Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Moze nie, w koncu w Ryse nawet nie trzeba wciskac przyciskow, ktore wyswietlaja sie na ekranie ^^

To jest dopiero gameplay !  :yao:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Prosze cie nie pogrążają sie jeszcze bardziej. no nic czekam na twoja "obiektywna" opinie na temat ordera jak go ukończysz.

Daj znać koniecznie jakie emocje towarzyszył ci podczas ostatniej walki i czy była bardzo wymagająca xD

Opublikowano

okej - na pewno mozesz liczyc na szczerosc, bez znaczenia czy gre kupie, czy pozyczycze!

Nie to co u was, gdzie zeby poznac prawdziwa opinie na temat gry trzeba zapytac na prywacie, bo nikt nie napisze "ze juz nie gra, dawno sie znudzil i ogolnie bardziej poleca COD'a" 

:frog:

PS. nawet w HALO finalowi bosowie to byl zart.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No na pewno lepsi niz w the order

Opublikowano

No w HALO 4 finalowa walka to byl mega Skill. Press LB To Climb 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dalej lepiej niz w the order, bo przynajmniej przez cała grę był gameplay nie to co w the order xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Dalej lepiej niz w the order, bo przynajmniej przez cała grę był gameplay nie to co w the order xD

Nie wiem jaki jest gameplay, bo nigdy przez mysl by mi nie przyszlo, by przechodzi i oceniac po YT gre, ktora przez swoj charakter w ogole mnie nie interesuje, do tego  wychodzi na platforme, ktorej nie mam...  xD

Napisze, jak skoncze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Yeti no ale nie ignoruj sprawy z zakladem, komisja CW domaga sie komentarza!

Ale o co chodzi, o ten zakład, który już dawno nie obowiązuje?

Nie ma zakladu, yeti skapitulowal, zmienia zasady w trakcie gry, itp ZENADA :)

Takze ten.

Ze typ nie ma jeszcze -100 minusow za kazdy post to tylko swiadczy o lizaniu sie po fiutach wsrod klapow, ich ulubionym sporcie.

:reggie:

A poza tym, to co wy sobie myślicie, że wykorzystam nieuwagę i roztargnienie mojego e-kolegi Dejwa Czezkiego, z ktorym w czasach gdy grałem w PES w Graboszycach, to Suteq srał w pieluchy, nie wiedział co to kradzież gierek z netu czy przechodzenie ich za pomocą yt (bo jeszcze yt nie było). Sorry, ale nie zmusicie mnie do napisanie recenzji i wystawienia 8/10, wierze w Dejwa, wierze, że jeszcze wróci do Króleswa Niebieskiego i jeszcze raz pofragujemy w multi TLoU2.

PS. Poza tym mój prawnik przejrzał umowe, stwierdził, że sprawa jest "nie do przegrania". Za mało szczegółow podczas zakładu, przez co każda strona może go interpretować na swój sposób.

Są ludzie którzy mają jaja i którzy po przegranym zakładzie poddali się jego ustaleniom i jest YETI.

Opublikowano

Dobre QTE nie są złe, właśnie ukończyłem GoW: Ascention i dzięki tym QTE mógłbym pewnie napisać rozprawkę z anatomii, ale ogólnie nie narzekam. Ważne by nie przeszkadzały w nasycaniu się gameplay'u i nie były sztucznym ułatwieniem. 

GoW: A dobra gra, zdecydowanie zbyt zhejtowana, pozytywnie się zaskoczyłem... 

Opublikowano

GOW to nie jest dobre QTE :yao: Tam trzeba pojedynczy przycisk wcisnac.

Dobre QTE:

- wymagajace kombinacje (a nie 15 sekund na wcisniecie A, lol)

- ciezki timing

- po przegranym QTE nowa kombinacja (a nie ciagle to samo)

- zle wcisniecie = toczy sie inaczej

- trzeba cos wcisnac (Ryse :yao:)

- wybory (np. czy yebnac w glowe/nery)

- od czasu do czasu, a nie nonstop (order)

- animacja rozpoczyna sie od razu po wklepaniu kombinacji

- kombinacje combo (shenmue)

- pojawia sie w nieoczekiwanym momencie

pozdrawiam

Opublikowano

Dobre QTE nie są złe, właśnie ukończyłem GoW: Ascention i dzięki tym QTE mógłbym pewnie napisać rozprawkę z anatomii, ale ogólnie nie narzekam. Ważne by nie przeszkadzały w nasycaniu się gameplay'u i nie były sztucznym ułatwieniem. 

GoW: A dobra gra, zdecydowanie zbyt zhejtowana, pozytywnie się zaskoczyłem... 

Tylko prawdziwi gracze z doświadczeniem doceniają takie produkcje jak Half Life (odejście w strzelankach od otwartych aren na rzecz zamkniętych korytarzy, grę można ukończyć w 2 godziny na spokojnie, speedrunem w 20 minut) oraz Shenmue (gra która wprowadziła QTE, prekursor cinematic experience) - dla gimbów i botów to samograje i korytarzyki do przejścia na YT, tak jak łączący największe zalety obu tych produkcji The Order 1886.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

O ja pierdole :dynia:

Powinieneś dostać bana za wymienianie Half Life'a obok Filmu 1886.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spokojnie, grałem w HL na premierę, wtedy też różne sutki pluły że to film nie gra. Czas pokazał kto miał rację.

Opublikowano

HL porównywać do Ordera, taki z Ciebie dziadek gracz  :reggie:

Opublikowano

Kolejna recka Ordera:

(...) Over all i am enjoying it a lot. it gives me feeling of playing RE or Maxpayne for the first time. (...)

:daddy:  :shotgun:  :kaz:  :banderas:

:dog:

Opublikowano

użytkownika gafa ? czyli kolejnego klapa.

Opublikowano

HL porównywać do Ordera, taki z Ciebie dziadek gracz  :reggie:

Jak widać Obsi to zwykła ameba. Nie dziwota, że został klapersem. :reggie:

Opublikowano

WIADOMOŚĆ OD CZEZKYEGO Z OSTATNIEJ CHWILI:

TO BYŁY ŻARTY I TAK YETI BY NIE USUNĄŁ TO JA TEŻ NIE USUNĘ.

Opublikowano

gameplan.de :yao:

OK Stunik, chcesz sie zalozyc?

80% tydzien po premierze.

Ja, ze nie bedzie, ty, ze bedzie.

Stoi?

Admin skasuje konto zbanuje IP.

Opublikowano

Fucking shit, sayonara Yeti

Kolejna opinia z... GAFA

Opublikowano

aż trudno uwierzyć, że ta grafika może sie mylić  :scratch_one-s_head:

TheOrder1886-111.jpg
TheOrder1886-411.jpg
TheOrder1886-510.jpg

Opublikowano

No jak będzie 79% to wygrywam 11 plusów.

Poważny Interes jak z Dżakuzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.