Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie dac, ale chyba tutaj pasuje najlepiej  ;]  https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34#t=10

MaZZeo zrobiłby to lepiej.

Czekamy  :Coolface:

Opublikowano

Jak zaczal nawijac o ludzkim oku dostrzegajacym tylko 5 godzin, cinematic ekspirjens to troche skislem, wiec zadanie bedzie mial ciezkie. Fajnie ze tez nawiazal autor do tych cymbalow z neo faga co pisza ze 5 godzin jest dla nich w sam raz, oraz "fucking neo gaf" xD

Opublikowano

Żeby ukryć realny czas gry zdecydowaliśmy się nie pozwolić ci skipować żadnych cut scenek:rotfl:

Żeby było bardziej zabawnie na wniosek Sony, lub RaD You Tube zawiesił konto użytkownikowi, który ośmielił się przejść Ordera za pierwszym razem w te niesławne 5.5h i opublikować to przed końcem embargo. 

Dobra, a teraz przyznać się kto z hejterów The Order kupił w pierwszych miesiącach od premiery ostatniego COD'a, Assasina, czy Ryse?  :ogor:

Opublikowano

Na mnie nie patrz. :kaz:

Jeśli AC to może spytaj Blubera. :dafuq:

Opublikowano

twoje ściąganie blockbusterów Ubi z torrentów zawsze szanowałem.  :s159:

Opublikowano

Moją ostatnią grą na premierę był Sunset Overdrive - jedyna gra na current geny bez pacza day one, ma się to oko :ogor:

Opublikowano

Ryse ma 60/100, a ma istotnie więcej zawartości, więc te 7/10 to też będzie przesada. No i Ryse nie ma samych chapterów składających się z cutscenek :reggie:

Czekaj, wg ciebie jeśli gra ma więcej zawartości, to powinna mieć wyższą ocenę? Idąc takim tokiem rozumowania gry od Ubi jak AC, Far Cry i Watch Dogs powinny dostawać same 10, bo mapy są tam (pipi)e ikonkami do misji pobocznych, zbieractwa itp.

LIMBO > AC+WD+FC

Opublikowano

Human eye can only see 5 hours

Popłakałem sie.

Opublikowano

Moją ostatnią grą na premierę był Sunset Overdrive - jedyna gra na current geny bez pacza day one, ma się to oko :ogor:

Oby nie ostatnia.

Odnośnie zakładu - na podwórku już na zawsze pamiętało się kozła ofiarnego, zwłaszcza po jego kolejnym failu(Yeti), by przy każdej możliwej okazji szydzić z niego i wytykać mu jego lamerstwo.

Jedynym sensownym rozwiązaniem dla nieszczęśnika było przenieść się na nowy plac zabaw, dwa bloki obok, by tam szukać przyjaciół z którym można by pójść o 16 na RTL 7, etc.

Ewentualnie gorszym rozwiązaniem zostawało zamknięcie się w domu i granie na pegazusie, a kopać piłkę o murek można najwyżej wyjść o 8 rano, gdy nikogo jeszcze nie ma. :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja i Czez to dinozaury tego forum lubić nas nikt nie musi ale z naszą wiedzą trzeba się liczyć gramy tyle lat ile nie którzy mają. Bylem na dwóch GC po każdym wszystko udało mi sie trafnie ocenić, która gra jaka będzie oceny to potwierdziły, nam czasami wystarczy chwila, że by powiedzieć czy ten tytuł jest czegoś wart czy można sobie go darować i to nas wyróżnia z tłumu. My to mamy innym wydaje się, że to mają.

Opublikowano

Jak się jechało swego czasu na piratach, bo ceny gier lub dostępność były zaporowe, to zdolność szybkiego ich oceniania była bardzo przydatna c'nie?

Opublikowano

Nie tylko kwestia ceny co dostępności tytułów na naszym rynku. Wiekszosc tytulow albo mogles ograc od ruska z bazaru albo zobaczyc w Tomel TV Games i tez nie zawsze byl to oryginal. Albo wcale mogles nie grac bo internetów i ebayów wtedy nie było.

