Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

potwierdzam jeden Humulin jest wart tysiące Lemonek 

No ale easye, sam byłeś botem i wiesz, że MS podaje daty premier swoich największych na E3

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tez jestem sceptyczny zwlaszcza ze beta chodzila w 720p i miala textury z Paita. Biorac pod uwage ze na XO juz lepiej nie bedzie to spodziewam sie pelnej gry w 640p i bez textur :frog:

Opublikowano

Dlatego tymbardziej zobaczymy pewnie gry pod koniec roku, o ile nie zostana przesuniete...

Opublikowano

Ech... i znowu zaczynamy grać w rozdzielczość?

Opublikowano

ja pytam o najbliższą przyszłość a boty mówią o grach bez potwierdzonej daty premiery  :dafuq:

Nadal pamiętam jak klapy miały bekę gdy ludzie jarali się, że zagrają pod konic 2014 w Halo 2 Anniversary i Forza Horizon 2 zanim oficjalnie zapowiedziano te gry  :reggie:

Opublikowano

w czym halo 2 anniversary jest lepsze od halo 2 na PC?

Opublikowano

Krasnale mają więcej polygonów.

Opublikowano

w czym halo 2 anniversary jest lepsze od halo 2 na PC?

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:
Opublikowano

no to było poważnie pytanie, bo nie wiedziałem

ale przeciez grafika sie nie liczy, wazny jest gameplay

Opublikowano

W Marcu funkcja robienia screenshotow na X1!

#dealbraker

#tylewygrac

#nach#ujcigry

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gameplay w zasadzie pozostał bez zmian. Poza oprawą graficzną największą zaletą tego remastera jest całkowicie nowa oprawa audio, która wgniata w fotel i zdziera papę z dachu. :banderas:

Opublikowano

Ogólnie edycje anniversary w wykonaniu MS stanowią wzorzec tego jak powinny wyglądać remake. Całość przepisana na nowy silnik ale rozgrywka pozostawiona bez zmian (Halo:CE zachowano nawet pierwotne bugi, które stosowano w multiplayerze) 

Nie to co Sony, co? Wywalić wsteczną kompatybilność z PS3, wziąć starą grę, podbić rozdziałkę i skasować kilkadziesiąt dolców :kaz:

właśnie dlatego edycjce anniversary nie ruszają gameplayu, nie poprawia się czegoś co już jest doskonałe :exact:

Opublikowano

Yeti i Yaczes powinni zalozyc sie nie o kasacje konta tylko o wyzerowanie plusow. Na bank obu zaboli bardziej. #plusysawazne

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Jedyną zmiana w gameplayu jest 60 fps, przez co nieco inaczej/łatwiej się ceuje w główkę wrogów.

Opublikowano

O ktorej beda recki Ordera?

Opublikowano

Ogólnie edycje anniversary w wykonaniu MS stanowią wzorzec tego jak powinny wyglądać remake. Całość przepisana na nowy silnik ale rozgrywka pozostawiona bez zmian (Halo:CE zachowano nawet pierwotne bugi, które stosowano w multiplayerze) 

Nie to co Sony, co? Wywalić wsteczną kompatybilność z PS3, wziąć starą grę, podbić rozdziałkę i skasować kilkadziesiąt dolców :kaz:

właśnie dlatego edycjce anniversary nie ruszają gameplayu, nie poprawia się czegoś co już jest doskonałe :exact:

Do tego dochodzi mozliwosc przelaczenia sobie grafiki na ta z pierwszego Xboxa, sciazka dzwiekowa jest wysmienita, a nowe przerywniki filmowe nieziemska ryja beret :obama:

Opublikowano

Chyba miały być ok. 12. 

Opublikowano

Wpisuje w googlach ''the Order 1886 review'' i wyskakuje mi takie cos:

The Order: 1886 Review: PS4's First True Exclusive Killer App, Truly An Amazing Story With Perfect Ending

9.5/10

http://www.gamepur.com/review/18052-order-1886-review-ps4s-first-true-exclusive-killer-app-truly-amazing-story.html

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

sciazka dzwiekowa jest wysmienita, a nowe przerywniki filmowe nieziemska ryja beret :obama:

Czyli jednak The Order mocne 8/10. Odjete 2 oczka za czas gry, cene i replayability ! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

@hav3n

:dynia:

I ten pierwszy koment pod recką. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dla Sony lepiej byłoby gdyby recenzje nigdy się nie ukazały :kaz: 

Opublikowano

Przyznam szczerze ze gdy teraz boty zadecydowały ze gry można oceniać po youtubie bede czuł sie dużo bardziej komfortowo oceniając exy na XOne, zakładając ze kiedys cos wyjdzie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

k,urwa jaka ta nowa generacja jest niedoj,ebana

Początek poprzedniej to choćby TDU, Oblivion dla fanów nowych doznań (cała wyspa do zjeżdżenia czy ogromny i piękny RPG), Gears of War jako korytarzyk, ale miażdżący graficznie i gameplayem (który wtedy był powiewem świeżości!).

Na PS3 jakieś benchmarki, ale w sumie taki Motorstorm też robił wrażenie.

Na oba systemy były później Mirror's Edge, Bad Company, Burnout Paradise, GTA itd. Nowe możliwości z każdej strony.

A dzisiaj? Półtora roku po premierze tej kupy złomu i pierwszą "true next-gen killer app*" jest korytarz shooter z ładną graficzką, powtarzalnym do bólu gameplayem, festiwalem QTE i cut-scenkami przez 40% gry. Przysięgam, że 20 lat gry dawały nam więcej możliwości i mięsa w mięsie niż najnowsze powody spustów fanów playstation. Xbox One może i słabszy, ale chociaż dostarcza Forzę Horizon 2 albo Sunset Overdrive.

Nie wspomnę już nawet o czasach dominacji PS2, gdzie w podobnym okresie po premierze można było się już zagrywać w TTT, MGS2, GTA3, GT3, DMC, Ace Combat 4, ICO, SH2, Burnout itd.

A to g,ówno i tak sprzedaje się jak świeże bułki z masłem. playstation i jego fani to rak na 100% (playstation z małej celowo c'nie)

*co to k,urwa jest app

Opublikowano

Znasz exact jakiegos exa na xone z singlem na 5h z czego 3h to cutscenki? Bo ja nie znam :lapka: Jak ogladasz film w internecie to tez nie mozesz go oceniac? Niby dlaczego?

Edytowane przez ssxx1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.