Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ale jes Anczartet Four :pawel:

HM1 i 2 uznałem że ogram na vicie, która imo idealnie pasuje do tytułów, które nie są nawet grafiką. w 2016

Lol nie. Nie na tych małych gałeczkach, które się do grania nie nadają.

ale to miazga jednak będzie :obama:

Kupujesz w premiere prawda?

jeśli w tym czasie nie będzie czegoś co mnie bardziej interesuje to pewnie tak

:dynia:

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

optymista. jakby cokolwiek innego miało być :Coolface:

Opublikowano

Pewnie ma na myśli BF: Hardline.

Opublikowano

:obama:

Ale nie obawiaj sie Fanek, Sony zapowiada swoje gry z wieloletnim wyprzedzeniem, takze nic znienacka nagle nie wyskoczy :dynia:

Jak nie kupisz w premiere BB, a kupisz nowe TO1886  to bedzie nieprzyjemnie miedzy nami.

Opublikowano

Gardzenie growym gustem fanka since 1886.

Opublikowano

HM1 i 2 uznałem że ogram na vicie, która imo idealnie pasuje do tytułów, które nie są nawet grafiką. w 2016

grałeś w jedynkę vicie, jest aż tak nie okej? 

Opublikowano

Jeżeli Fanek zrezygnuje z The Ordera na premierę na rzecz Bloodborne, to będzie to jeden z największych aktów poświęcenia jakie widziało CW

Opublikowano

grałeś w jedynkę vicie, jest aż tak nie okej?

W HM na vicie nie grałem, ale grałem na vicie i to mi wystarczyło, niewygodne to to. Ekran niepotrzebnie strasznie duży a gałki i przyciski malutkie. Zaorać tę konsolę.

Opublikowano

Nobody od kiedy jesteś zwolennikiem auto aima w giereczkach? :dog:

Opublikowano

ale ja nie mówie o exach, jakby MGS znienacka pojawił sie za miesiąc wybrał bym MGS

(od razu uprzedze co raczej sie nie wydarzy, jakby (pipi)a komuś chciało sie mnie przekręcać)

zobacze co będzie w tym czasie proste

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

IMO pod względem ergonomii Vita jest bardzo udanym sprzętem, z pewnością lepszym niż PSP

Opublikowano

@mate5

e nie jest tak zle, kwestia przyzwyczajenia, ja pelno czasu spedzilem z HM na vicie i dalej uwazam ze to najlepsza produkcja na ta konsole i daje mase frajdy mimo tych gow,nianych analogow 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

zobacze co będzie w tym czasie proste

Dobrze, że przynajmniej informujesz jakie gry Cie interesują. :kaz:

Opublikowano

a jak nie przejde The Ordera do premiery Bloodborne?

taki tam żart sceniczny  :kaz:

zobacze co będzie w tym czasie, proste

fixed

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Swoja droga w marcu 15 jakos wyladuje chyba remaster finala type 0 z demem XV, ktos sie skusi?

Opublikowano

Znaczy ktoś oprócz Ciebie? :dog:

Opublikowano

Jak Fankowi BB nie podejdzie to chetnie uloze wam liste odkupujacych gre  :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Znaczy ktoś oprócz Ciebie? :dog:

No :dog:

Nie bede ukrywal, w Type 0 od dawna chcialem zagrac, niedawno nawet instalowalem na PC z fanowskim tlumaczeniem, ale na wiesc o remasterze i demie mitycznej bestii jaka jest Versus wcisnalem delete. Chetnie wespre tego Finala, bo od czasu XIItki mojej kasy ta seria nie widziala.

Opublikowano

krytykowac vite za zbyt duzy ekran, ergonomie i guziki - najlepsza konsola przenosna ever pod tym wzgledem ale oczywiscie to CW, ufffff

HM ns vicie gra sie genialnie, lepiej niz na stacjonarce, jeszcze jest auto aim jak sie paluchem pacnie wroga na ekranie ;)

Swoja droga w marcu 15 jakos wyladuje chyba remaster finala type 0 z demem XV, ktos sie skusi?

no vita no buy,( a szkoda bo to ostatni ponoc genialny final )

Opublikowano

jakiś zyeb z neogafa porównał The Order: 1886 do blowjoba

Most Blowjobs I get are
80% talking , clearing her throat , wiping spit off her arm
20% sucking

And last only about 10 minutes if I am lucky and it cost me WAY more than a price of a new game.

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

boty w ogole maja swoje miejsce w cyfrowym swiecie czy juz CW zostalo ich ostatnia ostoja? kazde polskie multiplatformowe forum jest juz praktycznie playstation only, najwieksze na swiecie forum boty okrzyknely jako prosonowskie itp

Opublikowano

Nobody od kiedy jesteś zwolennikiem auto aima w giereczkach? :dog:

niegdzie nie napisałem że grałbym w HM na auto aim. 

od czasów RE2  :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.