Opublikowano

Ja i Czez to dinozaury tego forum lubić nas nikt nie musi ale z naszą wiedzą trzeba się liczyć gramy tyle lat ile nie którzy mają. Bylem na dwóch GC po każdym wszystko udało mi sie trafnie ocenić, która gra jaka będzie oceny to potwierdziły, nam czasami wystarczy chwila, że by powiedzieć czy ten tytuł jest czegoś wart czy można sobie go darować i to nas wyróżnia z tłumu. My to mamy innym wydaje się, że to mają.

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Nikt tak nie dostarcza jak Soul.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Fu,ck Yeah Ziomus.

_Deal_with_it_dog.gif

Opublikowano

jednak chyba jestem za legalizacja zwiazkow partnerskich

Opublikowano

Taka jest prawda, wychowalismy sie w arenie, swego czasu najwiekszej w polsce gralni, gdzie napyerdalali najlepsi w polsce gracze w bijatyki/sportowki/fpsy/rpg/itd. Jakby ktos zaczal rozkminiac wtedy gry na poziomie fanka, exacta, sobana czy ogolnie forum pe, to by szybko zostal wysmiany.

Przyklad: zostalem zalany litrami hejtu po tym jak napisalem po kilku godzinach grania w PES15, czemu gra jest zepsuta.

Wzbudzilem wielkie oburzenie, w koncu "no jak tak mozna po dniu grania! co za troll i debil".

Poltora miesiaca pozniej spece z forum pe (hi kobik) doszli do dokladnie tych samych wnioskow co ja.

Wy ogladajac soul calibura nie widzicie animacji, tylko wirujace po ekranie bronie, my widzimy czy idzie low/mid/high i wiemy czy krata na brzuchu mitsa to jedna tekstura, czy kilka.

Wy siedzicie w practice probujac zrobic caly movelist, my liczymy strate na bloku i sprawdzamy setupy zeby wsadzic combo za 130 dmg.

Wy widzicie ladna grafike, my widzimy teselacje, hdr, efekty czasteczkowe.

Masorz spedzil, jak mowil, setki godzin z T6 i TTT2. Ja nie gralem prawie wcale. Zagralismy i obsmyczyl.

Tacy sa teraz gracze, ZERO ROZKMINY.

Tak mowiac brutalnie szczerze, to prawdziwi gracze maja z was niezla beke.

Zobaczcie ile stron nayebaliscie w temacie o the order klepiac sie po plecach, ze "moze jednak bedzie hit?".

Sorry, ktos kto sie chociaz srednio moze sie co najwyzej zasmiac.

Nie da sie na tym forum pogadac o grach na poziomie, na CW, czy poza CW. M.in. dlatego nie udzielalem sie przez lata w dzialach o grach. Potem arena padla, na turnieje nie mialem czasu (a i konsolowe gry dostaly casual raka i scena umarla) wiec z braku laku zaczalem sobie trollowac, bo na wiecej to forum nie zasluguje.

Najgorsze jest to, ze i ja nie gram juz w nic na poziomie, ale chcialbym zaczac :(

Problem jest taki, ze prawie w ogole nie ma takich gier, wiec w sumie czemu mielibysmy cos glebiej rozkminiac?

A jak nawet pojawi sie jakas genialna perelka to "mistrzowie pada" ja sprzedaja po kilku godzinach grania (czesc Soban, czesc Guantanamo) i... nie ma z kim grac.

Kupilem sobie drugi raz PS4 zeby pograc w TLOU. W sensie naprawde pograc - kilka razy w tygodniu.

Niestety, tydzien po premierze nikt juz nie gral, albo gral raz na jakis czas. A szkoda, bo multi ma duzy potencjal i niezle sie w nie wkrecilem.

Gracz hardkorowy w polsce 1996 - 2006 (*)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

On tylko mówi jak jest.

Idealny przykład z SC.

Opublikowano

Prawdziwi gracze nie brudzą sobie rak samograjami,asasynami i podróbkami asasyna/batmana :reggie:

Chłopcy chyba mieli owocne walentynki, że tak jadą teraz na krzyżaka w tandemie.

