Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

soul jest masorzystą czezkiego

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

haha soul rozje.bał

:kaz:

szejdi idź być fajnym gdzie indziej.  :oh_you:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

soul jest masorzystą czezkiego

no niestety trzyma parówe po same pomidory

Opublikowano

:dynia:

Soul, jestes jedyny w swoim rodzaju, stójcie dalej obok siebie.

Opublikowano

XD

Opublikowano

Czez daj ignora łatwemu, ja już tak uczyniłem, nie chce nawet czytać co ten janusz ma do powiedzenia a co dopiero odpisywać coś na jego wypociny on obok nas nawet nie stał, już zaciera rącznik na miłe chwile spędzone z Orderem.

No ku.rwa nie wierze co paczę.

Sorry to nie ty jestes tym smetnym typem co lazi w poszukiwaniu moich postow po Spartakusie cichaczem zeby nie przybrac strzala od ktoregos i strzela z piz.dy minusy? I jeszcze zamowiles film na BR z Kanady myslac ze go puscisz w drugi iobieg w Gejmie czy innym sklepiku osiedlowym na zielonej wyspie. Do tego walisz suchary takie ze trzeba je w kawie pierw moczyc zeby ku.rwa se oczu nie wypalic, taka suchota od nich ciagnie.

Jestes bardziej rakowy niz ubi.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Widze, ze exact gdziekolwiek sie nie pojawi to robi dobre wrazenie xd

Opublikowano

Przepaść przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepaść, powiadam wam!

Opublikowano

Nie wiem ktory okres zycia forumka był fajniejszy, czy ten w którym boty dostały pierwszego sensownego exa po 10 miesiącach oczekiwania i przez 2 tygodnie w niego grali, czy ten teraz gdy przybici brakiem gier na XOne oglądają exy z PS4 na youtubie wmawiając sobie: nie podoba mi sie, ch.ujowe to to, gra dla Januszy, co chwile nerwowo patrząc na swoją kartę gracza na której jest Ryse ograny.

Opublikowano

Loko - a Ty czasami nie jestes jakims krewnym Soula ?

Kolejna recka:
(...) I enjoyed my experience with the game, but I don't think I'll return to it. The game doesn't even tell you what collectables you've missed on which chapter, and you can't skip cut-scenes.

Czas gry zdecydowanie sie wydluzyl! :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czez daj ignora łatwemu, ja już tak uczyniłem, nie chce nawet czytać co ten janusz ma do powiedzenia a co dopiero odpisywać coś na jego wypociny on obok nas nawet nie stał, już zaciera rącznik na miłe chwile spędzone z Orderem.

No ku.rwa nie wierze co paczę.

Sorry to nie ty jestes tym smetnym typem co lazi w poszukiwaniu moich postow po Spartakusie cichaczem zeby nie przybrac strzala od ktoregos i strzela z piz.dy minusy? I jeszcze zamowiles film na BR z Kanady myslac ze go puscisz w drugi iobieg w Gejmie czy innym sklepiku osiedlowym na zielonej wyspie. Do tego walisz suchary takie ze trzeba je w kawie pierw moczyc zeby ku.rwa se oczu nie wypalic, taka suchota od nich ciagnie.

Jestes bardziej rakowy niz ubi.

:obama:

Bałem sie ze moja ciężka praca w poszukiwaniu Twoich postów w celu przyznania minusa ktory jest tylko odpowiedzią na otrzymanego z D.upy minusa od Ciebie poszła na marne, ale widze ze nie, piecze ładnie XD :banderas:

Moim Orderem sie nie martw, pogonie go bez problemu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ale nigdzie nie ma jeszcze guida do znajdziek!

W 9h mozesz sie nie wyrobic... ^^

Opublikowano

Kolejna recka:

(...) I enjoyed my experience with the game, but I don't think I'll return to it. The game doesn't even tell you what collectables you've missed on which chapter, and you can't skip cut-scenes.

Czas gry zdecydowanie sie wydluzyl! :banderas:

Dev jak widać chwytał się wszystkiego co mógł. 

Opublikowano

Moze tez tylko stał z nim i Czezkym.
Opublikowano

jest już lista achivementów do ordera?

Opublikowano

bla bla bla

Hehe no no oczywiscie ze mam bol d.upy. Bo przeciez to nie moze byc beka z tego  ze ktos ma taki duposcisk ze przeglada czyis profil zeby tylko znalezc posta ktorego moze zminusowac. Gdy sam w miedzyczasie pisze jak ktos kto ma IQ nie wieksze niz czajnik bezprzewodowy ;>

edyta; okej kolego bo mi sie nie chce prywaty tu ciagnac i angazowac pol forum przy tym smetnym jak pi.zda zdarzeniu, ktore urąga mi tak samo, jak uje.bany stół Durczokowi, wiec wytlumacze ci raz jeszcze, nie da sie czytac czasem twoich postow, czynnosc ta jest dla mnie jak smyranie chu.jem po rozgrzanym piecu, te dwa minusy sa wtedy dla mnie jak porcja panthenolu na obolale miejsce. Nie musze lurkowac tematow ktorych nie czytam tylko po to zeby to zrobic.

eot

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Exact po rozdaniu minusa 

91f56db8fb58.jpg

Opublikowano

Tak z ciekawości, jest jakaś lista inwalidów, którzy biorą 1886 na premierę ? 

Opublikowano

ja bym wziął żeby wszystkich w(pipi)ić i mówić, że zayebisty, ale szkoda kasy na 5h filmu. 

Opublikowano

bla bla bla

Hehe no no oczywiscie ze mam bol d.upy. Bo przeciez to nie moze byc beka z tego ze ktos ma taki duposcisk ze przeglada czyis profil zeby tylko znalezc posta ktorego moze zminusowac. Gdy sam w miedzyczasie pisze jak ktos kto ma IQ nie wieksze niz czajnik bezprzewodowy ;>
Przestań robic z siebie ofiarę teraz XD, czy zanim napisales ze dawanie mi minusow to twoje hobby i sprawia ci radość robiłem to kiedys? Nie, wiec jak to sie mowi, kto mieczem wojuje od miecza ginie, szkoda mi 2 minusów dziennie zeby przepadalo a gdy widze ze znów mam na koncie minusy od Ciebie to tylko Ci je oddaje, to wszystko.
Opublikowano

ja bym wziął żeby wszystkich w(pipi)ić i mówić, że zayebisty, ale szkoda kasy na 5h filmu. 

Ale jak ktos napisze, ze za(pipi)iste, to nie bedziesz rospisywal sie o placebo ? xD

Opublikowano

ex4ct, easye

Przypadek ? Nie sądzę

Easye co sie stało ? Czemu zbłądziłeś ?

Opublikowano

kupie 3 kopie i rozdam wsrod znajomych !  :sir:

PS. Czy ja widze Ryse w profilu ? lepsza gra ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Juz to pisałem że porównywanie Ryse do the qte 1886 jest po prostu nie na miejscu

Sorry ale w Ryse był jakiś gameplay a nie ze 6 chapterow to filmiki xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.