Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

MaZZeo nie broń się. Jesteś polakiem cebulakiem i to fakt. Wypominają co nawet twoi pobratyńcy. Teraz pewnie się wstydza, że mają ciebie w swoim obozie.

Zjedz cebulę, bo gwiazdorzysz.

Lepiej?

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co się stało to się nie odstanie. W sensie jesteś cebulą Mazzeo

Opublikowano

lol, nie ma to jak wrócić do domu i czytać bul dupy o kody legalnie zdobyte, kiedy klapki składali się w 5 osób nawet na DLC warte 15zł.

ja wiem że boli niektórych że na PSN takich akcji nie ma a gra w cyfrowej dystrybucji kosztuje 289zł ale po co ta agresja?

Mazzeo wkoncu uwolnił ukryte przez lata pragnienie zostania cebularzem i jeszcze sie o to wykłóca.

PS - co nie jest zabrnionione jest legalne, zatem składki na PSN były legalne (i sa teraz dzielac na 2 na ps4)

Wkoncu uwolniłes swoje w(pipi)ienie po tylu latach i mozesz krzyknac, Jest (pipi)a M$ taki dobry ze dał mi sie wydymać na 150$.

Jestes jak prostytutka, która daje sie ruchac swojemu stałemu klientowi i wkoncu wyciagneła od niego 150$ jako bonus za wsadzenie w dupe

Odegrałes sie kurtyzano prawda?

Opublikowano

lol, nie ma to jak wrócić do domu i czytać bul dupy o kody legalnie zdobyte, kiedy klapki składali się w 5 osób nawet na DLC warte 15zł.

ja wiem że boli niektórych że na PSN takich akcji nie ma a gra w cyfrowej dystrybucji kosztuje 289zł ale po co ta agresja?

Mazzeo wkoncu uwolnił ukryte przez lata pragnienie zostania cebularzem i jeszcze sie o to wykłóca.

PS - co nie jest zabrnionione jest legalne, zatem składki na PSN były legalne (i sa teraz dzielac na 2 na ps4)

Wkoncu uwolniłes swoje w(pipi)ienie po tylu latach i mozesz krzyknac, Jest (pipi) M$ taki dobry ze dał mi sie wydymać na 150$.

Jestes jak prostytutka, która daje sie ruchac swojemu stałemu klientowi i wkoncu wyciagneła od niego 150$ jako bonus za wsadzenie w dupe

Odegrałes sie kurtyzano prawda?

ale już ogarnij du,pe, wiadomo, że gierki sirius biznes ale bez przesady

Opublikowano

NIe sirius, tylko postawa typa ktory tyle lat wysmiewał składki na psn  a przy pierwszej nadarzajacej sie okazji zrobił dokładnie to samo (tylko w innym opakowaniu)

Opublikowano

NIe sirius, tylko postawa typa ktory tyle lat wysmiewał składki na psn  a przy pierwszej nadarzajacej sie okazji zrobił dokładnie to samo (tylko w innym opakowaniu)

No bo w sumie beka się składać na gre która chodzi po 20zł. A ty masz coś na sumieniu że taki nagły atak? Tez pewnie cebulowałeś całą poprzednią generacje co?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie, bo kupuje bardzo mało gier w cyfrówce.

Raz zrobiłem składke

Kupiłem  Ni no kuni z Faranelem na spółe w dzien premiery

Nic mnie tak nie wkurza u ludzi jak hipokryzja. O to jej najlepszy przykład.

Opublikowano

no najśmieszniejsze jest właśnie to, że Mazzeo ciągle wyśmiewał tych wszystkich cebularzy, a sam pokazał swe cebulskie korzenie przy pierwszej możliwej okazji. I się jeszcze tego ku.rwa wypiera, mówiąc, że to co innego xD

Opublikowano

I znowu gierki i granie na konsoli to jakieś ruch.anie, dymanie, nadstawianie dupy, serio nie macie innych metafor żeby oddać obraz sytuacji tylko jedno wam w głowie?

no najśmieszniejsze jest właśnie to, że Mazzeo ciągle wyśmiewał tych wszystkich cebularzy, a sam pokazał swe cebulskie korzenie przy pierwszej możliwej okazji. I się jeszcze tego ku.rwa wypiera, mówiąc, że to co innego xD

talk to the hand

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Amerykanie mają syndrom Zatoki Perskiej, a klapki mają syndrom współżycia, którego nie chcieli ;)

Opublikowano

I znowu gierki i granie na konsoli to jakieś ruch.anie, dymanie, nadstawianie dupy, serio nie macie innych metafor żeby oddać obraz sytuacji tylko jedno wam w głowie?

talk to the onion

fix'd

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Mazzeo miał przez lata po prostu ból dupy że jego ukochany microsoft nie pozwalał przycebulić, dlatego jechał po skladkowiczach. Hipokryzja to drugie imię xbotów. 

Opublikowano

Mazzeo miał przez lata po prostu ból dupy że jego ukochany microsoft nie pozwalał przycebulić, dlatego jechał po skladkowiczach. Hipokryzja to drugie imię xbotów. 

Klapy jak zwykle nie wiedzą o czym piszą.

Opublikowano

Klapy jak zwykle nie wiedzą o czym piszą.

Xboty mimoi ż są głupsze niż but z lewej nogi jak zwykle próbują się wymądrzać

Opublikowano

Przeglądam sobie neogafa i patrzę temat: "Razer Atrox announced for Xbox One". Myślę sobie - cóż to takiego? Że niby mam uwierzyć, że nowa gra została zapowiedziana na Xbone?! Co to ma być?!

Wchodzę.

I okazuje się, że to arcade stick do bijatyk xD To ta konsola jakieś ma bijatyki? Ano, tak, kupować drogiego arcade sticka dla Killer Instinct xDD

Opublikowano

Dobra sratatata....

Fajna akcja, sporo kaski do zdobycia, jakby Sony zrobiło podobną promocję, to wszyscy byście się rzucili, ale Sony nigdy tego nie zrobi, bo ich po prostu nie stać, więc nabijacie się od cebuli bez konsekwencji w przyszłości.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Przeglądam sobie neogafa i patrzę temat: "Razer Atrox announced for Xbox One". Myślę sobie - cóż to takiego? Że niby mam uwierzyć, że nowa gra została zapowiedziana na Xbone?! Co to ma być?!

Wchodzę.

I okazuje się, że to arcade stick do bijatyk xD To ta konsola jakieś ma bijatyki? Ano, tak, kupować drogiego arcade sticka dla Killer Instinct xDD

Co w tym niby dziwnego?

Opublikowano

Wchodzę.

haha boże jak śmiesznie, nie znam chyba najsławniejszej firmy która funkcjonuje od parunastu lat, produkujacej myszki/klawiatury/pady dla graczy więc myślałem że to gra xD

beka podwujna bo jak można kupować sticka do skillowej bijatyki xDD

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Figaro teraz będzie się 3 dni zastanawiał dlaczego ma bekę, że Razer (jak można ich nie znać :D) robi wypaśnego arcade sticka do bijatyki, która jest obstawiana na większości, jeśli nie na wszystkich turniejach.

Opublikowano

Ciekawe jaką grę sobie wyobrażał Figaro jak zapowiedziano Logitech G27.

Opublikowano

Dat Figaro xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.