze nie wiadomo kiedy wyjdzie cos w tym roku bo nic nie ma podanej premiery to jest ok nie?

Reklamy w dashu i wycinanie z konsoli konsoli jest ok nie?

Opublikowano

Zniszczyłeś nas Exact. Koniec wojny, Sony król.

Opublikowano

jak ja teraz matce w oczy spojrzę bo gram na xbonie :whyyy:

Opublikowano

Przygarniecie nas, jak sprzedamy xboxy i rok będziemy pokutować na PS2 wyciągniętym z szafy?

Opublikowano

Po co komu cooler do xboksa? Normalnie jak sie go nie wlacza bo nie ma w co grac, nie ma znaczenia.

fixed :wio:

Opublikowano

Po co komu cooler do xboksa? Normalnie jak sie go nie wlacza bo nie ma w co grac, nie ma znaczenia.

Nie dosc, ze suchar to jeszcze od kolesia, ktory przegral 100h w racera z 5 wyscigami, bo nie ma w co grac na ps4, masakra.

Opublikowano

Nie chciałbym bronić xbąka, ale w sumie to na XO wyszły dwie premierowe gry #IDARB oraz The Escapist (tak wiem indie z grafiką z pegasusa) gdzie na ps4 nie ma jeszcze nic albo już obejrzane na YT :reggie:

Opublikowano

Czezky pisał, że goty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.