Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro, Ty w ogóle ograłeś chociaż jakieś soulsy, że się tak jarasz BB? Bo jakoś umknęła mi ta informacja.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podobno Bloodborne bedzie dalo sie przejsc w tyle co Demons Souls czyli ponizej godziny!!!!

Cancelowac preordery!!!!

Opublikowano

Figaro, Ty w ogóle ograłeś chociaż jakieś soulsy, że się tak jarasz BB? Bo jakoś umknęła mi ta informacja.

Nie. Ale planuję!

Opublikowano

Lolololo, z Figaro prawilnie biegałem po katakumbach na ng+ i pojedynkowałem się też, proszę mi ekolegi nie obrażać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

w 2020!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

@etam5

Tylko kulturalnie zapytałem. Po co te nerwy od razu? :dog:

Opublikowano

Ja bym chcial zobaczyc jak sie o The Order tak na zwyca w lesie bijecie jak Waszka G !!!

Może w tym roku na zlocie? To by było dobre.
Opublikowano

@etam5

Tylko kulturalnie zapytałem. Po co te nerwy od razu? :dog:

:wio: :wio: :wio:

#YETIusunkonto

Może nie usuwać, ale honoru już nigdy nie odzyska. :newell:

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:colin:

Nie działa, to miało być: :ohboy:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lolololo, z Figaro prawilnie biegałem po katakumbach na ng+ i pojedynkowałem się też, proszę mi ekolegi nie obrażać.

Demonsy razem nie ogrywaliśmy, hth. W sumie fajnie by się razem pograło, np. w 1-1 przy dwóch smokach. Szkoda że mam azjatycką wersję.

Opublikowano

Nie. Ale planuję!

Nawet kapcioszki chcą ogrywać BB - co tu się wyrabia :obama:

Opublikowano

Yeti no ale nie ignoruj sprawy z zakladem, komisja CW domaga sie komentarza!

Opublikowano

No weź mu dowal z 5 warnów Bansai, no nie daj się prosić, nooooo.

Opublikowano

Jak przyjdzie co do czego to Colinowi sie pewnie reka omsknie :Coolface::lapka:

Opublikowano

Ale o co chodzi, o ten zakład, który już dawno nie obowiązuje?

Nie ma zakladu, yeti skapitulowal, zmienia zasady w trakcie gry, itp ZENADA :)

Takze ten.

Ze typ nie ma jeszcze -100 minusow za kazdy post to tylko swiadczy o lizaniu sie po fiutach wsrod klapow, ich ulubionym sporcie.

:reggie:

A poza tym, to co wy sobie myślicie, że wykorzystam nieuwagę i roztargnienie mojego e-kolegi Dejwa Czezkiego, z ktorym w czasach gdy grałem w PES w Graboszycach, to Suteq srał w pieluchy, nie wiedział co to kradzież gierek z netu czy przechodzenie ich za pomocą yt (bo jeszcze yt nie było). Sorry, ale nie zmusicie mnie do napisanie recenzji i wystawienia 8/10, wierze w Dejwa, wierze, że jeszcze wróci do Króleswa Niebieskiego i jeszcze raz pofragujemy w multi TLoU2.

PS. Poza tym mój prawnik przejrzał umowe, stwierdził, że sprawa jest "nie do przegrania". Za mało szczegółow podczas zakładu, przez co każda strona może go interpretować na swój sposób.

Opublikowano

Szczegóły się pojawiły bardzo szybko, tylko to było już w momencie kiedy zasłoniłeś oczy kubotami i zacząłeś krzyczeć "nic nie słyszę".

Edytowane przez Copper

Opublikowano

YETI jak próbuje się na mnie odgryźć nie wiem za co. Pewnie za to, że Order to kupsztal i za te bomby prawdy o nim. xD Może to też jakaś forma pożegnania się z forum, w takim razie dziwnie się u jego na wsi żegna. Co kraj(w tym przypadku wieś) to obyczaj. :reggie:

YETI, po prostu przyznaj się, że pękłeś, bo wiesz, że zakład byś przegrał i tyle to admin do razu Cie wymaże. :wio:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Yeti się wyżywa bo wyszło, że jako jedyny na forum nie zrozumiał prostych zasad banalnego zakładu  :reggie:

Jak to dziecko co śmieje się z kolegami, a później dowiaduje się, że wszyscy śmiali się z niego. 

Opublikowano

Zalozcie sie ponownie, tym razem sprecyzujcie ze o srednia na MC i dajcie sobie jakies mniej ekstremalne kary za przegrana? Wszyscy niecierpliwie czekali na zwienczenie zakladu a tu taki ch**.

Opublikowano

Zakład był jasny, każdy wiedział o co chodzi, jeden Yeti tylko nie zrozumiał  :reggie:

Opublikowano

Zalozcie sie ponownie, tym razem sprecyzujcie ze o srednia na MC i dajcie sobie jakies mniej ekstremalne kary za przegrana? Wszyscy niecierpliwie czekali na zwienczenie zakladu a tu taki ch**.

Zakład o usunięcie konta był idealny, bo na szali stała wiedza Dave'a i Yetiego o gamingu, ich ocena gry była oparta na wielu latach growych doświadczeń. Czezky ocenił trafniej, także Yeti traci cały forumowy dorobek, bo jest guwno warty jak jego wiedza o grach. Może wrócić na nowym koncie, ale obszarpany, brudny, na kolanach, wiedząc, że nie warto ślepo wierzyć w kulawe obietnice Sony.

Opublikowano

A tak odbijajac od tematu na chwile.

Neo Gaf, anagram Neo Fag, przypadek?

Opublikowano

Neogaf - 6 liter

Figaro - 6 liter

Litery powtarzające się: F, O, G, A - 4/6 się powtarza

4/6 to 2/3, 3 = ILLUMINATI

Przypadek?

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.