Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez singiel Halo 1 i 2 na dzien dzisiejszy jest niegrywalny. Ostatnio chyba tak sie wynudzilem grajac w Shadow Falla :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nobody nie ogarniasz. Przygoda akcja i 90% gier wyglada tak samo.

Chcesz mi powiedzieć że nie widzisz zasadniczej różnicy pomiędzy np. Yakuzą, sanboxowym Infamous stawiającym na rozpierduchę, a np. TLOU gdzie masz mix paru gatunków z naciskiem na stealth i survival?

To trochę tak jakbyś wrzucał do jednego wora RDR, Crackdown, TR, Yakuzę, AC2, GOW3, TLoU. :rotfl:  

Zupełnie inny flow man.

Opublikowano

Czas zagrać w najlepszego exa na Xboxa One, żeby boty nie mówiły że nie grałem

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak dwójkę przechodziłem w coopie, to z kumplem nawzajem się motywowaliśmy (a raczej zmuszaliśmy), żeby kontynuować.

A ta piątka będzie miała split screen? Czy czwórka go miała?

Opublikowano

Ja lubie swoje ulubione gry przechodzic po kilka/nascie razy, mimo ze wiele dobrych gier lezy nieruszonych na polce, nie wiem czy tez tak macie. Halo po raz kolejny to sama przyjemnosc easye :lapka:

Tylko po co kupowac nextgena ^^ mi wystarczy ze przeszedlem pare razy na xboxie, pozniej na 360tce, obecnie nawet nie chce mi sie Halo odpalac. Czytajac was mam wrazenie, ze rownie dobrze mogliby w ogole nowych gier nie robic.

Po co, zaraz bedzie kampania ODST w 1080p! xD

Opublikowano

Jeszcze 13 godzin do zakończenia embargo zamówienia kelnera. Szykować popcorn.

tumblr_mfcbh3HHoM1qe17soo1_500.jpg

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen do 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

Piątka rezygnuje z 4 osobowego splita bo framerate i roździelczość się musi zgadzać :frog:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Exact jak woła o atencje :dynia:

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen to 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

Piątka rezygnuje z 4 osobowego splita bo framerate i roździelczość się musi zgadzać :frog:

A to i tak szacunek dla nich, że tak długo wytrzymali.

Opublikowano

Kogo w ogóle obchodzi ta samochodówka?  :pawel:

Opublikowano

czwórka miała tradycyjny dla serii split-screen to 4 osób w multi i kampani ( jedna z ostatnich dużych gier które się zdecydowały na ten konsolowy feelieng :banderas:)

W przypadku splita na 4 powinna mieć po prostu 720/30.

B0016GABR4.02.lg.jpg

Ależ to było cudeńko na splicie i w online sexkonik.gif, a wy tam co hejterzy? 

Nie podobała mi się bo AI niesprawiedliwe:yao:  :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Tylko Forza jeśli chodzi o wyścigi. Dzisiaj zrobiłem rage quita w drajfklap,po tym jak ai się wpierdalało pod koła

Opublikowano

Tylko Forza jeśli chodzi o wyścigi. Dzisiaj zrobiłem rage quita w drajfklap,po tym jak ai się wpierdalało pod koła

Bylo cofnac czas. Oh wait, to nie ta gra  :kaz:

Opublikowano

Może dasz mi wyzwanie i się pobawimy tak jak gra została stworzona?

Opublikowano

Same single to 40 godzin fpsowego mesjasza takze, no, to wasze 8 orderow :lapka: tylko takich troszke lepszych :dynia:

Chyba dla kogos, kto swoja przygode z konsola zacza wczoraj....

Milion godzin spedzilem z Halo na 1 Xboxie, pozniej byl remaster na 360tce, nie wiem jakim maniakiem trzeba byc, by po raz kolejny przechodzic singla z przed parunastu lat... Nawet najwieksi fanboye Halo skupili sie wylacznie na multi.

Halo to tylko multi, IzI byl na pierwszym turnieju w wawie pamietam to do dzis ;]

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

a ja ps4

dlatego zaproponowalem wyzwanie Mroku
A ja je akceptuje

Nie mam PS Plus

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

"mam 20 lat, 15 lat temu to były gry nie co to teraz" #le_wrong_generation

Czyżby nazwa dla nowej edycji CW ?

Opublikowano

Same single to 40 godzin fpsowego mesjasza takze, no, to wasze 8 orderow :lapka: tylko takich troszke lepszych :dynia:

Chyba dla kogos, kto swoja przygode z konsola zacza wczoraj....

Milion godzin spedzilem z Halo na 1 Xboxie, pozniej byl remaster na 360tce, nie wiem jakim maniakiem trzeba byc, by po raz kolejny przechodzic singla z przed parunastu lat... Nawet najwieksi fanboye Halo skupili sie wylacznie na multi.

Halo to tylko multi, IzI byl na pierwszym turnieju w wawie pamietam to do dzis ;]
Kiedys wam prawie dzial zamknalem ^^. Po turnieju, na ktory poszedlem z ciekawosci, na ktorym odkrylem pistola xDDDD calkowicie zarazilem sie Halo. No i to jescze rozumiem, ale jak ktos pisze o soczystych 40h singla to nextgen mu nie potrzebny! Zreszta, ide o zaklad ze nawet ssxx nie ma ukonczonych kampani z MCC ^^

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.