Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czuję po kościach, że w temacie map i rzeczy pobocznych ludzie z CDPR pokażą jak to się powinno robić, a ja będę bardzo kochał ich nadchodzącą grę.

Będę patrzył im w tej kwestii na ręce, zwłaszcza po tym, jak odnieśli się do Inkwizycji, która też ma problemy jak gry Ubi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No to musiałeś ostro grać jak w 2 tyg. przeszedłeś większość tego g.ówna.

Unity - 20 minut -> kosz

Killzone SF - 3 level -> kosz

Mordor 2h -> kosz

najwięcej grałem w Outlasta z plusa i ponownie w The Last of Us

Opublikowano

Good old times Czezki!

Pamietam jak zalatwilismy ostatnie dobre pro evo przed premiera (pes6 dla niekumatych). Zmienili timing w wolnych.

Wpadles do areny i yebnales pierwszego free kicka, i to z 36m xddddd

kkekekeke!

O tak pamiętam tą akcję !!!! :D

Opublikowano

Najpiekniejsze jednak bylo to w tamtych czasach, ze ludzie grali na ps2, potem odpalali xboxa, potem szybkie meczyki w CSa na lanie, na koniec nerdzenie w MMO. W miedzyczasie rozmowy o grach, mandze, hardwarze <3333333333333

:(

A teraz? bijo sie ktora konsolka lepsza.

Newsflash - wszystkie sa chuyowe.

Opublikowano

Co do świecenia i miliona ikonek to faktycznie jest to w uj słabe.

Na szczęscie można wyłączyć w większosci gierek, ale zje.banego AI, słabego system walki czy generic misji już nie wyłączysz.

Opublikowano

Nigdy nie zrozumiem co masa widzi takiego ciekawego w mobach, odpalilem streama jakiegos turnieju i po 5 minutach wylaczylem bo wialo kapciem. Z PCowych to jedynie mi sie Starcrafta fajnie oglada.

Ale to i tak nie to samo co lanowka w csa 1.5/1.6 po szkole w kafejce internetowej, albo osiedlowka (chcialem tez jechac kiedys na lanowke do wawy ale lenistwo wygralo i nie chcialo mi sie z kompem do stolicy zasuwac), na GO niestety patrzec nie moge wiec CS juz dla mnie tez nie zyje.

Opublikowano

The Last of Us

cala gra:

cegla/ta sama animacja duszenia/strzal jak gra zmusza/drabina

powtorz operacje

Podwojne standardy, ja yebie.

Ty wiesz, ze stealth w mordorze jest o wiele bardziej rozbudowany?

No popatrz! Ale numer!

Opublikowano

Dla Szuj największą wadą Mordoru jest to że jedyna dobra wersja jest na PS4/Xone a on nie posiada tego systemu bo ma przecież ogromnego backlaga!!!

Zresztą widzę balon, że znów cisniesz bajerę, że nie mam konsoli dlatego hejtuje co jest totalnie idiotycznym argumentem, wyobraź sobie, że masz ochotę iść do kina (masz te 25zł na bilet i jeszcze cię stac na popcorn taki jesteś bogaty) no i wchodząc do tego kina masz do wyboru nowe Transformersy (których widziałeś 3 części i żadna ci się nie podobała, a ogladanie filmu dla samych efektów już cię znudziło) albo jakiś polską komedie zrzynającą z ch.ujowych amerykańskich filmów i co wtedy wybierasz? Zachować hajs i poczekać na jakiś film, który może ci się spodobać czy idziesz mimo wszystko na byle gó.wno byle pójsć do kina?

Opublikowano

@Dave

Stealth to nie cała gra.

Opublikowano

No popatrz! Ale numer!

Ma wiecej animacji zabojstw, to na pewno, ale sama mechanika dziala gorzej bo te uruki troche slepe i gluche sa.

Tak czy siak, mi tez sie Mordor podobal wiec tutaj z dejwem pelna zgoda.

Opublikowano

@Dave

Stealth to nie cała gra.

Co jeszcze jest? Srednie strzelanie i ograniczony movement.

Co jeszcze?

Nie wiem czy rozumiecie do czego zmierzam.

Opublikowano

The Last of Us

cala gra:

powtorz operacje

No popatrz! Ale numer!

Czy ja napisałem, że Tlou to ideał gry wideo?

