Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Cos mnie ominelo w cw czy Fanek stara sie trollowac?

Ominal cie bardzo wazny minus na poprzedniej stronie :kaz:

Edit: kurde, nowa strona, na stronie 2855

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jakiś test typu 2+2 albo przepisanie z obrazka wyrazu powinien być zawsze przed wejściem do cw, myślę, że wtedy użytkownika Mroku333 byśmy tu już nie zobaczyli

Opublikowano

order i jego qte jest przypalowe, jest to benchmark jak swego czasu lair czy heavenly sword ale to jest wlasnie roznorodnosc sony - sa ludzie ktorzy wrecz czekaja na takie gry i sony ma taki tytul na wylacznosc, jakby na ps4 byly tylko takie produkcje i zapowiedzi to mozna bylo sie martwic ale tak nie ma - zaraz bloodborne, nastepnie jrpg jak persona5, guearilla ponoc robi rpg, uncharted4 ma byc dosc sandboxowy, ratchet jak zwykle pewnie zaoferuje rozgrywke na 10-20h, no men sky ponoc ma by na 50h. Do tego multum multiplatform. RÓŻNORODNOŚĆ, fan kazdego gatunku, nawet takiego jak oferuje kontrowersyjny order znajdzie tu cos dla siebie, to odroznia ta konsole od innych

Ficuś, Figaro nigdy bym się nie spodziewał że właśnie wy ośmieszycie tak RÓŻNORODNOŚĆ exów Sony.  :dog:

A TO trzeba hejtować, bo to najpopularniejszy typ masowej rozgrywki, którego potencjalny, finansowy sukces może faktycznie przełożyć się na wygląd przyszłych gier akcji 1st party Sony, gdzie nie trzeba przejmować się zawartością realnej gry w grze, czy dodatkowym contentem, w postaci np. trybu hordy, a liczy się przede wszystkim filmowe strzelanie

Jak wyglądały gry 1st party devów na ps1-3? Medievil, Alundra, Wild Arms, Crash, ICO, GOW1&2, Shadow Of the Colossus, Jak & Dexter, TLoU, Wipeout HD, Siren Blood Curse, Motorstorm.

Jak wygląda to na ps4? Knack, Killzone SF, The Order, interaktywny film Until Down, konwersja z vity w postaci Tearaway.

No zaraz się kurfa porzygam. 

Gdyby nie zaklepana wyłączność marek tworzonych przez zewnętrznych, głównie japońskich devów miałbym wyebane w tę konsolę do czasu MGS V TPP.

przeciez pierwsza flaga exow od sony na ps3 to bylo lair i havenly sword - obie do skonczenia w 4h bez replayality, stworzone by pokazac ze ps3 jest w stanie generowac wiele obiektow/jednostek na ekranie, motorstorm choc sam w sobie super mial malutko tras przeciez - kilka na krzyz, siren byl sprzedawany w odcinkach, dobre exy ktore wymieniasz przyszly pozniej, niektore nawet konczylly generacje

order to sonowski ryse tudziez powtorka z rozrywki lair i havenly sword, killzone ma nawet sdaniem czezkiego najbardziej skillowe multi na next genach, a sam singiel choc nie genialny jest solidny i na pewno nie krotki, knack choc goowniany tez krotki ponoc nie jest

nie ma o co panikowac tym bardziej ze w produkcji sa duze i rozbudowane gry od sony - roznorodnosc dalej jest po stronie sony

Opublikowano

jakiś test typu 2+2 albo przepisanie z obrazka wyrazu powinien być zawsze przed wejściem do cw, myślę, że wtedy użytkownika Mroku333 byśmy tu już nie zobaczyli

Lepiej nie, bo znikneloby z 80% klapkow i nie byloby z kogo krecic beki.

Opublikowano

Gdy myślałem, że już nic ciekawego się dziś nie wydarzy...

jakbym chciał obejrzeć dobry film poszedłbym na 50 Twarzy Greya do kina

1187122.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

nie ma o co panikowac tym bardziej ze w produkcji sa duze i rozbudowane gry od sony - roznorodnosc dalej jest po stronie sony

natomiast jakość po stronie Microsoftu :kaz:

Edytowane przez asax

Opublikowano

ryse 61%

lococycle 48%

dead rising 3 78%

project spark 73%

sunset overdrive 81%

JAKOŚĆ

Opublikowano

Ficus czy Gta 4 to najlepsza gra jaka powstala?

Opublikowano

czyli srednie nie graja juz nagle tak :D czyli beka z drivecrap aka 71% odwolana mam rozumiec?

Opublikowano

ryse 61%

lococycle 48%

dead rising 3 78%

project spark 73%

sunset overdrive 81%

JAKOŚĆ

Wcale lepiej po stronie PS4 nie jest, zresztą...

Xbox+one+dash+board+reveal+http+wwwyoutu

Opublikowano

Goebbels mógłby się uczyć od ciebie manipulacji ;)

Poza tym zauważ, że każdy duży tytuł od MS nie okazuję się klapą (Forza 5,Horizon 2, Sunset) w przeciwieństwie do Sony, które ładuje miliony w marketing byle tylko przekonać januszy, że dostaną dobrą grę na premiere (Driveclub, The Order,Killzone) :kaz:

Opublikowano

ryse 61%

lococycle 48%

dead rising 3 78%

project spark 73%

sunset overdrive 81%

JAKOŚĆ

Wcale lepiej po stronie PS4 nie jest, zresztą...

