Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To takie typowo Klaperskie - brać na poważnie ten temat i wypowiedzi w nim napisane.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale danganronpa goty - wlasnie skonczylem 4 rozprawe

Opublikowano

Nie chciałbym bronić xbąka, ale w sumie to na XO wyszły dwie premierowe gry #IDARB oraz The Escapist (tak wiem indie z grafiką z pegasusa) gdzie na ps4 nie ma jeszcze nic albo już obejrzane na YT :reggie:

a już za jakiś tydzień The Witness killer...

a za kilkanascie dni Ori... :banderas:

Opublikowano

#idarb za(pipi)isty tylko zyebany system laczenia ludzi(musi byc po 4 ludzi przed 1 konsola),ale ma byc pacz, wtedy bedzie goty.

Ogolem na xboksa wyszly w tym roku juz 3 gry, na ps4 1, ale oczywiscie teraz indyki nikogo, bo klapy jak te choragiewki, jak nie ma w co grac to indyki goty, jak dostana raz na pol roku duza gre to indyki nikogo :reggie:

Opublikowano

Czezky pisał, że goty

Czezky pisał też że gry telltale są goty więc wiesz Bartosz.  :reggie:

Opublikowano

Nie no tak na serio to ku.rwa jest taka bieda, że aż beka. 

Opublikowano

w tym roku wyszedl transistor w plusie wiec beka z was boty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

w tym roku wyszedl transistor w plusie wiec beka z was boty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cebularasa musiała czekać tyle na ten tytuł beka

Opublikowano

2014 sie juz nie liczy, same boty przeciez pisaly

Opublikowano

Boty czekały długo na cebulową wersję Brothers A Tale of Two Sons, więc beka z nas.

Opublikowano

jeszcze apotheon wyszedl, qqukamele w starozytnej grecji, system walki bardziej skompliowany niz w god of war - handluj

Opublikowano

Akurat o system walki bardziej skomplikowany niż w GoW nie ciężko, więc handlujmy dalej.

Opublikowano

to kukamele w grecji akurat jest bardzo nie okej.

Opublikowano

CW Off 

Ciekawe ilu z nas zakonczy granie w czasie trwania tej albo pod koniec tej generacji. Ja coraz mniej czasu spedzam przed konsola bo te gry ktore wychodza to dosc czesto takie (pipi) ze grajac w to dostaje fizycznie raka ktory odzywa sie jak gram w koncu w jakas fajna wymagajaca gre i zaczynam sobie zdawac sprawe z tego jak te rakowe (pipi) mnie uwstecznily jako gracza 

Opublikowano

To Brothers co bylo teraz w goldzie fajne jest w ogole czy to taki zwykly indyk?

Opublikowano

Póki nie przenieśliśmy się na PC i mamy jakieś sensowne, ale odległe gry na horyzoncie - jest dla nas szansa.

Ssxx - zayebista, dorosła gra.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Boty czekały długo na cebulową wersję Brothers A Tale of Two Sons, więc beka z nas.

Chyba ty prawilnie kupione na premierę. 

To Brothers co bylo teraz w goldzie fajne jest w ogole czy to taki zwykly indyk?

Primo bardzo fajne, secundo co to ku.rwa znaczy zwykły indyk?

Opublikowano

CW Off 

Ciekawe ilu z nas zakonczy granie w czasie trwania tej albo pod koniec tej generacji. Ja coraz mniej czasu spedzam przed konsola bo te gry ktore wychodza to dosc czesto takie (pipi) ze grajac w to dostaje fizycznie raka ktory odzywa sie jak gram w koncu w jakas fajna wymagajaca gre i zaczynam sobie zdawac sprawe z tego jak te rakowe (pipi) mnie uwstecznily jako gracza 

Jak patrzę na siebie to jak tak dalej pójdzie to będę grał tylko w gry Rockstar i ND. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja tam nadal bede grał ale głównie skupię się na nadrabianiu growych zaległości ze starych platform. I złożę pewnie sobie jeszcze kiedyś nowego blaszaka by ograć co fajniejsze gierki na niego wychodzące.

To co w większości prezentuje obecnie branża wywołuje uśmiech politowania, a zapewne będzie jeszcze ciekawiej w przyszłości.

Opublikowano

Zwykly indyk - (pipi) rozmazane Pixel Art 240p

Lepszy Indyk - Transistor Ori gra z dobrym gameplayem i wygladem przez ktory nie masz ochoty porzygac sie co 2 godziny od patrzenia na nia

Opublikowano

A ja zbiorę wszystkie gry na ps1, liczę że do śmierci zdążę to zrobić.

Opublikowano

a hotline miami?

Opublikowano

Ale gó.wno rozmazane ma super gameplay, jakbym miał nie grać w gry pokroju risk of rain, rogue legacy, shovel knight, olli olli, hotline miami, fez, super time force czy nadchodzącego hyper light driter bo grafika to trochę lulz. Pixel art jest piękny, chociaż faktycznie trochę overused już są te gry ale przynajmniej grę może stworzyć mały team ludzi i zrobić grę nie dla debili. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.