Opublikowano

Kiedyś były tylko wojenki ogólnie konsole vs pecet. Nie pamiętam aby ktokolwiek komuś wytykał że ta konsola jest lepsza i już. PS2 dominowała, ale właściciele każdej konsoli merytorycznie i w ciekawy sposób gadali na temat eksów i jak bardzo pecety są ujowe. Pamiętam jak kumpel, właściciel ps2 zachwycał się moim gamecubem, a szczególnie tym kozackim padem. Zamieniliśmy się nawet na jakiś czas. co do SC to właśnie na nim najlepiej mi się grało, chociaż nigdy fanem bijatyk nie byłem, to właśnie SC II w wersji na gacka wspominam najlepiej.

Opublikowano

The Last of Us

cala gra:

powtorz operacje

No popatrz! Ale numer!

Czy ja napisałem, że Tlou to ideał gry wideo?

Mimo, ze oferuje duzo mniej w kwestii gameplayu, to stawiasz ja o wiele wyzej od Mordoru.

Opublikowano

Jakim to trzeba być śmieciem yebanym żeby graczom coś takiego wciskać za taką kasę:

EIpBpDO.jpg

#justsonythings

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

:notsure:

Opublikowano

spoko ponoć za 12zł można kupic giwere do killzona SF która pierdzi zamiast strzelac

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mnie śmieszy że pokolenie psx extreme uważa się za graczy starego pokolenia. Ja pamiętam te smarki 13-15 lat z malinowymi nosami latały po arenie w mokrych od ekscytacji majtkach i darły się "ojacie, pierdzący oszołom dał mi autograf!", pierwszy raz w historii gier widziałem w subkulturze graczy żeby młode chłopaki piszczały jak (nene)ki na koncercie boysbandu bo jakiś slawny gracz zagrał z nimi versusa, a do tego jeszcze wpierdalały się z jakąś mangą na targi gier. xD

My, dorośli i dojrzali gracze, staliśmy wtedy z boku i patrzyliśmy na was z zażenowaniem. Nie jesteście graczami starej daty, jesteście pierwszymi objawami raka branży.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Jakim to trzeba być śmieciem yebanym żeby graczom coś takiego wciskać za taką kasę:

EIpBpDO.jpg

#justsonythings

Jestes kolekcjonerem, nie kupisz?

Kazdy inny normalny ma wy.j.ebane na takie cuda.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pod koniec stycznia pisaliśmy, że aukcja pierwszego egzemplarza specjalnej wersji konsoli PlayStation 4 20th Anniversary Edition zakończyła się zwycięską sumą o równowartości niemal połowy miliona złotych. Kiedy jednak przyszło co do czego - nikt nie zapłacił.

Konsola PlayStation 4 20th Anniversary Edition #00001 miała zostać sprzedana za sumę 15 135 000 jenów (~482 000 zł). Pieniądze z akcji był przeznaczone na japoński oddział charytatywnej akcji Save the Children. Jak donosi serwis DualShockers, zwycięzca akcji nie przelał obiecywanej kwoty.

Sony postanowiło przekazać na akcje tę sumę od siebie (+ po 20 jenów za każdego tweeta z hashtagiem #ps_20th_love), a licytowany egzemplarz konsoli stanie na wystawie w tokijskiej dzielnicy Ginzie.

http://www.pssite.com/news-39688-aukcja_charytatywna_olana_przez_zwyciezce__sony_nie_zostawi_dzieci_w_potrzebie.html

Widzicie jakie Sony dobre.

Opublikowano

Pod koniec stycznia pisaliśmy, że aukcja pierwszego egzemplarza specjalnej wersji konsoli PlayStation 4 20th Anniversary Edition zakończyła się zwycięską sumą o równowartości niemal połowy miliona złotych. Kiedy jednak przyszło co do czego - nikt nie zapłacił.

Konsola PlayStation 4 20th Anniversary Edition #00001 miała zostać sprzedana za sumę 15 135 000 jenów (~482 000 zł). Pieniądze z akcji był przeznaczone na japoński oddział charytatywnej akcji Save the Children. Jak donosi serwis DualShockers, zwycięzca akcji nie przelał obiecywanej kwoty.

Sony postanowiło przekazać na akcje tę sumę od siebie (+ po 20 jenów za każdego tweeta z hashtagiem #ps_20th_love), a licytowany egzemplarz konsoli stanie na wystawie w tokijskiej dzielnicy Ginzie.

http://www.pssite.com/news-39688-aukcja_charytatywna_olana_przez_zwyciezce__sony_nie_zostawi_dzieci_w_potrzebie.html

Widzicie jakie Sony dobre.

<3

#dlategotylkosony

#niemiecsamemudacbiednemu

Opublikowano

Czyli bankructwo coraz bliżej. :kaz:

Opublikowano

Przyznac sie, ktory Xbot licytowal?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.