Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Prawdziwi gracze nie brudzą sobie rak samograjami,asasynami i podróbkami asasyna/batmana :reggie:

Chłopcy chyba mieli owocne walentynki, że tak jadą teraz na krzyżaka w tandemie.

Czezki skoro byłeś takim esportowcem to czemu nikt o tobie nie słyszał i nie było żadnych relacji z twoich zwycięskich turniejów w necie, gazetkach.

Brutalnie Cię uświadamiam,że ogranie kilku podpitych kolegów w pubie nie oznacza,że jesteś w coś dobry :reggie:

Odsylam do PSX EXTREME ;]

2 razy podium na turnieju +100 graczy w PRO EVO (nie mowie tu o drugim miejscu w graboszycach ;)))), bodajze pierwsza 8 na Mistrzowstwach Polski.

W calibura gralem (gram) Maxim, wiec na najwyzsze miejsca nie bylo mowy, aczkolwiek tez cos tam ugralem swego czasu.

Poza tym niezle mojemu teamowi szlo na WCG w CSa wieeeele lat temu ;] Szkoda, ze nie umiem grac na padzie w shootery ;/

Brutalnie Cię uświadamiam,że ogranie kilku podpitych kolegów w pubie nie oznacza,że jesteś w coś dobry  :reggie:

jakim pubie? Najbardziej hardkorowa gralnie w polsce, gdzie grala ELITA nazywasz pubem? Byli tam gracze, ktorzy grali jak rowny z rownym z ryanem hartem (wiesz kto to?).

I ty mieszkasz praktycznie w warszawie? Od kiedy interesujesz sie grami?

A ze sobie ogrywam wiele gier?

No i co? W czasach swietnosci konsol tez gralem we wszystko. Ordera tez pewnie odpale zeby sie posmiac.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapy nawet na takie relacje nie mogą sobie pozwolić u nich od razu oznacza to coś takiego  ---->

jednak chyba jestem za legalizacja zwiazkow partnerskich

hola hola to byl moj komentarz odnosnie waszego lizania po jajeczkach w kontekscie tego ze jak ktos inny sobie lize jajeczka nie obejmujac moszny czezkiego to ten juz ma focha, nie ma wspolnego z hardcore gamingiem

Opublikowano

Czezky mowi jak jest, jutro idę po Xboxa i biorę w zestawie LocoCycle i Ryse, nie bede oszczędzał, wezmę jeszcze Shadow of Mordor.

Opublikowano

Na mnie nie patrz. :kaz:

Jeśli AC to może spytaj Blubera. :dafuq:

:frog: nie kupiłem żadnego ac 

Opublikowano

Klapy nawet na takie relacje nie mogą sobie pozwolić u nich od razu oznacza to coś takiego  ---->

jednak chyba jestem za legalizacja zwiazkow partnerskich

hola hola to byl moj komentarz odnosnie waszego lizania po jajeczkach w kontekscie tego ze jak ktos inny sobie lize jajeczka nie obejmujac moszny czezkiego to ten juz ma focha, nie ma wspolnego z hardcore gamingiem

Ale nikt tu się nie liże po jajeczkach, Bracia tak mają jeden staje w obranie drugiego lecz na to Panie kolego trzeba sobie zasłużyć, więc ja Czezowi się nie dziwie. 

Opublikowano

Exact już niejeden kupił konsole po tym, jak u kumpla zobaczł jakąś prawilną grę.

A w co później na niej grał i czy przestał być januszem, to jest inna sprawa.

Opublikowano

Ja i Czez to dinozaury tego forum lubić nas nikt nie musi ale z naszą wiedzą trzeba się liczyć gramy tyle lat ile nie którzy mają. Bylem na dwóch GC po każdym wszystko udało mi sie trafnie ocenić, która gra jaka będzie oceny to potwierdziły, nam czasami wystarczy chwila, że by powiedzieć czy ten tytuł jest czegoś wart czy można sobie go darować i to nas wyróżnia z tłumu. My to mamy innym wydaje się, że to mają.

:dynia:

Opublikowano
Wy widzicie ladna grafike, my widzimy teselacje, hdr, efekty czasteczkowe.

Zalecialo troche blacharzem :dog:

Opublikowano

Czezky mowi jak jest, jutro idę po Xboxa i biorę w zestawie LocoCycle i Ryse, nie bede oszczędzał, wezmę jeszcze Shadow of Mordor.

No i co z tego? Gry singlowe swoja droga, gry multi swoja.

Jak tam nadzieja gier wideo, GG, u ciebie exact?

Ktory level? Ogrywasz francuzow?

Mordor, ktorego sie tak czepiacie, moze i nie jest najbardziej wymagajaca gra na swiecie, ale daje przyjemnosc, bo jest DOPRACOWANY, animacje maja power, caly gameplay jest plynny i gra dziala jak nalezy.

Odpalilem Unity, ktore latwy polecal, bo "zupelnie nowy assassin" i "lepszy od mordoru" i prawie dostalem raka od drewna i bugow.