Xbox+one+dash+board+reveal+http+wwwyoutu

alez wiem ze obecnie na ps4 jesli chodzi o exy nie ma lepiej, od 2847 stron tego tematu to powtarzam, wpie.rdala mnie tylko ten chory farmazon botow jakoby ps4 nie mialo gier, a xone bylo ostoja super gamemingu z milionem super exow, a w exach tak na prawde caly czas jest status quo

Opublikowano

Ficek, a gdzie kolekcja szefa kuchni? :kaz:

Opublikowano

Goebbels mógłby się uczyć od ciebie manipulacji ;)

Poza tym zauważ, że każdy duży tytuł od MS nie okazuję się klapą (Forza 5,Horizon 2, Sunset) w przeciwieństwie do Sony, które ładuje miliony w marketing byle tylko przekonać januszy, że dostaną dobrą grę na premiere (Driveclub, The Order,Killzone) :kaz:

manipulacje to ty zrobiles wyliczanka exow w nawiasach - oczywiscie halo collection pominiete gdzie problemy z kodem sieciowym tragiczne 

Opublikowano

ta lista Ficka to jakiś wyższy poziom logiki

najsensowniej byłoby wybrać najgorzej oceniane exy na xbone, no ale Ficek postanowił obok typowych crapów za 5$ wrzucić dużego Sunseta ze średnią 81% i marnego Dead Rising 3 który osiągnął średnią nieosiągalną dla większośći exów na PS4, :reggie:

EDIT

Odnośnie MCC to myślałem, że szanujemy tę zasadę, że nie liczymy remasterów w wyliczance exów. No ale czego się spodziewać, YETI potwierdził powszechny fakt, iż tylko boty mają zasady 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Status quo w eksach to maja jak ktos lubi nudne gry z ladna graficzka, sam sunset > wszystkie eksy z ps4.

Opublikowano

bawi mnie bardzo mówienie o gierkach na konsole o różnorodnosci jak w 90% wypadków to są gry akcji w których należy albo zabijać ludzików albo jezdzić samochodzikami. Przecież większość tych gier czy to multiplatformy czy ex to jest jedno i to samo ot biegasz chłopkiem w widoku fpp/tpp i bezmyślnie bijesz mobki offline.

Kurczę na PC to macie różnorodność indie pierdy, RTS, cRPG, symulatory wszelakie oraz konsolowe multiplatformy, remasterów nie trzeba, kompatybilność wsteczna jest, serwery online są free w większosci gier etc

Nie wiem np ja sobie dzisiaj odpaliłem nowość z kickstartera Sunless Sea, które jest strategią 2D w steam punkowym klimacie z elementami RPG

bc4f628a3e21a3c5fcfcbbe3803347ef_large.j

macie coś takie no nie macie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

driveclub> wszystkie exy na xone

i co teraz sie bedziemy klocic, plusikowac, minusikowac, i spierac przez 5 stron kto ma obiektywna racje? oczywiscie ze od zawsze o tym jaka gre kochamy najbardziej decyduja wlasne preferencje i gust, a nie srednie - niektorzy pod niebiosa wielbia np dragons crown czy danganronpe, a gry szalowych srednich nie maja, bedziesz im wmawiac ze sa janusze jak mendrek, ktoremu wystarczy srednia z metacritic minus gry microsoftu = wiedza o grach?

edit:

to po chuuj szuja kupujesz ps4? skoro roznorodsnosc i wszystko co kochasz masz na pc?

Opublikowano

Status quo w eksach to maja jak ktos lubi nudne gry z ladna graficzka, sam sunset > wszystkie eksy z ps4.

Yakuza Ishin w krzaczkach > wszystkie eksy z xo

Opublikowano

Grow Home, Besiege, Sunless Sea :banderas:

jeżeli ktoś deklaruje, że przy wyborze platformy na pierwszym miejscu stawia różnorodność to powinien grać na PC :bombaprawdy:

Opublikowano

EDIT

Odnośnie MCC to myślałem, że szanujemy tę zasadę, że nie liczymy remasterów w wyliczance exów. No ale czego się spodziewać, YETI potwierdził powszechny fakt, iż tylko boty mają zasady 

no oczywiscie to klapki pisaly ze halo collection to gra na milion godzin jaka nie oferuje zaden ex na ps4, to gra z srednia 400% jak zaden ex na ps4, nagle wypomnialem problemy z kodem sieciowym to bocik placze ze remastery nie sa liczone w wyliczance exow

:dog:

Opublikowano

EDIT

no oczywiscie to klapki pisaly ze halo collection to gra na milion godzin jaka nie oferuje zaden ex na ps4, to gra z srednia 400% jak zaden ex na ps4, nagle wypomnialem problemy z kodem sieciowym to bocik placze ze remastery nie sa liczone w wyliczance exow

:dog:

Ten fakt pozostaje nadal aktualny :kaz:

gdyby gra działała jak należy

poza tym trochę dystansu Ficuś, lubie Cię ale czasami przydałoby Ci się więcej bociarskiego humoru 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Same single to 40 godzin fpsowego mesjasza takze, no, to wasze 8 orderow :lapka: tylko takich troszke lepszych :dynia:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Odezwał się Janusz,w avatarze Hardline xD Chociaż wolałbym grać w BF'a niż w MGS :reggie: mersi płacz w filmiku że ps3 się zepsuło,biedaku teraz grasz na plejaku 2 ? Ja ogrywam wspaniałe gierki na nadkonsoli,nie trzeba jej przedstawiać bo każdy wie. Ty pewnie kupisz konsolę jak Figaro w 2020 roku na raty of course ; ))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.