Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:o :o :o

djupkp.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Let it Die - jeden render na E3 I juz laduje na takiej liscie - niezbity dowod ze #ps4hasnogames.

No to beka z XO powinna byc jeszcze wieksza, skoro 3 pierwsze miejsca na tej liscie TOP 20 to rendery.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

djupkp.gif

Tez jestem zszokowany jak Horizon 2 rozjedzie DC tej jesieni.

Opublikowano

Let it Die - jeden render na E3 I juz laduje na takiej liscie - niezbity dowod ze #ps4hasnogames.

No to beka z XO powinna byc jeszcze wieksza, skoro 3 pierwsze miejsca na tej liscie TOP 20 to rendery.

Teraz zauwazylem tez ze mamy na 13 miejscu render ze Scalebound

Hoho, no ale beka z ps4 bo jeden render i laduje na liscie TOP XDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

oj tam oj tam, xbox krul, jak ms zapowie gre nawet rok nie trzeba czekać aż wyjdzie.

Opublikowano

Horizon 2 wygrywa bo jest tęcza :)

:D

Horizon 2 to inna liga, nie ma podejścia

Opublikowano

Macie racje, moj blad :( Beka z #xbonahasnogames. Co ja sobie myslalem, kupuje PS4 I cioram w Far Cry 4 I Destiny o ile nie padnie PSN.

Opublikowano

Macie racje, moj blad :( Beka z #xbonahasnogames. Co ja sobie myslalem, kupuje PS4 I cioram w Far Cry 4 I Destiny o ile nie padnie PSN.

Ciesze sie ze zrozumiales swoj blad, a teraz prosze *pre-orderowac Destiny.

*na jedyna sluszna platforme

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jednego nie ogarniam, jak to się stało, ze po Xbox 360, gdzie wszystko grało cacy i takie patche to były dosłownie sekundy, a na One otrzymujemy day one patch do Sniper Elite, który waży 16 GB ...

Opublikowano

gratz słusznej decyzji :)

+ Dodał MODERATOR
UWAGA ROZDZIAŁKA 16000 x 9000 BO KTOŚ MA MAŁY PENIS

http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2014/192/0/c/0cd28aa2211bb62711658e8db26ce49a-d7q9poq.jpg

Edytowane przez django

Opublikowano

Juz dawno skasowalem preordera zeby tylko wycyganic kody na bete. Z takim doswiadczeniem bez problemu przyjmiecie mnie do rodziny Playstation?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Juz dawno skasowalem preordera zeby tylko wycyganic kody. Z takim doswiadczeniem bez problemu przyjmiecie mnie do rodziny Playstation?

To zalezy ile kodow 5$ przycebuliles od Gamestopu.

Opublikowano

0cd28aa2211bb62711658e8db26ce49a-d7q9poq

Bohaterowie gier sony uciekają w szalupach ratunkowych z tonącego statku. :(

Opublikowano

Magicka 2? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wulver Blade, Lovers in a Dangerous Spacetime, Grave, Inside, Knight Squad, Project Spark, Lifeless Planet, Cuphead, Ori And The Blind Forest, Get Even, Below? Prawilne exy na xbone.

Botki we własnym świecie.

Przepraszam, a co do tej pory królowało na listach z exami PS4 wrzucanymi nie raz, chyba nie gierki AAA?

djupkp.gif

otoczenie w DC wygląda lepiej ale nic dziwnego skoro to zamkniete trasy. I ten shaderek z kałużami na asfalcie, może do FH2 też dorzucą.

Opublikowano

0cd28aa2211bb62711658e8db26ce49a-d7q9poq

Zajmij mi miesce parkingowe w DriveClub.

@Bansai

Nic nie wywalczylem, byli lepsi odemnie :( Ale jestem spokojny, na pewno ogram cos z Plusa ♡

Opublikowano

Pieniadze na gry wole zarobic w pracy.

Opublikowano

Magicka 2? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wulver Blade, Lovers in a Dangerous Spacetime, Grave, Inside, Knight Squad, Project Spark, Lifeless Planet, Cuphead, Ori And The Blind Forest, Get Even, Below? Prawilne exy na xbone.

Botki we własnym świecie.

magicka to na waszym szrocie4, a reszta która wymieniłeś...czego oczekiwać po casualu, który kocha ubi i w swojej wojnie przeciwko xboksowi zapomniał ograć The Last of Us. #beczunia

#beczunia2 ostatnio yeti nabijał się z early acces na pc, a tutaj proszę bardzo sony takie dobre też rozważa taką opcje hyhy

Sony is looking into adding an Early Access type of deal on its platforms.

Dust 514 had a paid beta on PS3 back in 2012, suggesting there is an infrastructure for this sort of thing on consoles.

When asked about such a program at E3, SCEA's vice president of developer relations Adam Boyes told Gamasutra, "That's one of the massive conversations we have internally."

"At what point does [a game meet standards of release]?" he pondered. "We still at some point ensure that we're being mindful of the consumer. We don't want somebody to stumble across that title and expect a full product, and have a negative experience."

While Boyes seemed weary of releasing unfinished products, the man responsible for bringing so many indie titles to Sony was still intrigued at this alternative way of helping out fledgling developers. "I want to help bootstrap people," he said. "To help them out. Like supporting the underdog for a sports team."

He also noted that there are different types of gamers and many of them don't mind playing unfinished games (especially at a lower price, as Early Access titles tend to be). "There are different types of people. There [are] people who always back games, enjoy Kickstarters, try things that they know aren't finished but are willing to help make better," Boyes explained. "I remember playing Rust and laughing hysterically. And there were some things that weren't finished, but I had a ton of fun."

2

The Forest became the top-selling game on Steam despite only being in alpha form.

The question then is when should games be allowed on the marketplace? When they're fun? When they're polished enough that a developer is comfortable with them attaining a Metacritic score? Or when they're simply a good idea in need of playtesting like DayZ - whose developer warned players that its Early Access installment would be "a re(pipi)e for disappointment"?

"We're working through that right now," said Boyes. "We're figuring out what's okay. We obviously have our tech requirement checklist that people have to adhere to. So we're internally discussing, 'what does that list look like this? What are the caveats?' Stuff like this. So it's still a project that a lot of minds are considering. No details yet, but it's something on the top of my mind every day."

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

magicka to na waszym szrocie4, a reszta która wymieniłeś...czego oczekiwać po casualu, który kocha ubi i w swojej wojnie przeciwko xboksowi zapomniał ograć The Last of Us. #beczunia

A teraz napisz to jeszcze raz - tym razem po polsku.

Opublikowano

"He also noted that there are different types of gamers and many of them don't mind playing unfinished games"

Fani BF4 beda zachwyceni, a przeciez na PS4 jest ich wielu XD.

Opublikowano

Już pewnie mają 500zł przygotowane. xD

Opublikowano

A teraz napisz to jeszcze raz - tym razem po polsku.

ale czego nie rozumiesz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.