Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

martwie sie o was ze jestescie umierajacy gatunek, a ty mi juz dogryzasz 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

HM ns vicie gra sie genialnie, lepiej niz na stacjonarce, jeszcze jest auto aim jak sie paluchem pacnie wroga na ekranie ;)

Autoaim i to jeszcze taki wymagający odłożenie palca od przycisków, pff. W tej grze nie ma czasu na autoaim, chyba że się ją przechodzi powoli jak jakiś casul. :kaz:

@nobody

Prawilnie nie oglądam filmiku. Premiera już za miesiąc.

Opublikowano

fanek mi na pw napisal, ze na pierwszy rzut dali najgrosza ocene wiec yeti moze spac spokojnie

Opublikowano

Jak Fankowi BB nie podejdzie to chetnie uloze wam czarną liste odkupujacych gre  :kaz:

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze pierwsze oceny sa zawyzone to ciekawe co bedzie potem :obama: chyba, ze to recka jakiegos randoma z chuyogafa albo yt.

Opublikowano

a to sorry, byłem zajęty życiem.

Opublikowano

fanek mi na pw napisal, ze na pierwszy rzut dali najgrosza ocene wiec yeti moze spac spokojnie

nie mam twojego PW, sprawdz tel dostałeś smsa

Opublikowano

Gdyby ktos byl ciekaw minusikow to:

- tempo rozgrywki
- zbyt filmowe
- wszechobecne qte

Dziwi mnie ze o krotkim czasie gry nic nie bylo. Jednak jest, 2 gwiazdki na 5, w innej rubryczce, zajelo mu to 7 godzin.

nie mam twojego PW, sprawdz tel dostałeś smsa

NIE MAM TWOJEGO PW :dynia:

#Fanekdostarcza :fsg:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

zablokowałem private msg od Ficusia bo mi za dużo spamował

Opublikowano

ja tylko chcialem ci przeslac wspolrzedne do swini i wskazowki bys wreszcie wyprzedzal kogos wiecej niz tylko konto "rywalizacjadc"  :frog:

Opublikowano

ostatnio wyprzedziłem cie 2 razy (albo raz), a konto rywalizacja jezdzi coraz lepiej ostatnio :frog:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ok ok, juz przestańcie tu świntuszyć chłopcy bo zaraz jeszcze hav3n bedzie wam skrzynkę spamował.

Opublikowano

ej, a order można przejść w share play?

Opublikowano

znajac zycie pewnie albo bedzie blokada pelna albo cutscenki beda niewidoczne dla gracza cebuli bo share play takie cos tez przewiduje

Opublikowano

serio? nie ma cutscenek jak sie gra poprzez share play?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Czemu piszesz wet geju ze nie mam honoru? Chcialem zeby yeti podpisal sie pod zakladem i aby admin skasowal/zbanowal konto przegranemu, a nie jak mówisz, ze przegrany sam by o to wystapil (lub nie).

Yeti spekal i tyle.

On nie ma honoru.

Ja w kazdej chwili mogę nadal wziac udzial w zakladzie.

Opublikowano

sony dalo developerem 3 mozliwosci czyli w sumie dowolnosc:

- pelna blokada share play

- pelne udostepnianie gry przez share play

- blokowanie dowolnych tresci po share play (gracz cebula ma wtedy niebieski ekran z komunikatem ze tresc jest blokowana)

do tego np w pes2015 jak gralem jako cebula to nie slyszalem muzyki w menu - pewnie kwestie udostepniania nagran

Opublikowano

Jak spękał skoro napisał

Ok

?

Opublikowano

Potem wrócił i spekal.

Wymyslil historie z wlasnorecznie napisana recenzja.

Opublikowano

Ja bym chcial zobaczyc jak sie o The Order tak na zwyca w lesie bijecie jak Waszka G !!!

Opublikowano

Ok, spoilery z bloodborne w cw, czas odpuścić internet :reggie:

Opublikowano

Dual wielding strzelb, nie wiedziałem, że powrót doomowców znajdę w Bloodborne :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.