Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A Jaczes nie miał już odpuścić CW ? :)

Ja po części się zgadzam z Dejwem z tym, że dla mnie najgorszym rakiem są 12 letni fani starych gierek. Jarający się, że grają w taki oldschool, a "starzy" gracze wybierają Mordror ! Z tym, że starzy wyjadacze grali w te super stare gierki na premierę lub w jej okolicach i nie muszą teraz na każdym kroku na siłę pokazywać jacy to oni true hardcore Yataman gejmer !

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dla mnie AC IV to jedyny Asasyn ktorego mialem ochote przejsc drugi raz, mozna nie lubic serii, ale jak komus sie podoba tematyka piracka, chcialby sobie w grze poplywac statkiem i powalczyc, zrobic jakis abordaz, to na chwile obecna NIE MA lepszej gry.

A ja osobiscie zabilbym za taka gre, takie pirackie GTA :exact:

Unity z drugiej strony to najwieksze guwno z jakim mialem stycznosc, wspolczuje kazdemu kto sie nadzial bo znam to uczucie.

Opublikowano

Mi ostatni TR też masę radochy sprawił. Podpasił klimat i przyjemny gameplay.

Z AC ograłem tylko dwójkę - skill ostrożnego wybierania gier w przypadku tej serii zadziałał idealnie.

Opublikowano

Czez tak jeden level mi się bardzo podobał, ten w którym z łukiem można było na otwartym terenie w nocy w moczarach siedzieć i się czaić na typów w stealth, no ku.rwa normalnie jak Rambo pierwsza krew bardzo mi się to podobało, ale ku.rwa reszta to paździerz cinematic skrypt i pif paf kapiszon uncharted style. Grałem na hardzie a było ta uber łatwo, że wstyd. Do tego ta gra miała być czymś zupełnie innym a niestety z surivalu nic nie zostało oprócz zbierania jakiś gó.wienek.

Ja po części się zgadzam z Dejwem z tym, że dla mnie najgorszym rakiem są 12 letni fani starych gierek. Jarający się, że grają w taki oldschool, a "starzy" gracze wybierają Mordror ! Z tym, że starzy wyjadacze grali w te super stare gierki na premierę lub w jej okolicach i nie muszą teraz na każdym kroku na siłę pokazywać jacy to oni true hardcore Yataman gejmer !

W wieku 10 lat grałeś w Super Metroida na premiere? Zazdraszczam, mogę cię dotknąć?

Blubi, ale AC IV jest najlepszym od czasów 2. To nie znaczy, że jest lepszy od 2, po prostu przez ten odmienny klimat jeśli się nie robi misji głównych w ogóle nie czuć, że się gra w asasyna.

A U2 wiadomka, 10/10. :sir:

Niestety nie masz gustu. 

Opublikowano

Akurat prawda bo po tym tragicznym AC3 i słabych Brotherhood i Revelation w które sie grało tylko żeby poznac koniec historii do Black Flag jest naprawde świetny. Te walki na morzu w sztormie abordaże niezle robiły.

Opublikowano
Niestety nie masz gustu. 

Powiedziała osoba, która jarają pedalskie giereczki.

Opublikowano

Gra byla fajna, ale gdzies tak od polowy nie chcialo sie juz grac.

/AC4/

Opublikowano

najgorsze jest jak stare wygi growe grają w tasiemce od activision czy innego ubisoftu i się tym zachwycają (hiv z pe), to jest rak branży

Opublikowano

Właśnie widać:

Lost Odyssey <333

Bardzo sie ciesze, ze ogrywam to pierwszy raz.

Piekna gra w starym stylu.

xD

Opublikowano

No akurat gierki z X360 to prawie nowości biorąc pod uwagę co teraz jest na topie (NES, SNES, PSX).

Opublikowano

Czez tak jeden level mi się bardzo podobał, ten w którym z łukiem można było na otwartym terenie w nocy w moczarach siedzieć i się czaić na typów w stealth, no ku.rwa normalnie jak Rambo pierwsza krew bardzo mi się to podobało, ale ku.rwa reszta to paździerz cinematic skrypt i pif paf kapiszon uncharted style. Grałem na hardzie a było ta uber łatwo, że wstyd. Do tego ta gra miała być czymś zupełnie innym a niestety z surivalu nic nie zostało oprócz zbierania jakiś gó.wienek.

Najbardziej kontrast miedzy scenkami a gameplayem mnie denerwowal w TR, tworcy ciagle probowali w scenkach nakreslic to uczucie przetrwania, beznadziejnosci sytuacji, a chwile pozniej Lara pod nasza kontrola wybija 20 bandziorow, niektorym nawet wsadza kalacha pod brzuch i trzyma spust robiac soczyste egzekucje. Spojnosc calej gry mocno na tym ucierpiala moim zdaniem.

Opublikowano

Właśnie widać:

Lost Odyssey <333

Bardzo sie ciesze, ze ogrywam to pierwszy raz.

Piekna gra w starym stylu.

xD

Wow, sorry, ze nie ogralem WSZYSTKICH gier od 1985 xD

:pawel:

Opublikowano

Niestety nie masz gustu. 

