Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dopakowany graficznie tytuł z bardzo prostym gameplajem? Faktycznie, to odróżnia sony od innych

masz setki postow na tym forum, innych w polsce czy neogaf ze sa ludzie, ktorzy maja w pupie wojenki a na takie tytuly czekaja i sa pod nich tworzone i oczekiwane - bo chca ogladac super grafe, bo nie chca sie meczyc w czasie gry itp. czy slusznie nazwac ich januszami? - byc moze ale wlasnie pod nich ta gra, to jest wlasnie roznorodsnosc bo konsola w jeden miesiac oferuje taka gre, w drugi gre dla hardcorow na dziesiatki godzin

Są ludzie, zazwyczaj rozmawiają o nowym 3D marku na purepc i pytają czy można kręcić procek x na częstotliwość y.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czezki ma przekwitanie, same dawanie na mnie ignora bo z bananem na twarzy nie daje sie wciagnac w jego gierki i manipulacje jakie od lat zrecznie stosuje na forumku w roznych dzialach gdzie cieta riposta sprawie ze wielu userow gra pod jego muzyke to do mnie najwiekszy dowod ;)

Oczywiscie, ze pierwsza gra dla "hardkorow" pojawia sie na konsoli poltora roku po premierze zapomniales dopisac :lapka:

no xone tyle samo na rynku, a gry dla hardcorow pokroju bloodborne nawet jeszcze nie zapowiedzili, zapomniales dopisac

Opublikowano

odwieczna różnorodność średniackich exów jako największa zaleta Sony :dynia:

Jako prawdziwie hardcoreowy gracz zagrywam się wyłącznie w najlepsze gry. Takie Halo 3, nie wychodziło z mojego napędu przez kilkamiesięcy ( porównajcie sobie tą sytuację do klapków, którzy okrzyknęli TLoU multiplayerem generacji po czym po miesiącu wystawili grę na Pchlim Targu ).

Oczywiście w międzyczasie ogrywałem różnorodne multiplatformy, ale traktowałem je w kategoriach krótkich romansów a nie dealbreakerów

Opublikowano

akurat poprzednia generacje pod wzgledem roznorodnosci gier PS3 zamiotlo...

Ale skad to moze wiedziec gosc, ktory w profilu zapewne ma ograne 4 exy na krzyz z roznymi numerkami przy tytule.

Edytowane przez easye

Opublikowano

akurat poprzednia generacje pod wzgledem roznorodnosci gier PS3 zamiotlo...

tak samo jak na psx i ps2

Opublikowano

Mi w orderze brakuje tylko płatnych złotych skórek na broniach i wchodzenia na wieże, żeby odkryć mapę korytarza. Wtedy byłaby to gra kompletna :fsg:

Opublikowano

Czez daj ignora łatwemu, ja już tak uczyniłem, nie chce nawet czytać co ten janusz ma do powiedzenia a co dopiero odpisywać coś na jego wypociny on obok nas nawet nie stał, już zaciera rączki na miłe chwile spędzone z Orderem.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hmmm dużo rzeczy w CW widziałem, ale dlaczego ktokolwiek "chwali" się wygrywaniem w DoA ? Nawet 5-ka mimo pewnych zmian to jedna z najbardziej user friendly bijatyk dostępnych na rynku :reggie:

Opublikowano

Ja wole mniej gier, ale kazda z nich jako jedna z najlepszych w swoim gatunku (badz i najlepsza) niz pare gierek wiecej z czego wiekszosc to na tle konkurencji sredniaki (killzone vs halo). Swietne pozycje dopelnione multiplatformami i czlowiek nie ma prawa sie nudzic.

Ficus - Scaleboud od platynowych? Nie tylko soulsy to "hardkorowe" gry. Na tle takiego ordera czy innego heavy rejna to wiesz, wiekszosc gier bedzie "hardkorowa"..

Opublikowano
Nawet 5-ka mimo pewnych zmian to jedna z najbardziej user friendly bijatyk dostępnych na rynku

Co nie zmienia faktu,że jest to mega miodna bitka.

Opublikowano

Czez daj ignora łatwemu, ja już tak uczyniłem, nie chce nawet czytać co ten janusz ma do powiedzenia a co dopiero odpisywać coś na jego wypociny on obok nas nawet nie stał, już zaciera rącznik na miłe chwile spędzone z Orderem.

Rage Quit   :yao:

Opublikowano

Nawet 5-ka mimo pewnych zmian to jedna z najbardziej user friendly bijatyk dostępnych na rynku

Co nie zmienia faktu,że jest to mega miodna bitka.

No jasne, zresztą idzie ku lepszemu odkąd itagaki odszedł.

Opublikowano

Ficus - Scaleboud od platynowych? Nie tylko soulsy to "hardkorowe" gry. Na tle takiego ordera czy innego heavy rejna to wiesz, wiekszosc gier bedzie "hardkorowa"..

sekunde temu miales beke ze ps4 po 1,5 roku dopiero dostaje pierwsza hardcorowa gre, a jako kontrargument podajesz pierwsza hardcorowa gre scaleboud ktory nie wiadomo nawet kiey wyjdzie :dynia:

Opublikowano

w ogole wiadomo kiedy wyjdzie jakakolwiek gra na Loniaka, czy wszystko ma status TBA ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dla Killzona jeszcze jest szansa jak zabiora go Guerilli dadza tym od wersji na Vite i zresetuja cała historie.

Opublikowano

I wtedy będzie w końcu Halo killer? Meh

Opublikowano

Dla Killzona jeszcze jest szansa jak zabiora go Guerilli dadza tym od wersji na Vite i zresetuja cała historie.

I zapewne tak zrobili, tzn. studio w Cambridge robi teraz KZ.

Plusy tego, że Vita jest niewypałem - Guerrilla Cambridge i SCE Bend przerzuciły się na konsolę stacjonarną :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dla HALO takze, jak zatrudnia kogos, kto potrafi robic matchmaking ^^

Opublikowano

I zapewne tak zrobili, tzn. studio w Cambridge robi teraz KZ.

Plusy tego, że Vita jest niewypałem - Guerrilla Cambridge i SCE Bend przerzuciły się na konsolę stacjonarną :)

no to super bo zarowno singiel w mercenary byl fajny i co najwazniejsze mial replayality i super klimat tego uniwersum, a multi bylo jak dla mnie genialne, ze 100h w samym tym trybie spedzilem

Opublikowano

Czez daj ignora łatwemu, ja już tak uczyniłem, nie chce nawet czytać co ten janusz ma do powiedzenia a co dopiero odpisywać coś na jego wypociny on obok nas nawet nie stał, już zaciera rącznik na miłe chwile spędzone z Orderem.

No ku.rwa nie wierze co paczę.
Opublikowano

sekunde temu miales beke ze ps4 po 1,5 roku dopiero dostaje pierwsza hardcorowa gre, a jako kontrargument podajesz pierwsza hardcorowa gre scaleboud ktory nie wiadomo nawet kiey wyjdzie :dynia:

Powiedziales ze na xone nawet takiej nie zapowiedzieli - sprostowalem. Hardkorowa gra to pojecie dyskusyjne, nie bede sie klocic co taka gra jest, a co nie.

Opublikowano

a ty nie stałeś nawet obok niego, pomyśl jak nas dzieli przepaść. 

Opublikowano

a ty nie stałeś nawet obok niego, pomyśl jak nas dzieli przepaść. 

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

haha soul rozje.bał

Opublikowano

szkoda, ze Soul siedzial w Arenie, zamiast chodzic do szkoly - latwiej by sie czytalo ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.