Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

u mnie w dziecinstwie/mlodosci to szacun na dzielnicy mial ten kto byl najbardziej zwinny, najlepiej gral w pilke na bosku szkolnym, na ktorym polowa dzieciakow z chorzowa grala w pilke itp - bajki typu tsubasa, gierki na commodore, amige czy pozniej psx to bylo hobby w momentach kiedy pogoda nie pozwala na szalenstwa i rodzice kazali siedziec w domu (no moze poza tsubasa bo na pasmo bajer na polonii1 to niezaleznie od pogody ulice wymieraly). No ale jak widze moj mordor chyba sie rzadzi innymi prawami bo prawdziwa mlodosc tylko w warszawskiej arenie :D :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak trochę w nawiązaniu do posta Observera: Czyli co, prawdziwy konsolowy gaming znowu schodzi do podziemia i jedynie jednostki będą wiedziały czym na prawdę jest ten matrix?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

powaznego konsolowego gamingu nie liczac kanapowych multi w bijatykach i pesach to tak na prawde nigdy nie bylo, teraz i w przyszlosci tym bardziej to pojecie nie istnieje

Opublikowano

Observera boli du.pa bo we wszystko przegrywał. 

Opublikowano

Ficus ty tak hardcorowo biegales po tych boiskach z biedaszybow, ze teraz jarasz sie vita i driveclabem. :yao:

Opublikowano

Jakim to trzeba być śmieciem yebanym żeby graczom coś takiego wciskać za taką kasę:

EIpBpDO.jpg

#justsonythings

Pewnie liczą na to, że na konsolach czasem grają dzieci graczy i przez przypadek klikną. Do kompletu jeszcze sami lubią włączyć przedłużenie abonamentu PS+. Jakoś trzeba spłacać providenta.

Opublikowano

Jakim januszem trzeba być, by dać dziecku pada do ręki z ustawionymi aktywnymi sposobami płatności...

Nawet mi takich nie szkoda.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a propos ostatnio Sony napisało mi maila, że niestety nie udało im się automatycznie przedłużyć Plusa. Całe szczęście, że jestem biedny :obama:

Opublikowano

Playstation Polska, dajcie jakies info nt premiery Procejt CARS

:obama:

Opublikowano

Wiesiu, co sie stało z twoim Xboxem?

Bluray padł :/ dziękuję za zainteresowanie :-) W poniedziałek kurier zabrał do Czech więc do końca tygodnia powinien wrócić naprawiony :-)

tak naprawdę to nie tyle bluray co mechanizm mocujący trzpień w płycie po jej wciągnięciu - ale to w sumie jeden ch...

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Kurde było trzeba pisać, że bluray bo wtedy wina sony by była. 

Opublikowano

Jeszcze by się sony wzięło za naprawę, to konsole by miała za dwa miesiące, a nie za tydzień.

Opublikowano

A Microsoft taki dobry własnie zamknął studio które robilo Phantom Dusta.

Opublikowano

Finalowy boss w zamowieniu 1886 :D Czyli beki ciag dalszy.

#4theplayers

#justsonythings

Opublikowano

A już myślałem, że będzie dziś spokój od tych zyebanych tematów o TO...

Za czasów szóstej generacji taki szrot po godzinie poszedł by do szafy, a obecnie pierdyliard januszy spuszcza się/żali się nad tym na internetach.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Dobrze ze przypomnieliscie, sprawdzę status zamówienia.

Opublikowano

hehe, ale beka solidna.

Ja pyerdole, ciekawe ile takich momentow ma ta "gra" XDDDD

Observer dobre prowo, nawet smiechlem.

Opublikowano

Z tego co ogladałem na streamie to co chwile albo całe chaptery, które tylko ogladasz cutscenki. 

Opublikowano

(pipi)a, jak mozna byc az tak leniwym? Przeciez duzo roboty nie mieli przy gameplayu XD

Opublikowano

A przynajmniej zmienili kombinację do QTE?

Opublikowano

Możecie w skrócie napisać co tu się działo przez ostatnie 50 stron? 

Opublikowano

:frog: :frog: :frog:

Opublikowano

Możecie w skrócie napisać co tu się działo przez ostatnie 50 stron? 

Boty nie mają w co grać, więc przechodzą eksa z PS4 na youtubie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.