Takie forum.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale ostatnio zamiast konsoli nowej generacji bez gier mam ochotę znowu kupić poczciwą konsolę 7 generacji i znowu pograć sobie w RDR, GTA V i co tam jeszcze fajnego jest. :fsg:

Opublikowano

No ja gram ostatnio wiecej na X360 niz na ONE ;]

Lost Odyssey <333

Bardzo sie ciesze, ze ogrywam to pierwszy raz.

Piekna gra w starym stylu.

Opublikowano

Guitar Hero :exact:

Opublikowano

Bracia Soul i Czezky, prawilaniaki, złote dzieci pada, błękitna krew, mistrzowie areny, rozpi3rdalatory pozytywnie opicjonalnie, uczyli itagakiego jak zrobić ninja gaiden, szeryfowie true gejmingu, najlepsze snajperki w halo prosto spod warszawy, wolą rozwalić lucdulta na 1000 pieces tyle. 

a grają w gry dla inwalidów :teehee:

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale ostatnio zamiast konsoli nowej generacji bez gier mam ochotę znowu kupić poczciwą konsolę 7 generacji i znowu pograć sobie w RDR, GTA V i co tam jeszcze fajnego jest. :fsg:

Poczekaj, moze wyjdzie remaster RDRka i mozesz spokojnie 4czke brac.

PS4 dzieki tym remasterom 1080p w beton 30/60fps staje sie powoli lepszym PS3 niz PS3 :dynia:

Lost Odyssey <333

Bardzo sie ciesze, ze ogrywam to pierwszy raz.

Piekna gra w starym stylu.

Pierwszy raz dopiero LO ogrywasz? I taki niby z Ciebie znawca? :frog:

Opublikowano

Kiedy wychodzi amplitude? Trzeba bedzie kupic ps4 :dog:

Opublikowano

Wyjdzie też xbąka.

Opublikowano

Bracia Soul i Czezky, prawilaniaki, złote dzieci pada, błękitna krew, mistrzowie areny, rozpi3rdalatory pozytywnie opicjonalnie, uczyli itagakiego jak zrobić ninja gaiden, szeryfowie true gejmingu, najlepsze snajperki w halo prosto spod warszawy, wolą rozwalić lucdulta na 1000 pieces tyle. 

a grają w gry dla inwalidów :teehee:

Gram we wszystko od zawsze.

Z tym, ze np. lacznie w AC gralem pewnie z 20h, a ty 200h.

Ja gram w AC bo chce sprawdzic co sie pozmienialo, ty grasz bo lubisz :dog:

Opublikowano

Bansai tak całkiem na serio to bym kupił i grał jak głupi w RDR Complete Edtion 1080p/60fpsów bo ostatnio pykałem chwile multi i ta gra nadal zachwyca, ale framerate to padaka niestety jak w większosci gier R*, ale czytałem, że mają tak nasrane w kodzie gry, że nie ogarną już tego i dlatego na PC gra się nie ukazała oraz nie ma co liczyć na remaster. 

Czez kto ci powiedział, że lubie AC? Zawsze i na zawsze je.bałem te serię, tylko dwójka mi sprawiła przyjemność, ale jako gra jest zje.banie zrobiona i póki co tyle ile pograłem w Unity to ta gra nic się praktycznie nie zmieniła (wow skradanie dodali). 

Opublikowano

A te błędy w końcu poprawili? Da się w to grać w ogóle?

Opublikowano

Ma nowe animacje :dog:

Dodali bieg w gore i bieg w dol (wspinaczka albo zejscie), z tych fajnych rzeczy.

Gra jest strasznie drewniana, movement ogolnie jest bardziej dretwy niz w poprzedniach AC, assassin reaguje z opoznieniem na komendy.

Walka dalej prince of persia '89, tylko jakby gorzej niz w BF.

Humulin

nie da sie, mialem takiego buga, ze jak wchodzilem do ekranu z umiejetnosciami i wracalem do gry to tracilem kontrole nad postacia :dog:

Restarty konsoli nie pomagaly.

Oprocz tego standard ubisroftu: przenikania, wypadania poza plansze, itp.

Opublikowano

Wiadomka, że od czasów ps2 czyli oldschoolowych bijatyk, jrpgów bez solucji, hackandslashy, pesów 5 itd. itp konsole są dla casuali za cała scena esportowa skupiona jest na blaszakach

Opublikowano

No ja bym po crapiastym AC III skończył na zawsze przygodę z tym gów.nem, ale przeczytałem na forumku, że gra jest najlepszym AC od czasów II xD Beka z typów, tutaj na forum dowiedziałem się też, że Uncharted 2 to gotg a Tomb Raider z 2013 to świetna gra po czym sam kupiłem (*) a i jeszcze Bioshock Infinite 10- w PE też no ku.rwa beka 

Opublikowano

Dla mnie akurat TR ma to "cos" co przykuwa do konsoli, a U tego nie ma.

Nie wiem, moze dlatego, ze lubie luk w grach.

Opublikowano

Blubi, ale AC IV jest najlepszym od czasów 2. To nie znaczy, że jest lepszy od 2, po prostu przez ten odmienny klimat jeśli się nie robi misji głównych w ogóle nie czuć, że się gra w asasyna.

A U2 wiadomka, 10/10. :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.