Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Indyki są spoko o ile nie jest to przerost formy nad treścią.A często tak jest,że pomysł na design spoko ale gameplay tak kaleki czy też płytki,że nie ma się ochoty zbytnio w to grać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na jakie w ogóle gry czekacie w tym roku?

U mnie na liście jest HM2, Wiedźmin 3, Batman, Bloodborne, U4, TR(aczkolwiek tutaj zobaczymy czy będą duże zmiany względem jedynki) i Just Cause 3. Z zaległości to tylko Driveclub na liście. To z tych zapowiedzianych.

Opublikowano

CW Off 

Ciekawe ilu z nas zakonczy granie w czasie trwania tej albo pod koniec tej generacji. Ja coraz mniej czasu spedzam przed konsola bo te gry ktore wychodza to dosc czesto takie (pipi) ze grajac w to dostaje fizycznie raka ktory odzywa sie jak gram w koncu w jakas fajna wymagajaca gre i zaczynam sobie zdawac sprawe z tego jak te rakowe (pipi) mnie uwstecznily jako gracza 

Jak patrzę na siebie to jak tak dalej pójdzie to będę grał tylko w gry Rockstar i ND. :(

Rockstar też ostatnio coś dziwnego odwala ,na te (pipi)e napady na banki do GTAOnline czekamy prawie 17 miesięcy ....bez jaj

Opublikowano

Na PC nowe gry (nie wszystkie) sa calkiem calkiem, dla kazdego sie znajdzie cos ciekawego. Na konsolach juz gorzej, coraz wiecej crapów i dziwactw ktore na sile chca zrobic z gracza debila.

Ja sie nie martwie bo albo przeskocze spowrotem na PC, albo bede ogrywal klasyki a zaleglosci naprawde mam sporo. PSX, PS2, troche gier z PS3, x360, xbox classic, troche hiciorów z dreamcasta, saturna. Do tego handheldy, gry 3DS i PSP. No i Wii U osobiscie sprawia mi frajde, ale PS4 to rozczarowanko, pusta skorupa, wyssana ze swojego wspanialego ducha ktory niegdys siedzial w starszych konsolach Sony.

Zaczalem pisac jak Mendrek, co te current-genowe gierki ze mna robia :dafuq:

Opublikowano

@kudlaty

Akurat u mnie Rockstar może w ogóle multi nie robić. Dla mnie od zawsze ich gierki to czysty, mięsisty singiel na mnóstwo godzin. :)

Opublikowano

Indyki maja przeważnie super gameplay który faktycznie wciąga, szkoda ze poki co devi z next genów o tym zapomnieli,

Mnie najbardziej wku,rwia wydawanie niedokończonych gier, od początków next genów tylko jedna gra wyszła bez day one patch, a jest nią Sunset Overdrive

Ja postanowiłem ze ograniczę branie gier na premiere, bo to nie ma sensu kupić grę i borykać sie z problemami, a za jakiś czas pewnie wrócę do past genów, bo jakby nie było dalej mam sporo gier które chce ograć i kosztują grosze, a nie 250zl xD

Opublikowano

Zachwyca się przy tym nad grafiką i animacją oraz brakiem różnic w grafice w momencie przejść pomiędzy filmami a grą właściwą.

:banderas:

pytanie tylko czy to filmików nie da się odróżnić od gameplayu czy na odwrót

Opublikowano

@kudlaty

Akurat u mnie Rockstar może w ogóle multi nie robić. Dla mnie od zawsze ich gierki to czysty, mięsisty singiel na mnóstwo godzin. :)

Też tak sądze, ale czasem fajnie sobie bylo po pykać w RDR online a tutaj ch.uj jeden typ zhakował serwery a Rockstar ma to w du.pie i liczy hajs z remastera GTA V.

Opublikowano

@suteq - Czekam chyba tak jak wszyscy na Bloodborne Wiedzmina Batmana ( ktory tez jest bardzo prosta gra zrecznie maskujaca samograjstwo postacia Batmana Villianow i ogolnie miastem Gotham ) Phantom Paina i Persone 5 ( Tak wiem JP Pedalstwo ) oraz Star Foxa i nowa Zelde. Na Silent Hills tez niby czekam ale to wyjdzie uj wie kiedy wiec Hype mam pod kontrola. 

Wiecie co jest najgorsze ze nie pamietam kiedy jakas gra wywolala u mnie WOW Factor nawet tak dobre gry jak TLoU czy GTAV tego nie robily ostatni raz chyba mialem cos takiego jak zagralem w pierwsze Pudziany a pozniej moze mialem to z premiera RDR 

Opublikowano

U mnie danganronpa wywolal "WOW" factor, ale to trzeba lubic takie gierki. Mam nadzieje ze Bloodborn bedzie kolejny.