Powiedziała osoba, która jarają pedalskie giereczki.

Nie grałeś nigdy w Final Fantasy, Okemi, Dragon Questa, Metal Gear Solid, Persone to nie wiesz czym jest życie. 

Opublikowano

Blubi, ale AC IV jest najlepszym od czasów 2. To nie znaczy, że jest lepszy od 2, po prostu przez ten odmienny klimat jeśli się nie robi misji głównych w ogóle nie czuć, że się gra w asasyna.

A U2 wiadomka, 10/10. :sir:

Dokładnie, po za tym dawno nie było dobrej gry o piratach.

Gra się w to co jest niestety, to, że gry są teraz takie a nie inne to nie moja winna, nie mam zamiaru zmieniać hobby z tego powodu.

Opublikowano

W wieku 10 lat grałeś w Super Metroida na premiere? Zazdraszczam, mogę cię dotknąć?

Odbij z tym dotykaniem szujo. Już któryś raz to mi proponujesz.

Nie bo nie gustowałem w takich gierkach wtedy ale Mariany, Smerfy czy Donkey Kongi na SNES czy Gameboya już w okolicach premiery, dzięki bliskości granicy niemieckiej już się pojawiały. O grach na premierę z PSX z uwagi na szacunek dla forumowych Yatamanów nie będę już wspominał.

Opublikowano

@blubi

Grałem w MGS-a jedynkę. Nawet w dwójkę, ale to już jest gówno obesrane. :frog:

Dalej nie rozumiem jak można było wydać na świat takiego kupsztala po genialnej jedynce. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sut zagraj w trójkę Subsistence. 

Balon no ok, ale nie rozumiem co chcesz wskórać tym przypier.dalaniem się do yattamanów, który chcą sobie pograć w stare gierki? 

Opublikowano

Nie przejść Okami... Jak można tak okrutnie przegrać życie? :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Co to jest Okami?

F4PpKI6.png

Copyright by Wojnar

Opublikowano

Balon no ok, ale nie rozumiem co chcesz wskórać tym przypier.dalaniem się do yattamanów, który chcą sobie pograć w stare gierki? 

Nic, niech sobie grają ale niech nie nazywają siebie koneserami i nie wyśmiewają starszych, doświadczonych graczy, że pizgną sobie w  Mordor. Chodzi o to i tylko o to. Co do starych gierek to dobrze niech poznają co przegapili. Wieku się nie wybiera.

Opublikowano

Nic, niech sobie grają ale niech nie nazywają siebie koneserami i nie wyśmiewają starszych, doświadczonych graczy, że pizgną sobie w  Mordor. Chodzi o to i tylko o to. Co do starych gierek to dobrze niech poznają co przegapili. Wieku się nie wybiera.

A podobał ci się ten mordor? Bo z tego co pamietam to narzekałeś? Zresztą beka jest beką, ale skąd masz wiedzieć czy gra to kupsztajn jesli w nią nie pograsz?

Opublikowano

Wtajemniczeni wiedzą co to OkAmi.

Suką się lata i puszcza złoty deszcz na wrogów.

Oczywiście w polskiej wersji. :banderas:

Cw off

Jedyna prawilna GOT6G

Cw on

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

W tym rzecz, że właśnie Mordor (grałem, wersja PS4 po 4 h odpuściłem, za ty ty bankowo w Mordor nie grałeś na PS4 ub Xone a chyba też go hejtowałeś), mi się nie podobał ale nie latam ze (pipi)zką po forum pisząc jak to mi się nie podobał i nie jadę ludzi za to, że  w to grają, szczególnie takich co gry poznali chyba od każdej strony.

Opublikowano

Mlode szproty widze beka z Yaczesa a prawda jest taka, ze on po prostu sie nie pyerdoli i ogrywa to co jest na rynku. Bo jest graczem starej daty, ktory pamieta (i wychowywal sie w) czasy kiedy gralo sie w to co wpadlo w lapy i nie wybrzydzalo, a nie to o czym pier.dolily media przez 2 lata robiac pelikanom papke z mozgu pierdyliardem trailerow i bullshotow. Ale dzisiejsze pokolenie AC i tysiaca remasterow tego nie rozumie. Potem czytam ku.rwa, ze MGS go.wno, Okami gra o kopaniu rzodkiewki, Final Fantasty to tylko XIII a DLC to samo dobro. Brutalna prawda jest niestety taka, ze prawdziwe game experience, ktorym to haslem doskonale was faszeruja przez odbyt dzisiejsze agencje PR, dzialo sie a potem przeminelo wraz z zamknieciem takich przybytkow, o ktorych pisal Yaczes. Spocilibyscie sie juz 5 przystankow przed wejsciem.

Opublikowano

Zapominasz też trochę o tym,że nie każdy miał bogolskich rodziców co byli w stanie wywalić grube hajsy za kawałek plastiku dla dzieciaka 20 lat temu,a gry były wtedy mega drogie w stosunku do zarobków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.