Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie tego pięknego dnia, widzę, że od rana trwa zażarta dyskusja, liczę na wysoki poziom dzisiejszej dyskusji, miłego dnia!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

witam wszystkich serdecznie tego pięknego dnia, widzę, że od rana trwa zażarta dyskusja, liczę na wysoki poziom dzisiejszej dyskusji, miłego dnia!

no to się przeliczysz :kaz:

Opublikowano

Może dziś w końcu poczytam CW bo dawno tego nie robiłem, tylko nie rozmawiajcie o order 1886 bo ileż można czytać o tym gó.wnie obes.ranym 

Opublikowano

rozkład będzie prezentował się następująco 

- beka z recenzji Zamówienia 1886

- bol dupy klapków, którzy kupią tą gre na premiere ("BO MOGĄ!!! a boty muszą tasować się do gifów")

-dyskusja o honorze Yetiego

-w okolicy popołudnia wjedzie nostalgia i zaczną się wspominki o tym, że kiedyś gry były lepsze, a prawdziwych graczy już nie ma 

Opublikowano

podyskutujmy zatem jaki dobry ex wychodzi na xbox one w najbliższej przyszłości

Opublikowano

Niestety nie mamy o czym dyskutować.

Opublikowano

no dobra jeżeli jesień 2015 przyjmujemy jako najbliższą przyszłość, to lineup xbone'a niszczy PS4 :kaz:

Opublikowano

A co na xbone oprócz halo wychodzi na jesieni 2015?

Opublikowano

A co na xbone oprócz halo wychodzi na jesieni 2015?

Forza 6, Quantum Break, Tomb Raider 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

poki co HALO nie ma oficjalnej daty premiery.

zakładasz się o konto, że Halo 5 wyjdzie w 2015 roku ;]

Opublikowano

Czyli podsumowując będzie halo 5, qb, fable, tr, forza 6 vs u4 i r&c?

Klapy na kolanach z bólem dupska i pełnymi ustami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A na PS4 wyjdzie Uncharted i pewnie ten nowy Ratchet.

Z gier które wezmę to jeszcze Rim, ten horrorek, i Teraway więc dodając do tego Order i BB to całkiem spoko mieszanka exów. Dodając do tego nową Zeldę i Star Foxa, QB, nowego Tomba i Forzę oraz kozackie multiplatformy typu Wiesław 3 i nowy Gacław to ten rok będzie straszny dla portfela :(

Opublikowano

Nie no troche lipa z tym Xboxem ze tylko Halo 5 wychodzi :/

Ale zaloze sie o konto Humulina ze jeszcze cos wyjdzie? Ktos odwazny? Propozycje z kontem lemonki rozpatrze blyskawicznie XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No Ins napisał, że QB, Forza i TR. A po E3 może jeszcze nowy Conker?

Opublikowano

Czemu o moje? Vs lemonka? Aż tak nisko upadłem?

Opublikowano

Ale easey napisal ze tylko Halo 5, ehh komu wierzyc? :(

@humulin

Tak.

Opublikowano

Jedno Uncharted wystarczy na te eksy!

Opublikowano

TR to nie ex, a QB wyjdzie tez na PC wiec beczunia goni beczunie na Xboxiku xD Znowu tylko krasnale i samochody.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja pytam o najbliższą przyszłość a boty mówią o grach bez potwierdzonej daty premiery  :dafuq:

Opublikowano

Czuję się poniżony. :frog:

Zobacz od kiedy istnieje moje konto vs lemoka - to nie jest godny przeciwnik.

Opublikowano

Nie ja napisalem o HALO i jestem sceptycznie nastawiony do wszystkich gier, zwlaszcza w dobie generacji, gdzie ciagle mamy srednio pol roczne przesuniecia. Poki co mamy liste Yetiego z 20 pozycjami i 4 tytuly na Xboxa, z czego praktycznie wszystko ma date "gdzies w 2015". Latwo wiec dojsc do wnioskow, ze przez najblizsze pol roku nie zobaczymy nic...  :reggie:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.