Opublikowano

Ja ostatnio to WOW miałem przy premierze Diablo 3 na PC i jak dobrze pamiętam przy MGR :banderas:

Opublikowano

@suteq - Czekam chyba tak jak wszyscy na Bloodborne Wiedzmina Batmana ( ktory tez jest bardzo prosta gra zrecznie maskujaca samograjstwo postacia Batmana Villianow i ogolnie miastem Gotham ) Phantom Paina i Persone 5 ( Tak wiem JP Pedalstwo ) oraz Star Foxa i nowa Zelde. Na Silent Hills tez niby czekam ale to wyjdzie uj wie kiedy wiec Hype mam pod kontrola. 

Wiecie co jest najgorsze ze nie pamietam kiedy jakas gra wywolala u mnie WOW Factor nawet tak dobre gry jak TLoU czy GTAV tego nie robily ostatni raz chyba mialem cos takiego jak zagralem w pierwsze Pudziany a pozniej moze mialem to z premiera RDR 

Myśle, że MGS V czy nowa Zelda dadzą radę wywołać wow. Na gierki czekam prawie te same co willy dorzuciłbym wlasnie Hotline Miami 2, Xenoblade X, Pillars of Eternity, Kingdom Come, remaster Dark Souls 2 (kupie a co mi tam), hyper light drifter, no man's sky, rime, not a hero, wiedzmina 3, the witness od twórcy braida no i Mad Maxa tez bym w sumie chciał zobaczyć co wyjdzie z tego. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja ostatnio to WOW miałem przy premierze Diablo 3 na PC i jak dobrze pamiętam przy MGR :banderas:

MGR takie dobre? Mam z plusa ale gdzies czytalem ze ludzie sie smieja ze to nie jest prawdziwy MGS, pedałkowate i jakies inne rzeczy wiec sie zbytnio nie interesowalem.

Opublikowano

Ja WOW i pełen dziecięcy fun miałem przy GTA V. Serio, bawiłem się i cieszyłem jak jakieś małe dziecko, które dostało cukierka czy lizaka. A wcześniej to przy RDR.

TLOU też bardzo mi się podobało, ale tam bardziej byłem taki wczuty, skupiony. Jakby wszystkie gry były jak GTA V czy TLOU to branża byłaby po prostu ideałem.

Opublikowano

Już demko mgsa wywołało u mnie "wow" więc pełna wersja zniszczy.  :banderas:

Opublikowano

MGR takie dobre? Mam z plusa ale gdzies czytalem ze ludzie sie smieja ze to nie jest prawdziwy MGS, pedałkowate i jakies inne rzeczy wiec sie zbytnio nie interesowalem.

Zaje.biste jest. 

Opublikowano

NMS też się w sumie jaram ale z tego może wyjść kupa a dwa to chyba gra w którą wolał bym grać na PC

Opublikowano

Dobre, dobre, daj POWERA gierka, że hej! 

Opublikowano

NMS też się w sumie jaram ale z tego może wyjść kupa a dwa to chyba gra w którą wolał bym grać na PC

Wut? Siadasz na kanapie, duży TV i pad w łapie i eksplorujesz światy w akompaniamencie tego 

:banderas:

Opublikowano

Wow miałem przy tylko przy Super Mario 3D World. W tym roku powinno być lepiej. XenoX, MGSV i P5 to potencjalni kandydaci do łał.

A, przy Kolekcji Szefa Kuchni też było wow.

tn_1235245586270.jpg

Opublikowano

Najlepsze 'wow' w moim życiu konsolomaniaka:

20120117082405.jpg

Opublikowano

Kiedys, kilka lat wstecz zlałbym się ze szczęścia na myśl o posiadaniu obu nextgenów i gierek.

Teraz stały sobie obok siebie oba 8gen nextgeny, a mi nawet nie chciało sie sprawdzic niektorych gierek czy fajne.

Coraz ciezej bedzie wywolywac efekt wow, bo a) starzejemy sie b) gierki sie psują

Ciekawe czy branza wroci kiedys do dawnego ksztaltu, bo w obecnym trybie nie daje jej zbyt duzych szans na owocna i bogata przylosc.

A wow wywolalo u mnie od 2008 roku jedynie Heavy Rain (9h z padem bez przerwy) i The Last of Us. Nic więcej, niestety :/

Opublikowano

Bo to nie jest MGS, w żadnym calu, nawet z tytułu. Z obserwacji wynika, że dobrze trafił do ludzi, którzy niekoniecznie jarają się serią. Jako slasher sprawdza się idealnie, dla fana gatunku to pozycja obowiązkowa, jednak rozpatrywanie MGR w kontekście serii w sumie nie ma dużego sensu.

Co do MGS V, to tytył na pewno rozje.bie, ale wydaje mi się, że wcześniejsza zabawa GZ zredukuje trochę podnietę samymi nowościami gameplay'u, ten element poznawania nowych ruchów, zabawy sterowaniem etc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.