Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja od jedynki odbiłem się ze względu na wspomniane archaizmy PCtowe

za to dwójka :banderas: Najlepszy RPG ubiegłej generacji

EDIT:

Ficek przygotuj się, że przez pierwsze godziny będziesz czuł się jak dziecko we mgle, po czym zrobisz sobie przerwę by przeczytasz skrót fabularny na wikipedii, Mark my words

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Będzie się czuł niczym Jaskier w jaskini pełnej nekkerów.

Opublikowano

Jedynka goty, dwojka troche gorsza, w pewnym momencie fabula nabiera takiego rozpedu, ze nie da sie oderwac od konsoli, a po wyjasnieniu co i jak pomyslalem "aha i to tyle? :/". Gra jest super, ale niestety cierpi na oczekiwanie rozpi.3rdolu, ktory nigdy nie nadchodzi :smutnazaba:

W jedynce za(pipi)isty jest rozdzial, gdzie latamy po tych polach, co tam za klimat byl :obama:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Piszesz o Inkwizycji? :reggie:

Opublikowano

UWAGA! Przygotujcie się na posta yetiego. :dynia:

Opublikowano

Czezky hahaha pamietam jak jeszcze w domu mialem amige600, chwile przed tym jak kupilem psx i pojechalem na kolonie do miedzyzdrojow, na tym pasazu polaczonym z molo byl pietrowy salon gier z automatem z vitrua fighter 3 - no (pipi)a fotoreal szok

na ps2 graficznie zmiazdzyly mnie replaye w gt3 i arena eddiego w ttt jak obie gry w akcji widzialem w empiku, na ps3 uncharted2 i pierwsze 40min gow3, na obecnych current genach deszcz w driveclubie

Opublikowano

W kwestii efektu wow, to żadna inna gra wideo nie wywarła nigdy na mnie takiego wrażenia jak pierwsza styczność z tym tytułem:

dreamcast_22.jpg

Tydzień później mocno kochałem mojego świeżutkiego Dremcasta. :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bansai ja sie nigdy nie nabijalem z Sosnowca, na prawde wporzo miasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@Ficek

:reggie:

Skoro Yeti wrocil, niech moze zaktualizuje swoje poglady nt The Cancer 1886

Opublikowano

Bansai ja sie nigdy nie nabijalem z Sosnowca, na prawde wporzo miasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W porównaniu do jakiejś afrykańskiej wioski ulepionej z (pipi) pewnie tak
Opublikowano

Jutro 18.02.2015

Chłopaki, to jak było

Yeti, Czezky

Jest zakład czy nie ma?

Opublikowano

Embargo zostalo przniesione przez Sony na 19.02, jakos w poludnie dopiero recki sie zaczna pojawiac.

Opublikowano

I tak nikt nie bedzie mial na tyle honoru zeby konto skasowac wiec zadnej beki nie bedzie 

Opublikowano

Oni nie, ale admini jak najbardziej. :oh_you::kaz:

Opublikowano

czezky juz 5 razy opuszczał cw ostatnio chyba 2 tyg temu pisząc monolog na 1000 słów więc nie spodziewał bym się tego że dotrzyma słowa jakby się założyli o 5zł a co dopiero usunąć konto xD

Opublikowano

to była inna sytuacja :dog:

teraz stawką jest HONOR.

Opublikowano

dlatego chętnie pomogę w egzekucji zakładu ;>

Opublikowano

To co Yeti do wyj*****?

Opublikowano

Sygnatura? Przecież Soul nie ma żadnej sygnatury. :kaz:

Opublikowano

I tak ostatnio Yeti oraz Czezki prawie nic tu nie piszą, zatem

b4911a83eabe38a04da473e4395383d9.jpg

Opublikowano

Soul sygnatura za duza ;f ( i oczywiscie (pipi)owa )

500 na 113.

Opublikowano

Soul sygnatura za duza ;f ( i oczywiscie (pipi)owa )

lepiej?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.