Czezki skoro byłeś takim esportowcem to czemu nikt o tobie nie słyszał i nie było żadnych relacji z twoich zwycięskich turniejów w necie, gazetkach.

Brutalnie Cię uświadamiam,że ogranie kilku podpitych kolegów w pubie nie oznacza,że jesteś w coś dobry :reggie:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

ale z przykladem z pes15 to poplynal ostro bo wystarczylo zagrac w jakakolwiek inna odslone ery ps3 konkretniej by wiedziec jakie wady trapia silnik i po 10 meczach w pes15 juz sie wiedzialo ze dalej sa obecne - ja tak np pes15 opchnalem po tygodniu, nawet szybciej niz czezky, ktory sam przez pierwsze dni pisal ze to street figher pilek noznych i powrot krola

Opublikowano

Taka jest prawda, wychowalismy sie w arenie, swego czasu najwiekszej w polsce gralni, gdzie napyerdalali najlepsi w polsce gracze w bijatyki/sportowki/fpsy/rpg/itd. Jakby ktos zaczal rozkminiac wtedy gry na poziomie fanka, exacta, sobana czy ogolnie forum pe, to by szybko zostal wysmiany.

Przyklad: zostalem zalany litrami hejtu po tym jak napisalem po kilku godzinach grania w PES15, czemu gra jest zepsuta.

Wzbudzilem wielkie oburzenie, w koncu "no jak tak mozna po dniu grania! co za troll i debil".

Poltora miesiaca pozniej spece z forum pe (hi kobik) doszli do dokladnie tych samych wnioskow co ja.

Wy ogladajac soul calibura nie widzicie animacji, tylko wirujace po ekranie bronie, my widzimy czy idzie low/mid/high i wiemy czy krata na brzuchu mitsa to jedna tekstura, czy kilka.

Wy siedzicie w practice probujac zrobic caly movelist, my liczymy strate na bloku i sprawdzamy setupy zeby wsadzic combo za 130 dmg.

Wy widzicie ladna grafike, my widzimy teselacje, hdr, efekty czasteczkowe.

Tak mowiac brutalnie szczerze, to prawdziwi gracze maja z was niezla beke.

Zobaczcie ile stron nayebaliscie w temacie o the order klepiac sie po plecach, ze "moze jednak bedzie hit?".

Sorry, ktos kto sie chociaz srednio moze sie co najwyzej zasmiac.

Nie da sie na tym forum pogadac o grach na poziomie, na CW, czy poza CW. M.in. dlatego nie udzielalem sie przez lata w dzialach o grach. Potem arena padla, na turnieje nie mialem czasu (a i konsolowe gry dostaly casual raka i scena umarla) wiec z braku laku zaczalem sobie trollowac, bo na wiecej to forum nie zasluguje.

Najgorsze jest to, ze i ja nie gram juz w nic na poziomie, ale chcialbym zaczac :(

Problem jest taki, ze nie ma takich gier, wiec w sumie czemu mielibysmy cos glebiej rozkminiac?

Gracz hardkorowy w polsce 1996 - 2006 (*)

Piękne słowa Bracie.

Klapy nawet na takie relacje nie mogą sobie pozwolić u nich od razu oznacza to coś takiego  ---->

jednak chyba jestem za legalizacja zwiazkow partnerskich

To, że wy się gryfami stykacie nie znaczy, że inni tak robią.

@Soban

Batman i nie które części AC to świetne gry, które na tle innych gniotów są jedyna alternatywną do dobrej zabawy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

@Soban

Wcale nie trzeba być lokalnym mistrzem w jakiejś bijatyce lub jakichkolwiek innych grach, by świadomie i w pełni czerpać wszystko, co dana gra oferuje, nie ograniczać się jedynie do 'fajnie się dzidami leją na ekranie, daj ponapieprzać w pada'. Moim zdaniem to jest najbardziej optymalne podejście do gier - bez maniakalnego grania wzorem esportowców, ale krytycznie i ostrożnie wybierać gierki - szerokim łukiem omijać mainstreamowe spusty januszy nad fifami i asasynami.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.